Frostie Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Casio ABX-20, modul 1349, duální zobrazení Twincept. Moje další hodinková akvizice, až dorazí fyzicky domů z vyclívací pošty 120 Praha, podám echo a stručné představení. Zatím tedy takto, půjčeno z googlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Norská produkce už tady byla, tak protentokrát zabrousím do nedalekého Švédska aneb Swedish soul, Swiss heart. http://bravurwatches.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 (upraveno) Musím říct, že tyhle Prototipo mi vrtaj v hlavě už nějakou dobu. Jen se mi za ně nechce dávat 625 babek. Být za nějakých 400, asi do nich jdu. Upraveno 20. února 2014 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Festiny mě nikdy moc nezaujaly, ale tenhle model se jim podle mě povedl. A to tak, že mi teď vrtá hlavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 (upraveno) Casio ABX-20, modul 1349, duální zobrazení Twincept. Moje další hodinková akvizice, až dorazí fyzicky domů z vyclívací pošty 120 Praha, podám echo a stručné představení. Zatím tedy takto, půjčeno z googlu... Jeee, ty jeste nekde doma mam!!! Moje prvni hodinky, ktere jsem si koupil sam za vlastni vyplatu Maji databanku na telefonni cisla a vzpominam, ze jsem to tenkrat hodne pouzival... Upraveno 22. února 2014 uživatelem pekl76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Jeee, ty jeste nekde doma mam!!! Moje prvni hodinky, ktere jsem si koupil sam za vlastni vyplatu Maji databanku na telefonni cisla a vzpominam, ze jsem to tenkrat hodne pouzival...tak to je dobře. Já jsem je tak nějak vždycky chtěl, ale pro jiné kousky se na ně nedostala řada. Až teď. Ale mám z nich radost, ta databanka je dobrá třeba pro případy, že se vybije mobil a nepamatuješ si číslo. A mně se hlavně líbí ty světové časy, hodně cestuji, takže je to pro mně důležité. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 tak to je dobře. Já jsem je tak nějak vždycky chtěl, ale pro jiné kousky se na ně nedostala řada. Až teď. Ale mám z nich radost, ta databanka je dobrá třeba pro případy, že se vybije mobil a nepamatuješ si číslo. A mně se hlavně líbí ty světové časy, hodně cestuji, takže je to pro mně důležité. No já bych uz asi byl dneska linej tam ty cisla rucne ukladat a udrzovat je aktualni Navic vymyslet zkratky, protoze mas k dispozici pouze omezeny pocet znaku.... Ale ve svy dobe to byla urcite uzitecna pomucka a hodinky svuj ucel rozhodne splnily. Jenom bylo potreba cas od casu menit ten gumovy reminek, ktery v tech mistech s "pruduchy" praskal. Tak at delaji radost a uzij si je ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Zaujalo mě pár vintážních Omeg:nevěděl by někdo typ těchto ocelových krasavců? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Ty překlápěcí Omegy jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 výborně. Být všechny běžně a snadno v prodeji, tak se asi zadlužím na několik let, jak se mi líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 (upraveno) V poslední době mě láká mít chronografy. Jelikož vysněné modré TH Monaco ne a ne najít za rozumnou cenu...zabrousil jsem do skywatches a brouzdal...pořád nic..a najednou hergot! Seiko SSC141P1 - k riflím super věc. Sice jsem se zařek, že quartz už ne (mám troje), ale tyhle solary mě dostávají. Rozmluvte mi to prosííííím, jinak se neudržím! předpokládám správně, že Seiko chronografy v automatu nedělá? Upraveno 25. února 2014 uživatelem DaveG17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 (súčasné) automatické chronografy nájdeš napr. v radoch Ananta a Brightz (SDGZ00x) a inde (pozri kal. 8R28). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Děkuju, dívám se. Ananty jsou nádherné, mohl bych je, ale cenově už jsou srovnatelné s jetýma Monacama - z těch bych měl větší radost. No nic, ve vlákně o quartz jsemm s tímhle off, tak toho nechám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Tyhle me zaujaly tak, ze jsem si je musel koupit... Aneb nalezeny archiv.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Jo , ještě tyto byly dost fajnovy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Stale a navzdy = stroj se asi fakt povet = po mesici bez uchylky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Ty vole ty mas tlusty chlupy. Ale nadrazacky vypadaji fajnove.... ta citelnost je dobra pro tvoje oci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Ty vole ty mas tlusty chlupy. nevim co se deje kdyz uz bude jaro - asi bych měl vycesavat srst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Jsou doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 No ty krávo, tomu tedy říkám sci-fi hodinky. Nějaké podrobnosti by nebyly? A ideálně samozřejmě připojit i fotku na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se