organic Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Doporučuji jedno předvánoční jednotvárné depresivní bahno - Poupata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 (upraveno) Teď jsem dokoukal film One Day a mám z něj celkem rozporuplný pocity. Pro mě to, z čistě osobních důvodů, nebyla úplně nejlepší volba pro dnešní večer. Nějak mě to vzalo. Ale pokud máte vyrovnanej partnerskej život bez zádrhelů a osudovejch zásahů, tak ho můžu směle doporučit. Není to sice nějaká abnormální perla pro filmový fajnšmekry, ale řek bych, že to nebude ztracenej čas. A kdyby nic jinýho, tak Ann Hathaway roste s každým dalším filmem. Upraveno 17. prosince 2011 uživatelem Ludwig Wittgenstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Ta má kukadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Ta má kukadla. Nejen kukadla. Také jde o mnohaletou a zasloužilou dárkyni zubní skloviny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Nejen kukadla. Také jde o mnohaletou a zasloužilou dárkyni zubní skloviny... Takže todle je vyndavací. To je v podstatě plus, jestli mi rozumíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Takže todle je vyndavací. To je v podstatě plus, jestli mi rozumíš. Tak já z toho hlavně cítím útok proti mé modle. Vona si samozřejmě nic nevyndavá. Ani totiž nemusí, vzhledem k tomu, že má 3 řady zubů. P.S. pokud měl tvůj příspěvek nějaký sexuální podtón, pak jsem ho nepochopil. Což je pro tebe jenom dobře, protože už jsem lidi zmlátil za mnohem menší prohřešek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Tak já z toho hlavně cítím útok proti mé modle. Vona si samozřejmě nic nevyndavá. Ani totiž nemusí, vzhledem k tomu, že má 3 řady zubů. P.S. pokud měl tvůj příspěvek nějaký sexuální podtón, pak jsem ho nepochopil. Což je pro tebe jenom dobře, protože už jsem lidi zmlátil za mnohem menší prohřešek. To nemá logiku, s třema řadama si dvě vyndá a furt nic. A nevyhrožuj, já jsem pod ochranou Romana I., a ten je tlustější než ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 A nevyhrožuj, já jsem pod ochranou Romana I., a ten je tlustější než ty. Pod vochranou jseš, ale slíbil jsi mi, že o mně budeš mluvit jako o urostlým.... Jinak pěkná holka. Já koho mi furt připomíná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 To nemá logiku, s třema řadama si dvě vyndá a furt nic. A nevyhrožuj, já jsem pod ochranou Romana I., a ten je tlustější než ty. Logiku to možná nemá, ale pak platí prostý fakt, že mám vždycky pravdu. A Romanem I. mně nevyhrožuj. Pravda, je to sice statný junák (tak se totiž podle nařízení EU nově označujujeme), ale zároveň má momentálně úplavici, takže je mimo hru... Já si tě najdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 no jo, Romane, to delaji ty velky vyrazny oci, to je z obou fotek jasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Pod vochranou jseš, ale slíbil jsi mi, že o mně budeš mluvit jako o urostlým.... Jinak pěkná holka. Já koho mi furt připomíná? I ty Brute? Když už srovnávat, tak se srovnatelným. Tatínek je sice krasavec, ale na dceru nemá: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 (upraveno) Pod vochranou jseš, ale slíbil jsi mi, že o mně budeš mluvit jako o urostlým.... Jinak pěkná holka. Já koho mi furt připomíná? Ta druhá trochu starší ale furt eště kočička, dal bych si říct. Romanem I. nevyhrožuju, von šmejdí v éteru furt a von si najde tebe. Pak bude všechno lítat . Všechno. Upraveno 17. prosince 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 (upraveno) Ta druhá trochu starší ale furt eště kočička, dal bych si říct. Romanem I. nevyhrožuju, von šmejdí v éteru furt a von si najde tebe. Pak bude všechno lítat . Všechno. Tak, a je to tady. Prosím nějakého moderátora aby dal tomu jindividuu, který se schovává pod nickem Princ Milis, ban do konce utkání. Za hrubost. EDIT: taky tam cejtím nějakej citovej krosček... Upraveno 17. prosince 2011 uživatelem Ludwig Wittgenstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Tak, a je to tady. Prosím nějakého moderátora aby dal tomu jindividuu, který se schovává pod nickem Princ Milis, ban do konce utkání. Za hrubost. EDIT: taky tam cejtím nějakej citovej krosček... Odebírám se na kotě a ráno možná začnu znova. Prej fórum žentlmenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Odebírám se na kotě a ráno možná začnu znova. Prej fórum žentlmenů. No dobře... omluva přijata, když jinak nedáš. Ale příště už rozumně, ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 (upraveno) Tatínek je sice krasavec, ale na dceru nemá: Kurňa Ludvo, takovej estét a vybere Liv tu nejblbější fotku, která na netu visí. Člověk aby to tady furt dával do pořádku. Takhle to bude lepší. Upraveno 17. prosince 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Kurňa Ludvo, takovej estét a vybere Liv tu nejblbější fotku, která na netu visí. Člověk aby to tady furt dával do pořádku. Takhle to bude lepší. Herdek Romane, já to myslel jako čelendž s Ann, tož jsem vybral co možná nejpodobnější snímek. Ale jinak souhlasím. Hlavně ta druhá fotka mně přijde výborná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Já si dám dnes znova Autoreiji. Už jsem to sice viděl, ale tyhle jakuzácký filmy můžu. Kitano je bůh !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Ta má kukadla. http://www.youtube.com/watch?v=KYlVYORqptg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 (upraveno) Já si dám dnes znova Autoreiji. Už jsem to sice viděl, ale tyhle jakuzácký filmy můžu. Kitano je bůh !!!! Suhlas, tento film sa mi dost pacil Ovsem cloveka neznaleho 'japonskeho pohladu na svet' unudi k smrti. Proste treba mat aspon zakladne znalosti o ich kulture. Upraveno 20. prosince 2011 uživatelem 224477 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se