Návštěvník Zmizík Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 (upraveno) Já zas marně hledám Breaking bad 3. sérii v angličtině a klidně i po jednom, ale ne torrent.Hele, nevite nekdo, kde by se k tomu nechaly stahnout anglicky titulky? Ze bych se na tom ucil rozumnet. Upraveno 13. května 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 (upraveno) Český máš tady: http://www.edna.cz/breaking-bad/epizody/?season=3 Edit: Sorry - přehlédl jsem, že hledáš anglický.... Upraveno 13. května 2014 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Koukam,ze bych se mel driv naucit cesky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 (upraveno) Za pšt minut začíná na CT2 Přežil jsem svou smrt,z koncentráku,hlavní role F.Peterka...jsem zvědavej,ještě jsem to neviděl Upraveno 13. května 2014 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Koukam,ze bych se mel driv naucit cesky.zkus tadyhttp://www.opensubtitles.org/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Hele, nevite nekdo, kde by se k tomu nechaly stahnout anglicky titulky? Ze bych se na tom ucil rozumnet.ja pouzivam prehravac BS player, ten si sam pri kazdym spusteni najde titulky k tomu co si poustis a v jazyce jakym potrebujes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Hele, nevite nekdo, kde by se k tomu nechaly stahnout anglicky titulky? Ze bych se na tom ucil rozumnet. Ja pro prehravani pouzivam BSPlayer a ten mi je sam nabizi. V pripade ze sou i cesky tak nabidne i ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 No to jsem teda zvědavej. Přečetl jsem tři knihy ze čtyř (bohužel jsem si je koupil najednou) a slabóza slabá teda, jak literárně, tak obsahově a hlavně dobové reálie (lékařství, ranhojičství, soudnictví) úplně mimo. Spíš skoro fantasy. Lehce schizofrenicky ocituju sám sebe, páč se musím opravit, abych náhodou někoho nesvedl na zcestí. Zaměnil jsem dvě knihy s podobným názvem. Film Ranhojič je podle Noaha Gordona, což je slušné čtení a komu nevadí bichle o 600 stranách, tak doporučuju, včetně následujících pokračování Šaman (ten je hodně dobrej) a Lékařka (subjektivně mi přišla slabší, ale pořád dobrá). Moje poznámka o bídných lékařských reáliích zde neplatí, Gordon si to nastudoval velmi pečlivě.Spletl jsem si to s knihama od Wolfa Serna Ranhojičova pouť a dalšíma na to téma, ty stojí za prd. Páč je film německej, spojil jsem si to automaticky s předlohou německého autora a ne amerického. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 zkus tadyhttp://www.opensubtitles.org/ja pouzivam prehravac BS player, ten si sam pri kazdym spusteni najde titulky k tomu co si poustis a v jazyce jakym potrebujesJa pro prehravani pouzivam BSPlayer a ten mi je sam nabizi. V pripade ze sou i cesky tak nabidne i ty.Díky pánové, zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 (upraveno) Tvl ten BSPlayer dobrej, funguje to, připojí se to zrovna na opensubtitles a vodtamtaď si to stáhne co kdo chce. Odteďka budu mít z každýho anglicky mluvenýho filmu hovno. Dík. Upraveno 14. května 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Tvl ten BSPlayer dobrej, funguje to, připojí se to zrovna na opensubtitles a vodtamtaď si to stáhne co kdo chce. Odteďka budu mít z každýho anglicky mluvenýho filmu h...o. Dík. To automatické stahování titulků v potřebném jazyce je možné i v Media Player Classic - Home cinema... ten používám já... nativně podporuje i dekódování videa přes GPU (chip grafické karty), jednoduchý, svižný a přehledný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Teď jsem se vrátil z godzilly a je to fakt bozi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Teď jsem se vrátil z godzilly a je to fakt bozi Zítra na to jdeme s přáteli, moc se mi nechce ale snad mě to překvapí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Včera jsem koukal na Monuments Men a zklamání. Tolik dobrých (a určitě drahých) herců nacpaných do jednoho filmu a marně. Samý žvanění, plkání, mletí o ničem..smysl mi unikl...jestli tam teda byl. Nevydržel jsem do konce, kousek za půlkou jsem odpadl a radši šel spat.Kdo jste to viděli celý - má cenu to dorazit, vykrystalizuje to v něco koukatelnýho aspoň ke konci nebo se to jen se sípáním dovleče k závěrečným titulkům ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Včera jsem koukal na Monuments Men a zklamání. Tolik dobrých (a určitě drahých) herců nacpaných do jednoho filmu a marně. Samý žvanění, plkání, mletí o ničem..smysl mi unikl...jestli tam teda byl. Nevydržel jsem do konce, kousek za půlkou jsem odpadl a radši šel spat.Kdo jste to viděli celý - má cenu to dorazit, vykrystalizuje to v něco koukatelnýho aspoň ke konci nebo se to jen se sípáním dovleče k závěrečným titulkům ? Skrýše najdou, díla zachráněj, titulky, odchod na párek. Téma zajímavý, zpracování děsná nuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Souhlas, je to hrozny :-( Zadny napeti, zadne drama, nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Souhlas, je to hrozny :-( Zadny napeti, zadne drama, nic. Ono taky co chceš za napětí, když zachraňuješ sochu Pravda, fakulta restaurování u nás v Litomyšli si možná nervama rvala vlasy, ale to bylo tak asi všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Mě se film Monuments men líbil.Já v každém filmu nepotřebuju napětí a drámo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Hoši to jste ještě neviděli film Tak Fajn a jeslti jste to náhodou viděli tak upřímnou soustrast.Já na to koukal na youtube v penzionu na wifi v Bratislavě bez předchozího pátrání - osudová chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 (upraveno) Mě se film Monuments men líbil.Já v každém filmu nepotřebuju napětí a drámo... Jenže ono se u filmu, který je označený jako "Drama / Dobrodružný / Komedie / Válečný" trochu toho "drámo" očekává.... Upraveno 16. května 2014 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se