Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lucifer jede dal? Ja skoncil nekde v pulce druhe serie, protoze pak uz nebyly dily a pak jsem na to nemel cas. Trosku mi vadilo, ze z toho tematu na muj vkus uplne moc nevytezili kolik mohli...Zlepsilo se to nejak?

Odesláno

Vratil jsem se z MI a jsem trochu zklamanej. Ted se snazim zanalyzovat proc :)

Protoze vsude tvrdili, jak je to top, pak des do kina a prvni ctvrtinu filmu pomalu usinas. Pak se to rozjede, ale furt zmateny, bloncka je teda dost nic moc a ve finale nam zapichnou Aleca, kerej je tady teda fakt sympatak a vypada lip, jak za mlada. A nuklearni holocaust je uz stokrat ohrany tema. Za me horsi, jak Rogue nation aji Ghost protocol.

Odesláno

hotovo ...... odpoledne si to dám ke kafi

tady máš něco ty ke kafi na voplátku ...... není to moc akční, ale vydržel sem to až do konce což je u mně pochvala :D  ...... vlastně jsem se na to díval jenom pro to abych si dovedl představit ten masakr kterej byl nedávno v řecku, protože jinak hasičský filmy moc nemusím

https://www.csfd.cz/film/453194-hrdinove-ohne/komentare/strana-3/

Odesláno

@sibir To jsi to shrnul uplne presne. Ja bych pridal jeste par veci.

- Hodne me navnadili tim prvnim trailerem. To je asi nejlepsi trailer na akcni film, co si z posledni doby pamatuju. Strih, mix hudby atd. Lec bohuzel.

- Chybela mi tam nejaka ta ?mission impossible?, na kterou se pulku filmu chystaji a pak se ukaze, ze to bylo trosku jinak.

- Dej mi obcas prisel slozitej, ale zaroven mi trochu chybel nejakej zvrat nebo prekvapeni. Vse bylo takove moc jasne.

- Chybelo mi tam vic tradicni MI hudby a trosku vic humoru.

- Na konci, pri slzavem udoli, jsem si rikal, jestli jeste koukam na MI, nebo to je nejaka telenovela.

Libilo se mi:

- ta bloncka. Ma zajimavej usmev :)

- Ze pracovali s Huntovou historii, ale mohli tomu dat teda trosku vetsi hloubku.

- Jak dostali do drzky na tech hajzlikach :D

MI2 je pro me asi nejslabsi a tohle je zatim hned za tim. Budu to muset zkouknout jeste jednou.

Odesláno

tady máš něco ty ke kafi na voplátku ...... není to moc akční, ale vydržel sem to až do konce což je u mně pochvala :D ...... vlastně jsem se na to díval jenom pro to abych si dovedl představit ten masakr kterej byl nedávno v řecku, protože jinak hasičský filmy moc nemusím

Oukej, Diky vole
Odesláno

tady máš něco ty ke kafi na voplátku ...... není to moc akční, ale vydržel sem to až do konce což je u mně pochvala :D  ...... vlastně jsem se na to díval jenom pro to abych si dovedl představit ten masakr kterej byl nedávno v řecku, protože jinak hasičský filmy moc nemusím

Film je super, akorát jak teď spím na terase tak jsem po dokounutí měl problém zalézt do spacáku :D (pochopíš až to uvidíš) :D 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...