Peta-Biker Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2010 Sigur Ros - Heima Inside I'm Dancing Boy A Adame, díky za skvělé tipy. Úžasné zážitky. Já Ti doporučím Mr. Nobody - snad jsi to ještě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2010 The Bank Job - po dlouhe dobe film, ktery me bavil od zacatku do konce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2010 Adame, díky za skvělé tipy. Úžasné zážitky. Já Ti doporučím Mr. Nobody - snad jsi to ještě neviděl. Ovšem Petře řekl bych, že tenhle film asi nesnese jednoznačné doporučení. Pro mě osobně je to rozhodně jeden z nejlepších filmů, který jsem kdy viděl. A že jich už bylo hodně. Nicméně zároveň jde taky o jeden z nejsložitějších filmů na "pochopení". V závorkách to píšu úmyslně protože si myslím, že tenhle film ve skutečnosti ani pochopit nejde. Nebo - že to není cílem. Použiju trapnou frázi: ten film se prostě musí prožít. A pak o něm dlouho, dlouho přemýšlet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2010 Adame, díky za skvělé tipy. Úžasné zážitky. Já Ti doporučím Mr. Nobody - snad jsi to ještě neviděl. Díky za tip - úžasný film. Myslím, že se na něj budu dívat několik dní po sobě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2010 Je to brutální, je to o ničem a přesto to má své kouzlo. Je to jiné, než tuny ostatních akčních, kriminálních či hororových filmů. Sin City s Brucem Willisem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 Díky za tip - úžasný film. Myslím, že se na něj budu dívat několik dní po sobě... ..no já nevím, ještě to nemám dokoukaný, ale zatím jsem spíš rozpačitej - taková romantická slátanina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 .. - taková romantická slátanina Asi jsem to potřeboval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 dokument o PADELCICH na Z1. zajimave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waldo Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 Where Eagles Dare The Thing Alive Starsie klasiky. Spolocnym znamenim vsetkych filmov je zima a sneh, ktore tvoria velku cast atmosfery. odporucam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 V posledni dobe se mi libily tri filmy, rekneme, ne uplne "mainstreamove" produkce. Prvni byl film Bronson o Michaelovi Petersonovi, pribeh nejvice nasilneho vezne v Britanii. Velice zajimavy pocin, lehce pripominajici Clockwork Orange. Druhy film je neco na odlehceni, Frequently Asked Questions About Time Travel s Chrisem O'Dowdem, alias Royem ze serialu IT Crowd v jedne z hlavnich roli. Zabavna zalezitost o cestovani casem skrz casovou poruchu na hospodskych zachodcich. Posledni zalezitost je Valhalla Rising . Bronsona jsem videl uz driv a musim rict, ze i kdyz jsem proti trestu smrti, tak jestli tohle neni veš v kožiše lidstva, tak už nevim, ten film ve mě (ta postava teda) u mně vyvolává nevolnost... já mám rád britské filmy - Purely Belter, The Firm, This is england, Away days, Fish Tank...(co si tak z hlavy vzpomenu), potažmo můžu i Vertigo films a Nicka Lovea... The Business (zábava), Outlaw (šlo), The football factory (sranda)...akorát se mi zajídá už Danny Dyer jinak jsem si stah tu Valhallu, ale je to opravdu těžší kalibr, ale to nevadí, až bude klid, tak to zkouknu...vypadá to podobně jako Mongol, kterej se mi hodně líbil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Docela se mi to líbilo - Celda 211 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 Není to nic nového, ale dnes v rámci relaxu, bo jsem jakýsi znavený či co, jsem si pustil jeden z filmu, které jsem viděl už dávno a pamatoval jsem si tak akorát, že se mi to líbilo. No a líbilo se mi to zase, moc fajne - SPY GAME Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 Nádherný film. Souhlasím. Navíc, jak někdo již zmiňoval, je dobré mrknout na něj víckrát - některé souvislosti mi napoprvé vůbec nedošly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 Snad se vám Elitní jednotka bude líbit - mě teda ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Svoboda Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2010 Poměrně zajímavý film v hlavní roli s Nicolasem Cagem a s hodinkami Tag Heuer Carrera - NEXT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2010 Souhlasím. Navíc, jak někdo již zmiňoval, je dobré mrknout na něj víckrát - některé souvislosti mi napoprvé vůbec nedošly.. Tak jsem na to včera taky kouknul, protože poslední dobou jsem ze všech stran slyšel samé pochvaly a doporučení. No, tak jsem očekával překvapení a téměř bombu... No, zrovna nic takového se nekonalo(možná právě kvůli tomu očekávání), ale přesto ten film musím zhodnotit jako velmi zdařilý. Nutí i k zamyšlení, je to na min.ještě jedno shlédnutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2010 Souhlasím. Navíc, jak někdo již zmiňoval, je dobré mrknout na něj víckrát - některé souvislosti mi napoprvé vůbec nedošly.. Davide, jsem rád, že se líbil - doporučím Ti ještě Skafandr a motýl - myslím, že Tě to zaujme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2010 Dnes ve 20:00 na Cinemax 2 Legenda o "1900" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2010 Hodně mile mě překvapil tenhle nenápadnej snímek: The Wackness - pokud jste neviděli, doporučuju. A v podstatě ze stejných důvodů jako předchozí snímek (velmi milé překvapení) doporučuju i Garden State. A pro ty, kteří máte rádi stejně jako já Steva Buscemiho, doporučím jeho režijní (a tuším i scénaristickou) prvotinu Trees Lounge. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2010 ...a za minutu začíná na ČT 1 Millerova křižovatka - paráda od bří Cohenů. Ovšem s dabingem to bude poloviční... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se