Skalamander Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2010 mna Inception neoslovil ... Mi to nedalo a byl jsem na tom včera v kině taky. Pro mě je to normální film. Nějak moc jsem se nenudil, ale za čtrnáct dní už ani nebudu vědět, že jsem něco takového viděl. Prostě tuctová věc, kde navíc byla spousta věcí okolo "cestování" do snů nedořešená a nedotažená nebo alespoň nevysvětlená. Narozdíl od Matrixu, který poskytl člověku zábavnou formou jakési komplexní školení o jeho fungování, tady jsem pořád tápal. Třeba k tomu přístroji, kterým se propojovali dohromady a celému systému propojování neřekli vůbec nic. Mi nevadí věci abnormální a nadpřirozené. Mi vadí, když jsou nevysvětlitelné (nevysvětlené). Myšlenka a námět na film je to moc zajímavý a originální, ale rozhodně promarněný a nedotažený. A že by zde podal Leo nějaký výjimečný výkon? No, asi tak "výjimečný", jako přeceňovaný Heath v Temném rytíři.... Mnohem víc se mi Leo líbil v jeho dalším letošním filmu - Shutter Island. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Columbus - the Heat nic? ten film sa da pozerat parkrat do roka.. No samozřejmě, The Heat mám na čestném místě, možná jeden z nejlepších thrillerů vůbec, ale nemohu vypisovat všechny svoje oblíbené filmy, to bych zabral místa. Al Pacino a Robert de Niro odvedli ve filmu hotový koncert. Al Pacino je můj nejoblíbenější herec, snažím se posbírat všechny jeho filmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Včera jsem ten slavný Inception viděl v kině, no... zhodnotil bych to asi takto, jeden můj kámoš (slovák) vždycky říkal babě se kterou si dal rande(těšil se na nový objev) a pak zjistil, že je totálně blbá tuto větu: "vieš ty si taká zvláštna..." Tak to je ten film, pro mě nuda, nuda, nevysvětlené věci nad kterýma musí člověk hned od začátku přemýšlet a pak mu ujde půlka děje. Navíc nebylo by lepší najmout bandu nindžů co naběhnou pro ten trezor do baráku, než tahlencta překombinovaná motanice? To by aspoň byla akce, ušetřil bych love za lístek, protože bych na to ani vlastně pak nešel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 (upraveno) Včera jsem ten slavný Inception viděl v kině, no... zhodnotil bych to asi takto, jeden můj kámoš (slovák) vždycky říkal babě se kterou si dal rande(těšil se na nový objev) a pak zjistil, že je totálně blbá tuto větu: "vieš ty si taká zvláštna..." Tak to je ten film, pro mě nuda, nuda, nevysvětlené věci nad kterýma musí člověk hned od začátku přemýšlet a pak mu ujde půlka děje. Navíc nebylo by lepší najmout bandu nindžů co naběhnou pro ten trezor do baráku, než tahlencta překombinovaná motanice? To by aspoň byla akce, ušetřil bych love za lístek, protože bych na to ani vlastně pak nešel Ninjové by nic nevyřešili, protože podstata byla vnuknout mladému Fišerovi myšlenku na rozprodej energetického impéria, které měl zdědit. V imaginárním trezoru byla imaginární závěť, kde starý Fišer píše ať se mladý vydá vlastní cestou. Na celou operaci měli 10 hodin letu, kdy ho uspali a dostali se až do třetí - čtvrté úrovně snu a to hlavně kvůli času, který v dalších a dalších úrovních plyne pomaleji oproti skutečnosti. Pět minut snu je v první úrovni hodina a potom to jde ještě šílenějším násobkem. Kdyby si najali ninjáky, tak ti by snad nějaký trezor otevřeli, ale byla by tam klasická závěť a né ta, kterou mu chtěli zasít do hlavy. Aspoň já jsem to tak pochopil. Upraveno 2. srpna 2010 uživatelem Diamondking 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Včera jsem ten slavný Inception viděl v kině, no... zhodnotil bych to asi takto, jeden můj kámoš (slovák) vždycky říkal babě se kterou si dal rande(těšil se na nový objev) a pak zjistil, že je totálně blbá tuto větu: "vieš ty si taká zvláštna..." Tak to je ten film, pro mě nuda, nuda, nevysvětlené věci nad kterýma musí člověk hned od začátku přemýšlet a pak mu ujde půlka děje. Navíc nebylo by lepší najmout bandu nindžů co naběhnou pro ten trezor do baráku, než tahlencta překombinovaná motanice? To by aspoň byla akce, ušetřil bych love za lístek, protože bych na to ani vlastně pak nešel jj. no na poradnou akci si pockej na tohle na to se fakt tesim. hrdinove meho mladi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 jj. no na poradnou akci si pockej na tohle na to se fakt tesim. hrdinove meho mladi. Tak to teda jo!! To je dle mě nejočekávanější filmová událost roku! Kupte si poslední č.časopisu CINEMA, je tam dvd THE EXPENDABLES - rozhovory, trailery, z natáčení atd. Dobrý!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 jj. no na poradnou akci si pockej na tohle na to se fakt tesim. hrdinove meho mladi. Už sem viděl ukázky v kině, to bude aspoň zážitek, pro mě osobně maximální kulturní orgasmus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Včera jsem ten slavný Inception viděl v kině, no... zhodnotil bych to asi takto, jeden můj kámoš (slovák) vždycky říkal babě se kterou si dal rande(těšil se na nový objev) a pak zjistil, že je totálně blbá tuto větu: "vieš ty si taká zvláštna..." Tak to je ten film, pro mě nuda, nuda, nevysvětlené věci nad kterýma musí člověk hned od začátku přemýšlet a pak mu ujde půlka děje. Navíc nebylo by lepší najmout bandu nindžů co naběhnou pro ten trezor do baráku, než tahlencta překombinovaná motanice? To by aspoň byla akce, ušetřil bych love za lístek, protože bych na to ani vlastně pak nešel No, asi tak nějak. Vono kde nic není, ani čert nebere a když je nosná idea filmu takhle křečovitá, minimálně pravděpodobná a chtěná (scifi nescifi), tak se s tím mnoho dělat nedá, než to takhle zamotat. Navíc některé herecké výkony byly dost hrozné, třeba ta asexuální holčička, co furt koulela těma vočima, byla teda dost hrozná.. Leo dobrej, takovej odulej, to je mně blízký. Ale zas tak moc si z toho nepamatuju, po hodině promítání už jsem tlouk pěkně špačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Jo, jo, přesně tak. Kromě toho překomplikovanýho děje, tam byly hodně slabý ženský postavy - slabě napsaný, slabě obsazený, slabě zahraný. Kromě téhle holčičky i ona Leova osudová žena. Na mě tedy zas tak fatálně nezapůsobila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Jo, jo, přesně tak. Kromě toho překomplikovanýho děje, tam byly hodně slabý ženský postavy - slabě napsaný, slabě obsazený, slabě zahraný. Kromě téhle holčičky i ona Leova osudová žena. Na mě tedy zas tak fatálně nezapůsobila... Tož to už je právě věc názoru. Pro mě má Marion Cotillard sexepílu a osudovosti na rozdávání. V Edith Piaf je báječná. Mimochodem právě z tohoto důvodu se nakonec jako synchronizátor v Inception objevila hudba od E. Piaf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Tož to už je právě věc názoru. Pro mě má Marion Cotillard sexepílu a osudovosti na rozdávání. V Edith Piaf je báječná. Mimochodem právě z tohoto důvodu se nakonec jako synchronizátor v Inception objevila hudba od E. Piaf. Jestli to je ta jeho bejvelka tak ta mi byla nesympaticka uz v nepriteli statu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Jestli to je ta jeho bejvelka tak ta mi byla nesympaticka uz v nepriteli statu Nemyslel jsi spíš Veřejné nepřátele? Tam ti bejt nesympatická mohla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Tož to už je právě věc názoru. Pro mě má Marion Cotillard sexepílu a osudovosti na rozdávání. V Edith Piaf je báječná. Mimochodem právě z tohoto důvodu se nakonec jako synchronizátor v Inception objevila hudba od E. Piaf. Tak to vypadá, že jsme asi jediní dva blázni, kterým se Inception líbil - jsou tady nároční diváci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Nemyslel jsi spíš Veřejné nepřátele? Tam ti bejt nesympatická mohla. Mas pravdu, jmena tedle filmu se mi pletou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Tak to vypadá, že jsme asi jediní dva blázni, kterým se Inception líbil - jsou tady nároční diváci. Ale né Petře, mně je to šumák. Mně se Inception zamlouval, ale prát se kvůli tomu nebudu. Stejně tak pro mě navždy zůstane Avatar z jakékoli jiné stránky než efektové sračka májová. Mimochodem v sobotu jsem ještě stihnul poslední promítání LFŠ na náměstí v Uherským Hradišti a k mé nezměrné radosti promítali Svatou horu od představitele čistého filmového surealismu Alejandra Jodorowskyho. Je to celkem jistě šílenec, ale je nesmírně zábavnej. Doporučuju i jeho ostatní filmy jako El Topo nebo především Svatou krev... Tomu říkám kinematografie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 (upraveno) Mas pravdu, jmena tedle filmu se mi pletou ... Hele v pohodě, já spíš chvilku přemýšlel, jestli nehrála i v tom Nepříteli státu. Mimochodem Veřejní nepřátelé byli pro mě velké zklamání. To jsou prostě ta nenaplněná očekávání. Upraveno 2. srpna 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Hele v pohodě, já spíš chvilku přemýšlel, jestli nehrála i v tom Nepříteli státu. Mimochodem Veřejní nepřátelé byli pro mě velké zklamání. To jsou prostě ta nenaplněná očekávání. Naopak Nepřítel státu byl výborný - ten se mi hodně líbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Tož to už je právě věc názoru. Pro mě má Marion Cotillard sexepílu a osudovosti na rozdávání. V Edith Piaf je báječná. Mimochodem právě z tohoto důvodu se nakonec jako synchronizátor v Inception objevila hudba od E. Piaf. Edith Piaf jsem neviděl, takže tohle spojení mi uniklo. Tak aspoň nějaký přesah se tam najde. Tak tedy přidávám ke svému hodnocení tři pocenta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Hele v pohodě, já spíš chvilku přemýšlel, jestli nehrála i v tom Nepříteli státu. Mimochodem Veřejní nepřátelé byli pro mě velké zklamání. To jsou prostě ta nenaplněná očekávání. Ja videl oba filmy v rozmezi mesice, takze jsem videl tematem podobne filmy hezky pri jednom a nepritel statu byl teda mnohem lepsi. Ale verejni nepratele byla docela prijemna oddychovka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Když už jste u těch "nepřátel," co říkáte na Veřejného nepřítele č. 1 s Vincentem Casellem?http://www.csfd.cz/film/246077-verejny-nepritel-c-1/galerie/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se