solidus Odesláno 8. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2014 ještě jsem našel éto foun: http://www.aligator.cz/produkty/aligator-rx430-extremo Ten to asi vyhraje, recenzi jsem na něj nenašel, tak musím věřit Všem díky za názory a za čas!
vraby Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Odesláno 9. února 2014 Ty Casio brikety nevypadají špatně.K hodinkám jak dělaný.Škoda jen pro US trh co jsem našel.
Henatko Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Odesláno 9. února 2014 Koupil bych co ti "sedne" a k tomu pouzdro OtterBox Defender nebo Ballistic-a Odesláno z mého Q10 pomocí Tapatalk
Carllos Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Odesláno 10. února 2014 Koupil bych co ti "sedne" a k tomu pouzdro OtterBox Defender nebo Ballistic-a Odesláno z mého Q10 pomocí TapatalkS tím pouzdrem zde nepochodíš , zde se řeší telefon s extrémní odolností , kvůli pádu ze stolu na podlahu
Henatko Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Odesláno 10. února 2014 Proč ?Přístroj vydrží sám o sobě hodně a mít tady tu skořepinu ?Obrázek přikládám jen pro ilustraci
Z. Paul Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Odesláno 10. února 2014 Bůh je mi svědkem že moje Nokia N8 toho vydržela víc jak kdejakej odolnej telefon! Jinak je to křáp, nekupuj ho.
solidus Odesláno 10. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2014 Ten kryt je asi taky řešení. Přede mnou je akvizice fortisová a tak nechci pouštět do telefonu víc, než je nezbytné. Těch 7tis za ten Evolveo nebo Aligator je fakt max, zas tolik si na tom neujíždím - byť mě moje současná C5 fakt drtí, to se nedá .... a pak je pro mě zajímavý Samsung S7710 Galaxy Xcover2 viz výše. Chci říct, že BlackBerry je mimo budget
Ivan Lelák Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Ono je dobré si ujasnit, na co telefon potřebuji a co od něj očekávám výkonově, funkčně, výdrží i stupněm odolnosti. Pokud píšeš, že jsi telefony rozbil pádem z kuchyňské linky, nepotřebuješ asi superodolný a vodotěsný mobil na offroadovou cestu kolem světa, kde by rozbitý telefon mohl být fatální ale možná bude stačit mobil opatřený vhodným pouzdrem. Já mám třeba LG G2, jeden z nejvýkonnějších smartphonů se špičkovým displejem i funkcemi, protože ho prostě využiji. Není ale odolný a proto mám na formálnější příležitosti flipové pouzdro, na běžné nošení i většinu volnočasových aktivit odolnější, pogumované pouzdro Spigen Slim Armor a např. na motorku či lyže opravdu odolné pouzdro Ballistic, ve kterém snese odložený telefon i nějaký ten deštík. Ballistic doplňuji občas ještě neoprenovým pouzdrem. Když jedu ale na vodu, beru si obyčejný, nedotykový ale dost odolný a vodotěsný Samsung, který vydrží 10 dnů a mám ho už 4 roky, chytrý telefon je chráněný v barelu. Když jedu na motorce do Rumunska, na řídítkách je zmíněný odolný Samsung za pár korun a v kufru je v odolném pouzdru chytrý telefon, který použiju na počasí, maily, Google Earth, resp. mapy, internet nebo semtam MMS. Abych nemusel imrvére přehazovat SIMku, mám DUO SIM.Zatím mne nepřesvědčily speciální odolné mobily, obvykle výkonově nestíhají, mají horší displej atd., zřejmě jde o snahu prodloužit výdrž a nezvyšovat cenu. Měl jsem v ruce Galaxy Xcover2 i Catterpillar a je to pro mne až příliš velký kompromis stejně jako mnoho ostatních, i když vypadají hodně atraktivně. Nejde jen o výkon, ale i proto, že k obleku nebo obchodnímu jednání se takový telefon příliš nehodí. Proto mi moje řešení vyhovuje a jediné, čím bych ho mohl vylepšit a vyhnout se dvěma telefonům, je jeden výkonný vodotěsný smartphone, např. Xperia Z1, nějaký Samsung Active apod. a jedno nebo několik odolných pouzder pro různé příležitosti (od odložení na linku přes hospodu až k raftingu) - pak budu mít nárazuvzdornost i vodotěsnost, společenský i outdoorový telefon v jednom. Ale každý to máme jinak...:-)
Carllos Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Lépe bych to nepopsal , naprostý souhlas...
solidus Odesláno 11. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2014 (upraveno) Děkuji Ti za tyhle informace. Pro mě je telefon prostě jen telefon a očividně bych se nad tím měl zamyslet víc. A navíc s tím máš zkušenosti v praktickém použití Upraveno 11. února 2014 uživatelem solidus
Cyril Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Ivan má vždycky pravdu! Měl jsem na podobné aktivity již několik telefonů, ale díky špatným zkušenostem s použitelností na moje potřeby (maily, foto, video, navigace,web a další), jsem nakonec sáhl po Iphone 5. Hned po pár měsících mi spadl sklem přímo na šutry, takže mě výměna displeje stála 4500,-.Koupil jsem potom trojdílné odolné (ne vodotěsné) pouzdro Ballistic a snad bude pokoj. Nikdo ani nepozná, že je to Iphone! Jediné, co mě trochu štve, je výdrž baterky.Takže se časem ještě mrknu po druhém expedičním záložním přístroji, co vydrží trochu déle nabitý! Sorry za plevel, Iphone je jiná cenovka. Ale protože tohle vlákno určitě nezapadne, třeba to někomu pomůže.
Ivan Lelák Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Máš pravdu předsedo, koneckonců pouzdro Ballistic jsem viděl poprvé u Tebe a hned jsem ho sháněl na G2. Ted jsem byl ve Slovinsku lyžovat, telefon jsem měl v taštičce přes rameno a na černé sjezdovce jsem hodil slušný pád na záda. Propiska rozlámaná, Brufen na kousky ale G2 v Ballisticu netknutý, je to opravdové brnění a nějakou vlhkost taky nepropustí, tlačítka i konektory jsou pod krytkami, na ponoření do vody to pochopitelně není. A na motorku mám, jak jsem psal, jednoduchý, zcela odolný tlačítkový telefon s velkou výdrží, takže G2 bude většinou vypnutý a zapínat ho budu jen kvůli internetu apod. čímž je vyřešena výdrž obou telefonů na delší cestě. No a kdyby náhodou a nebyla poblíž zásuvka, mám solární powerbanku, ale to už je mimo téma.
Eman2208 Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 ...1/2 roku starej, mladej s ním spadl když ho měl v kapse, debil, pouzdra jsou prý pro starý dědky...
Cyril Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 ...1/2 roku starej, mladej s ním spadl když ho měl v kapse, debil, pouzdra jsou prý pro starý dědky...V olomouci ti to vymenej za par kacek... Ehmm. Teda za par tisic. :-)
Ivan Lelák Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Za dědka se nepovažuju a když si mladí platí telefony a opravy sami, rád a bez připomínek budu sledovat jak se dědky neovlivněni sami názorově vyvíjejí:-), omlouvám se za OT.
Eman2208 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Má peška, chytrak, já jsem v obalech měl každý telefon, i N5110 a každý byl po dvou letech skoro jako nový. No mladý má po penězích z brigosky, na které ještě nebyl. Jak pises, platit si to ze svého, tak možná ani mobil nemá. Jinak ten ajfoun je totalka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se