Přejít na obsah

Soci 2014

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 875
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 13. 2. 2014 v 13:31, nAscA napsal:

Tak to se asi divas na jiny hokej nez ja. Myslis ten tym, co se drzi jen ve vlastni tretine a neni schopen se z ni dostat? Mam zaroven pustene Slovince, kteri hraji s Rusaky 1:2 v polovine druhe tretiny a ti bojuji a neboji se toho.

psal jsem reakci po první třetině...ted, bohužel, musím konstatovat, že Amící do toho vlítli ještě s větší tvrdostí a Slováci buď nestíhají (fyzicky), nebo se začali bát, ale ten důraz tam už vůbec není. Teď hrají to, co my včera : absolutní tužku, neobsazené hráče, u mantinelu jako baletky, nejsou schopni vyhodit puk, když ho mají na hokejce...no děs a hrůza, asi jsem toho Vůjtka přecenil...ale po té první třetině nevypadali takhle, to byl jinej manšaft. Ale Američani, pánové, to je slabikář moderního hokeje. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 13. 2. 2014 v 13:58, M10 napsal:

psal jsem reakci po první třetině...ted, bohužel, musím konstatovat, že Amící do toho vlítli ještě s větší tvrdostí a Slováci buď nestíhají (fyzicky), nebo se začali bát, ale ten důraz tam už vůbec není. Teď hrají to, co my včera : absolutní tužku, neobsazené hráče, u mantinelu jako baletky, nejsou schopni vyhodit puk, když ho mají na hokejce...no děs a hrůza, asi jsem toho Vůjtka přecenil...ale po té první třetině nevypadali takhle, to byl jinej manšaft. Ale Američani, pánové, to je slabikář moderního hokeje. 

ja to psal za stavu 1:3 /na zacatku druhe tretiny/, kdy to jeste nebylo tak strasne s tim stavem, ale obraz hry byl z meho pohledu stejny.

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři

V 13. 2. 2014 v 14:00, nAscA napsal:

ja to psal za stavu 1:3, kdy to jeste nebylo tak strasne s tim stavem, ale obraz hry byl z meho pohledu stejny.

ne, ne, až po druhém gólu (na 1:2 pro Ameriku), vypustili důraz a naopak Amíci ještě po té první třetině přidali, když viděli, že jim jsou Slováci v té tvrdosti vyrovnaní...ale po druhém gólu jako by se psychicky složili a už to jelo...

Odkaz ke komentáři

V 13. 2. 2014 v 14:00, People napsal:

premier uz volal na letisko, speciál sa pripravuje.

..reklamuje destimaciu vraj on chcel ist na nejaku konferenciu do Dubaja ze v Soci mal vysadiť len hovorcu a pokračovať. ..
Odkaz ke komentáři

V 13. 2. 2014 v 15:49, ivan_989 napsal:

Dakujeme. Ale my sme už dali so seba maximum. Teraz si musíme trocha oddýchnuť.

Podle me bude v dalsich zapasech lip,sehrajete se. Jen me desi,co ctu 6 golu dostat za 13 minut,to je dost, i na dorost. Ale Vujtek nevo vymysli.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník swanieck

v Rusku se jde "za odměnu" kopat permafrost na Sibiř, na Ukrajině je angažmá v Černobylu a to jsem zvědav, kam pošlou bratja slováci po Soči 2014 Vujteka ???? Třeba do p.dele. Ale to by se tam mohl potkat s Lojzou  :clap:

Upraveno uživatelem swanieck
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...