Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Já bych ani neřekl, že je to pořád o tom samým - podle mě to šlo kvalitativně z kopce a 8. a 9. díl byl v podstatě bez děje. Včera jsem dokoukal 9. a byl jsem těžce zklamanej - 40 minut o tom, jak Owen potřebuje šlehu s krátkou vsuvkou "jsem v tom - uděláme potrat - ne-é, neuděláme". Viděl jsem lepší seriály, který zhasly jak svíčka, údajně pro nezájem, třeba Whitechapel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vcera jsme si dali nového Draculu a ačkoliv takových filmu a deju nejsem vůbec příznivec, byl jsem velmi mile překvapen. Upirstvi jako takové tam skoro vubec neni a ms to velmi zajímavý pribeh, plus zajimave bitvy a celkove zajímavý scenar. Byl jsem mile překvapen.80% bych asi klidne dal.

Odkaz ke komentáři

Guard Komediální thriller The Guard se odehrává na západním pobřeží Irska. Policista z malého městečka Gerry Boyle (Brendan Gleeson) má konfliktní povahu, zvrácený smysl pro humor, umírající matku, zálibu v prostitutkách a hlavně ho vůbec nezajímá mezinárodní obchod s kokainem, kvůli kterému mu jednoho dne na dveře klepe agent FBI...

Grand seduction Kedysi býval Tickle Head v Newfounlande hrdým rybárskym prístavom, kde žili silní, statoční a dôstojní ľudia. Otcovia vychádzali na lov zavčas rána a vracali sa až za štrnásť hodín, aby poskytli svojim rodinám strechu nad hlavou a potravu na stôl. Ľudia mali zmysel života, mali zámer. Dnes je Tickle Head finančne zruinované a ľudia utekajú za prácou do mesta na pevninu. Avšak miestni usadlíci...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...