Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada

S tím samým hercem ještě doporučuju Lovci hlav podle románu Jo Nesba. To je taky pecka!

To už mám taky splněno, fakt pecka. Severská kinematografie má cosi do sebe :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě se vrátím k blockbusteru The Avengers / Avangers: Mstitelé. Kdo má rád tento typ intelektuálně nenáročné vizuální podávané, tak si přijde na své a určitě se královsky se pobaví, tak jako já. :thumbsup_anim:

Navíc Robert Downey Jr. jako Iron Man zase srší ironickými humorem (rozhodně doporučuji v originálním znění i za cenu obětování 3D verze) a všem třem herečkám (v jedné hlavní roli a dvou vedlejších rolích) to nesmírně sluší. :speak_cool:

Přestože se tvůrci snažili, aby se film byl koukatelný i bez znalosti světa komiksů ze studia Marvel, tak na 100% si vychutnáte všechny hlášky a narážky, pokud už jste se marveloským komiksovým světem přišli do kontaktu v následujících starších filmech z produkce Marvel Studios:

• Iron Man (2008)
  • The Incedible Hulk / Neuvěřitelný Hulk (2008) ? to je ta verze s Edwaredem Northonem, který byl osloven i pro film Avengers, nicméně nakonec se nedohodli
  • Iron Man 2 (2010)
  • Thor (2011)
  • Captain America: The First Avenger/ Captainn America: První avenger (2011)

Všichni hrdinové z těchto příběhů se potkali právě v Avengers a jeden z výše zmíněných filmů je klíčový pro plné pochopení dodatku, který je zařazen v polovině závěrečných titulků (NIGHTinGALE díky za tip! :notworthy: ).

Filmem The Avengers to ale nekončí, na léta 2013 a dále jsou už ohlášeny projekty Iron Man 3, Thor 2 a Captain America 2, takže s komiksovým světem Marvelu se ještě v našich kinech budeme setkávat dlouho.

Odkaz ke komentáři

Všichni hrdinové z těchto příběhů se potkali právě v Avengers a jeden z výše zmíněných filmů je klíčový pro plné pochopení dodatku, který je zařazen v polovině závěrečných titulků (NIGHTinGALE díky za tip! :notworthy: )

Ja jsem prave pred tim ty jednotlive dily nevidel, takze jsem tu finalni informaci vubec nepobral. Muzes mi pls do SZ napsat vo co tam go?

Jinak doporucuju na to jit, i kdyz jste nevideli ty predesle dily, tak jako ja. Urcite se na ne podivam :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...