Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

to kubson: A páni keby sa k tej objednávke pridal aj jeden slovák z Bratislavy, aké náročné by to bolo, myslím finančne?

Jeden kus.

• Odpovědi 231
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
to kubson: A páni keby sa k tej objednávke pridal aj jeden slovák z Bratislavy, aké náročné by to bolo, myslím finančne?

Jeden kus.

108 korun za doporucenou zasilku

Odesláno

Jeden kus.

108 korun za doporucenou zasilku

Takže si prosím tiež jedny. :) Ďakujem a posielam e-mail.

Odesláno
Doporučoval bych skládat bez návodu.S návodem to jde moc rychle :)

Jak dlouho asi trvá sestavení?

Asi jedno pivo. :)

Tmavý nebo světlý?

Odesláno

Obvyklá rekapitulace :)

Drummer 1x

chose 1x

legoxx 1x

ZJ 2x

NIGHTinGALE 2x

Macin 2x

Radimk 1x

mat 2x

tm.watch 2x

dadasys 1x

ego alter 1x

Breese 1x

maisel 1x

Tomasek 2x

jinjo 3x

jarda67 2x

Dynno 1x

lance 1x

Odesláno

Oživení vlákna a nedělní souhrn.

Drummer 1x

chose 2x

legoxx 1x

ZJ 2x

NIGHTinGALE 2x

Macin 2x

Radimk 1x

mat 2x

tm.watch 2x

dadasys 1x

ego alter 1x

Breese 1x

maisel 1x

Tomasek 2x

jinjo 3x

jarda67 2x

Dynno 1x

lance 1x

Odesláno

omlouvám se že se to protahuje, ale s Německem je často domluva jak s Turkmenistánem... nicméně mám jich objednáno dostatečné množství, takže by se mělo na každého dostat...

Odesláno
omlouvám se že se to protahuje, ale s Německem je často domluva jak s Turkmenistánem... nicméně mám jich objednáno dostatečné množství, takže by se mělo na každého dostat...

Teď budu sám proti sobě a budu riskovat zvednutí ceny, ale nebyl by prodej těchto hodin hezkým počátkem tebou avizovaného obchodu s hodinkami??? ;)

Odesláno

Neni lepší lupnout babičce budíka, rozebrat ho a zas ho dát dohromady? Nebo jestli nemáte babičku můžu poskytnout já - mám sbírku 23 budíků, že bych ho třeba dal kolovat, všichni by se vystřídali a pak by se mi v pořádku vrátil :D No i když ty plastový kolečka mě taky chytly za srdce, jak už tady padlo, infantilnosti se meze nekladou...

Odesláno

Teď budu sám proti sobě a budu riskovat zvednutí ceny, ale nebyl by prodej těchto hodin hezkým počátkem tebou avizovaného obchodu s hodinkami??? ;)

ty v nabídce samozřejmě chybět nebudou :)

Odesláno
Neni lepší lupnout babičce budíka, rozebrat ho a zas ho dát dohromady? Nebo jestli nemáte babičku můžu poskytnout já - mám sbírku 23 budíků, že bych ho třeba dal kolovat, všichni by se vystřídali a pak by se mi v pořádku vrátil :D No i když ty plastový kolečka mě taky chytly za srdce, jak už tady padlo, infantilnosti se meze nekladou...

Zapomínáš, že je zde spousta lidí co vychovávají novou generaci milovníků mechanických hodinek. :)

Odesláno

4 Kubson

Nebyly by ještě jedny navíc??? Teď mi došly prstencové sluneční a z těchhle se bába určitě zvencne :D Jsem ze Šalingradu, tak bych bral klidně i sdruženou zásilku, aspoň bych mohl s někým poplkat a mrknout na pořádné cibule....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...