Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Adame, díky za skvělé tipy. Úžasné zážitky. Já Ti doporučím Mr. Nobody - snad jsi to ještě neviděl.

Ovšem Petře řekl bych, že tenhle film asi nesnese jednoznačné doporučení. Pro mě osobně je to rozhodně jeden z nejlepších filmů, který jsem kdy viděl. A že jich už bylo hodně. :) Nicméně zároveň jde taky o jeden z nejsložitějších filmů na "pochopení". V závorkách to píšu úmyslně protože si myslím, že tenhle film ve skutečnosti ani pochopit nejde. Nebo - že to není cílem. Použiju trapnou frázi: ten film se prostě musí prožít. A pak o něm dlouho, dlouho přemýšlet... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V posledni dobe se mi libily tri filmy, rekneme, ne uplne "mainstreamove" produkce.

Prvni byl film Bronson o Michaelovi Petersonovi, pribeh nejvice nasilneho vezne v Britanii. Velice zajimavy pocin, lehce pripominajici Clockwork Orange.

Druhy film je neco na odlehceni, Frequently Asked Questions About Time Travel s Chrisem O'Dowdem, alias Royem ze serialu IT Crowd v jedne z hlavnich roli. Zabavna zalezitost o cestovani casem skrz casovou poruchu na hospodskych zachodcich.

Posledni zalezitost je Valhalla Rising

.

Bronsona jsem videl uz driv a musim rict, ze i kdyz jsem proti trestu smrti, tak jestli tohle neni veš v kožiše lidstva, tak už nevim, ten film ve mě (ta postava teda) u mně vyvolává nevolnost...

já mám rád britské filmy - Purely Belter, The Firm, This is england, Away days, Fish Tank...(co si tak z hlavy vzpomenu), potažmo můžu i Vertigo films a Nicka Lovea... The Business (zábava), Outlaw (šlo), The football factory (sranda)...akorát se mi zajídá už Danny Dyer :sick01:

jinak jsem si stah tu Valhallu, ale je to opravdu těžší kalibr, ale to nevadí, až bude klid, tak to zkouknu...vypadá to podobně jako Mongol, kterej se mi hodně líbil

Odkaz ke komentáři

Souhlasím. Navíc, jak někdo již zmiňoval, je dobré mrknout na něj víckrát - některé souvislosti mi napoprvé vůbec nedošly..

Tak jsem na to včera taky kouknul, protože poslední dobou jsem ze všech stran slyšel samé pochvaly a doporučení.

No, tak jsem očekával překvapení a téměř bombu...

No, zrovna nic takového se nekonalo(možná právě kvůli tomu očekávání), ale přesto ten film musím zhodnotit jako velmi zdařilý. Nutí i k zamyšlení, je to na min.ještě jedno shlédnutí...

Odkaz ke komentáři

Hodně mile mě překvapil tenhle nenápadnej snímek: The Wackness - pokud jste neviděli, doporučuju. A v podstatě ze stejných důvodů jako předchozí snímek (velmi milé překvapení) doporučuju i Garden State.

A pro ty, kteří máte rádi stejně jako já Steva Buscemiho, doporučím jeho režijní (a tuším i scénaristickou) prvotinu Trees Lounge.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...