Dynno Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 to kubson: A páni keby sa k tej objednávke pridal aj jeden slovák z Bratislavy, aké náročné by to bolo, myslím finančne? Jeden kus.
kubson Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 to kubson: A páni keby sa k tej objednávke pridal aj jeden slovák z Bratislavy, aké náročné by to bolo, myslím finančne? Jeden kus. 108 korun za doporucenou zasilku
Dynno Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 to kubson: A páni keby sa k tej objednávke pridal aj jeden slovák z Bratislavy, aké náročné by to bolo, myslím finančne? Jeden kus. 108 korun za doporucenou zasilku Takže si prosím tiež jedny. Ďakujem a posielam e-mail.
lance Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 Pokud to jde, bral bych taky 1 kus, díky kubsone
kubson Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 pište se prosím tady v těch mailech je riadný guláš dík
Olda Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 Doporučoval bych skládat bez návodu.S návodem to jde moc rychle Jak dlouho asi trvá sestavení?
Tomasek Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 Doporučoval bych skládat bez návodu.S návodem to jde moc rychle Jak dlouho asi trvá sestavení? Asi jedno pivo.
Olda Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 Doporučoval bych skládat bez návodu.S návodem to jde moc rychle Jak dlouho asi trvá sestavení? Asi jedno pivo. Tmavý nebo světlý?
Drummer Odesláno 22. února 2007 Nahlásit Odesláno 22. února 2007 Obvyklá rekapitulace Drummer 1x chose 1x legoxx 1x ZJ 2x NIGHTinGALE 2x Macin 2x Radimk 1x mat 2x tm.watch 2x dadasys 1x ego alter 1x Breese 1x maisel 1x Tomasek 2x jinjo 3x jarda67 2x Dynno 1x lance 1x
Lovap Odesláno 22. února 2007 Nahlásit Odesláno 22. února 2007 Už to dorazilo a mám to hotové. Teda, tiká to poriadne Dík, Kubson Enem tak medzi rečú: neviete ako sa na tom dá nastaviť čas?
kubson Odesláno 22. února 2007 Nahlásit Odesláno 22. února 2007 Už to dorazilo a mám to hotové. Teda, tiká to poriadne Dík, Kubson Enem tak medzi rečú: neviete ako sa na tom dá nastaviť čas? dost blbě
chose Odesláno 22. února 2007 Nahlásit Odesláno 22. února 2007 Kubsone, přidej mi prosím do objednávky také ještě jeden kousek. Díky !
Drummer Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Odesláno 25. února 2007 Oživení vlákna a nedělní souhrn. Drummer 1x chose 2x legoxx 1x ZJ 2x NIGHTinGALE 2x Macin 2x Radimk 1x mat 2x tm.watch 2x dadasys 1x ego alter 1x Breese 1x maisel 1x Tomasek 2x jinjo 3x jarda67 2x Dynno 1x lance 1x
kubson Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Odesláno 25. února 2007 omlouvám se že se to protahuje, ale s Německem je často domluva jak s Turkmenistánem... nicméně mám jich objednáno dostatečné množství, takže by se mělo na každého dostat...
NIGHTinGALE Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Odesláno 25. února 2007 omlouvám se že se to protahuje, ale s Německem je často domluva jak s Turkmenistánem... nicméně mám jich objednáno dostatečné množství, takže by se mělo na každého dostat... Teď budu sám proti sobě a budu riskovat zvednutí ceny, ale nebyl by prodej těchto hodin hezkým počátkem tebou avizovaného obchodu s hodinkami???
vana Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Odesláno 28. února 2007 Neni lepší lupnout babičce budíka, rozebrat ho a zas ho dát dohromady? Nebo jestli nemáte babičku můžu poskytnout já - mám sbírku 23 budíků, že bych ho třeba dal kolovat, všichni by se vystřídali a pak by se mi v pořádku vrátil No i když ty plastový kolečka mě taky chytly za srdce, jak už tady padlo, infantilnosti se meze nekladou...
kubson Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Odesláno 28. února 2007 omlouvám se že se to protahuje, ale s Německem je často domluva jak s Turkmenistánem... nicméně mám jich objednáno dostatečné množství, takže by se mělo na každého dostat... Teď budu sám proti sobě a budu riskovat zvednutí ceny, ale nebyl by prodej těchto hodin hezkým počátkem tebou avizovaného obchodu s hodinkami??? ty v nabídce samozřejmě chybět nebudou
Drummer Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Odesláno 28. února 2007 Neni lepší lupnout babičce budíka, rozebrat ho a zas ho dát dohromady? Nebo jestli nemáte babičku můžu poskytnout já - mám sbírku 23 budíků, že bych ho třeba dal kolovat, všichni by se vystřídali a pak by se mi v pořádku vrátil No i když ty plastový kolečka mě taky chytly za srdce, jak už tady padlo, infantilnosti se meze nekladou... Zapomínáš, že je zde spousta lidí co vychovávají novou generaci milovníků mechanických hodinek.
kubson Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Odesláno 5. března 2007 takže hodiny jsou na cestě.. počítám, že příští týden bych mohl rozesílat, slíbenou cenu garantuju výše přihlášeným
Fester Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Odesláno 5. března 2007 4 Kubson Nebyly by ještě jedny navíc??? Teď mi došly prstencové sluneční a z těchhle se bába určitě zvencne Jsem ze Šalingradu, tak bych bral klidně i sdruženou zásilku, aspoň bych mohl s někým poplkat a mrknout na pořádné cibule....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se