taxidriver Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Ahoj, zajímalo by mě, jestli většina z Vás, kteří máte automaty používáte watch winder, popřípadě odkaz na nějaký kvalitní winder (nejlépe přímo do e-shopu). Díky za odpovědi...
tmoris Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 tak muzes udelat anketu, pokud te zajima statistika uzivatelu, tipuju, ze tak 2/3 lidi winder nepouziva. ja ho mel a prodal jsem ho, zjistil jsem, ze me bavi i automaty serizovat a natahovat, kdyz je jednou za par tydnu menim na ruce..
rsk.web Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Já ho nepoužívám i když hodinky střídám. Do práce qwarcky na otloukání a ve volném čase automaty takže se nezastaví případně můžu dotáhnout korunkou. Pro mě je winder k ničemu.
mikulíšek Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 (upraveno) zajímavá otázka... současně bych se v anketě ptal, jestli těm co winder mají stačí jeho kapacita na všechny hodinky. Já mám 4 automaty a vrtič na jedny... tzn. udržovat v chodu se dají tak dvoje max troje hodinky. To samozřejmě není ideální, takže uvažuji o nějakém na 6 hodinek, abych měl i nějakou rezervu.Za nutnost ho nepovažuji, ale z ohledu na pohodlnost je to prima věc. Upraveno 30. ledna 2014 uživatelem mikulíšek
Sborez Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Souhlas, taky jsem si v nováčkovské euforii říkal, že by nebyl špatný. Nakonec jsem ho nekoupil a nevadí a nechybí mi. Pokud bych do něj šel, tak bych potřeboval stejně nějaký kde je prostor pro patery hodinky a to by byl ranec. Takhle stačí krabice na hodinky. Winder považuji za zbytečnost.
rsk.web Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Jinak kvalitní jsou třeba zde: http://www.chronoshop.cz/swisskubik-natahovace/
geometr Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Není to určitě nutnost. Uvažoval jsem, že si jeden koupím, resp. na jedny hodinky, ale nějak jsem se k tomu ještě nedostal. Když si beru nenatažený hodinky, většinou s nimi jen zatřepu, nebo ani to ne - chvíli je ponosím a když se rozběhnou nařídím je. Ale mně se winder, krom toho, že je pohodlné vyndat hodinky a jít, líbí i jako věcička, která jen nečině neleží, jako ostatní dekotrace doma. Takže na jeden asi dojde...
palom Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 rovnako ako kolegovci som uvazoval o windraku...momentalne som kancelarsky automatovy jednohodinkac, cez vikend na ruke hodinky vacsinou nemam a hrozne ma hnevalo, ked som v pondelok rano daval na ruku nenastavene hodinky. zvykol som si v priebehu vikendu s nimi z casu na cas zatriast a teraz na wider ani nepomyslim....
Josef01 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Taky mám jeden winder, koupil jsem ho se šuplikem na hodinky a používám jen ten šuplík jinak je to naprosto k ničemu. Nevím kdo si koupí sadu 4 winderů za 70 tisíc, ale proti gustu žádný dišputát
Jirkasirka Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Já vrtič mám, ale jistě bych to zvládl i bez něj. Koupil jsem ho ale v barvě klavíru a je to moc hezký kus nábytku. Dá se používat i jako relaxační televize. Je ale fajn ráno vybrat hodinky a rovnou jít. Nejsem si jist, zda zastavování automatům svědčí. Mám pouze 2 kukačky . Není to určitě nutnost. Uvažoval jsem, že si jeden koupím, resp. na jedny hodinky, ale nějak jsem se k tomu ještě nedostal. Když si beru nenatažený hodinky, většinou s nimi jen zatřepu, nebo ani to ne - chvíli je ponosím a když se rozběhnou nařídím je. Ale mně se winder, krom toho, že je pohodlné vyndat hodinky a jít, líbí i jako věcička, která jen nečině neleží, jako ostatní dekotrace doma. Takže na jeden asi dojde...
geometr Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Taky si potřebujou odpočinout někdy.
Juraj11 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Vrtič mám-na dvoje hodinky,ale točí se v něm většinou jen jedny.Používám jej asi dva roky-nějak si nedovedu představit,že bych měl pořád nařizovat hodinky.Mám dvoje potápky,oboje šroubovací korunka a po zkušenosti co jsem už jednou závit strhnul je mi to dost proti srsti.Jen by mne osobně zajímalo,jestli to neustálé natahování třeba hodinkám nějak neškodí???
geometr Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Vrtič mám-na dvoje hodinky,ale točí se v něm většinou jen jedny.Používám jej asi dva roky-nějak si nedovedu představit,že bych měl pořád nařizovat hodinky.Mám dvoje potápky,oboje šroubovací korunka a po zkušenosti co jsem už jednou závit strhnul je mi to dost proti srsti.Jen by mne osobně zajímalo,jestli to neustálé natahování třeba hodinkám nějak neškodí??? No a jsme u toho. Jestli jim dělá/nedělá dobře když pořád jdou nebo když zastavujou nebo když se často nařizujou. Já mám třeba hodinky na to abych je nosil a používal, takže tohle neřeším - potřebujou natáhnout - protřepu, potřebujou nařídit - nařídím. U winderu mi šlo jen o tu pohodlnost nasadit a jít. Hodinky mám jako předmět denní potřeby a jako takový se prostě opotřebovává. Bylo by asi hezké mít všechny hodinky ve fungl novém stavu, naleštěné, nedotčené, ale nebyla by to trochu nuda...
rsk.web Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Tak pohybem by se přetáhnout nemeli nejsem na hodinky takovej odborník ale z logiky věci a myslím že to tu někdo psal je to pojištěny prokluzem strhnout se asi dají jen nepatřičnou silou při nátahu korunkou
Sedlin Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Ahoj, zajímalo by mě, jestli většina z Vás, kteří máte automaty používáte watch winder, popřípadě odkaz na nějaký kvalitní winder (nejlépe přímo do e-shopu). Díky za odpovědi...používám, nutnost to není, je to marnivost a rozmařilost a kvalitní, zejména cenově jsou Bubny
rsk.web Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 No tak za ty love koupím v bazaru trabanta,do krabice od bot z něho přemontuju motorek od stěračů a ještě mě zůstane na super hodinky
EpsteinBarr Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Ja ich pouzivam.Nemyslim si, ze je to o radosti z natiahnutia, ci nastavenia casu. Radost mam z rucneho natahovania u hodiniek, ktore su na to urcene.Proste si rano zmyslim, ze beriem tieto, sundam ich z winderu, letmo skontrolujem, ci su v tolerancii nejakych sekund a hotovo. http://www.watch-tool.de/html/boxy_by_beco.php
solidus Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Já mám tedy asi ten nejlevnější plastový na dvoje hodinky a jsem absolutně spokojený. Jsem hodně překvapen předešlými odpovědmi, považuji winder skoro za nutnost a jednoznačně mi zvyšuje radost z hodinek. Navíc ten komfort "plug and play"
mikulíšek Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Mě se na vrtiči kromě toho, že jsou hodinky "vždy připraveny" taky líbí, že mám pocit, že jsou k většímu užitku... prostě když se točí ve windru, tak mám větší pocit, že je mám (a tím pádem i větší radost), než když jsou jen v nudné statické hodinkovnici. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se