Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gratuluju Primovi a ptám se, zda měl na rukou hodinky a jaké?

Běžci ale většinou používají speciální digi-hodinky, tuším.

user posted image

Posted

Chápu to tak, že PRIM doběhnul celkově na 136 místě ve své třídě, 674 v mužích obecně a 717 celkově? Jinak tedy gratulace jako hrom ...

Guest tolja
Posted

Klobouk dolů! Nebo je to shoda jmen?

Shoda jmen to není, a já se taky připojuji s gratulací

Posted

Taky moc gratuluji. Pod 4 hodiny bych ho nedal ani ve 20 letech, kdy jsem měl formu. Natož teď sad.gif

btw - který na obrázku je Prim? Ten druhý zleva s jedničkou na dresu? smile.gif

Posted

připojuji se ke gratulacím. Já bych to tak ušel... asi... smile.gif

Posted

Také gratuluju.

U maratónu na pořadí nezáleží, doběhnutí je dost dobrý samo o sobě.

Já to myslel jako šokujícně dobré místění ... smile.gif

Posted

Tak nebýt Surua, možná bych se ani nedozvěděl, že jsem byl takto prásknut.:-)

Děkuji všem za gratulaci!

Pro mne osobně to byl docela důležitý den, neboť jsem Marathon běžel poprvé v životě a dokonce vůbec poprvé takovou vzdálennost! Chtěl jsem vyzkoušet svou vůli. Rozhodně jsem neměl ambice s kýmkoliv konkrétním soutěžit. Mým soupeřem byl jen čas. Plánoval jsem si 3:35 - 3:40 a nakonec to bylo za 3:38:05 (real time), takže jsem si splnil svůj cíl, a to i navzdory počasí.

Jinak nebyl jsem jediný primkař, který marathon běžel. Na trati jsem se potkal i s jedním naším dobrým zákazníkem - na 29km.smile.gif Dlužno podotknout, že já byl ještě na 27 a on v protisměru.:-) Nakonec doběhl v čase o 14 minut lepším, takže i já gratuluji!

Posted

Gratuluji, a smekám. Já bych to neuběhnul, ani za 9 hodin, 54 minut a 16 vteřin. Tedy pokud bych to kdy uběhnul.

Posted

Nedávno se mi podařilo uběhnout 8 km. Chtěl bych to dotáhnout na 10. O tempu ani nemluvím. Maraton? V takovém čase? Prvně v životě? Prime, měl byste si udělit (nebo by Vám měl být slavnostně udělen) čestný nick - Emil Z. Gratuluji a hluboce se klaním.

Posted

Taky se pridavam ke gratulacim! wink.gif Ja bych se osobne na start asi nedostavil, protoze se na to fyzicky rozhodne necitim, ale kdybych vybehnul tak uz bych to musel dobehnout za kazdou cenu a nevim jak by to dopadlo biggrin.gif