Tomas_2002 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Fanda to holt konzumuje rychleji, než to Hollywood stíhá produkovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 (upraveno) Frantovi neporadím, já viděl tak 10% toho, co bych chtěl a už nvm, kde na to brát čas (bavím se o seriálech)Ale včera jsem si pustil tu novou Bridget a jak mě první dva díly nikterak neurazily, tak tohle byla hodně solidní kravina! Upraveno 29. listopadu 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 @Frantik Zkousel jsi Black Mirror? To me dost nadchlo posledni dobou. Ted jsem zacal s Ray Donovan, zatim jsem videl asi ctyri dily prvni serie a furt tak nejak cekam co bude. Na to, jaky to ma hodnoceni, tak zatim nic extra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Kluci nejakej novej tip? Chci neco napinaveho - vsechny zde zminene uz jsem videl. ALE.........Boardwalk Empire jsi asi viděl, co ? Já teď čumím na Forever, je to takový krotší ale dá se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Kluci nejakej novej tip? Americans je asi zbytečný navrhovat, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Americans je asi zbytečný navrhovat, co?Neni. To jsem nevidel a krouzim kolem toho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Boardwalk Empire jsi asi viděl, co ? Já teď čumím na Forever, je to takový krotší ale dá se.Jojo, videl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Zopáknout si American Horror Story tě neláká?Neee :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 @Frantik Zkousel jsi Black Mirror? To me dost nadchlo posledni dobou. Ted jsem zacal s Ray Donovan, zatim jsem videl asi ctyri dily prvni serie a furt tak nejak cekam co bude. Na to, jaky to ma hodnoceni, tak zatim nic extra.Ray je muj oblibenec. Ale Black Mirror jsem nevidel, ale to téma....nevim nevim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 @Frantik Myslim, ze nebudes zklamanej. Nijak to na sebe nenavazuje, takze pokud se ti nejakej dil nelibi, tak ho proste preskocis. Uz prvni dil s prime ministrem je zajimavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Oukej, tak ja to zkusim :-) Hlavne, aby forma zase neprebila obsah, na to jsem posledni dobou haklivej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 neco pro fanousky borgmana http://www.csfd.cz/film/403367-schneider-vs-bax/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 zopakoval jsem si Konferenci ve Wansee. Sakra, zamrazilo. Odesláno z mého Tab2A7-10F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Anthropoidaž na nějaký pitchoviny dobrý. Bavil mě ten přízvuk u českejch herců Kubiš, Bublík, Opálka - real campers Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 zopakoval jsem si Konferenci ve Wansee. Sakra, zamrazilo. Odesláno z mého Tab2A7-10F pomocí TapatalkTo bych si taky rad zopakoval, nekde to ted vysilali nebo kde to muzu videt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Stáhni si to. Já televizi nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Zlý Jabko, on 29 Lis 2016 - 20:56, said:zopakoval jsem si Konferenci ve Wansee. Sakra, zamrazilo.Odesláno z mého Tab2A7-10F pomocí TapatalkTo bych si taky rad zopakoval, nekde to ted vysilali nebo kde to muzu videt? No tak Jabko, to te mam prosit aby ses ozval? :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: dyt ty vis.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Asi tě kousnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 promin, nemohl jsem odolat pokuseni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 koncim s westworldem. neskutecna nuda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se