ricous Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 (upraveno) Na Nově jsem poprvé shlédl Sněženky a machři po 25 letech - nečekal jsem zázrak, ale že to bude tolik depresivní...? Jsem hodně blízko věku protagonistů, od přírody skeptik, ale tohle bylo až moc. Ještě že na Barrandově běží moje oblíbená ztřeštěná sci-fi komedie Zabil jsem Einsteina, pánové... Tenhle film není moc známý a oblíbený, ale Sovák, Zázvorková, Brejchová, Libíček, Čepek, Janžurová a další - to já prostě můžu. Upraveno 20. listopadu 2010 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 (upraveno) Ještě že na Barrandově běží moje oblíbená ztřeštěná sci-fi komedie Zabil jsem Einsteina, pánové... Tenhle film není moc známý a oblíbený, ale Sovák, Zázvorková, Brejchová, Libíček, Čepek, Janžurová a další - to já prostě můžu. Možná není moc známý, ovšem alespoň u mě MOC oblíbený. "Ta kočka vždycky tolik křičí, když jí vyndávám očičko" Upraveno 20. listopadu 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 Medvěd videl som ho 100x a este 100 zvladnem, nadherny film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 no a prave som dopozeral 12 od Michalkova. to si clovek pozrie jeden dobry rusky film a musi pomenit rebricek filmov maximalne doporucujem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 já si teď po delší době pustil tohohle benzínového blázna V zajetí rychlosti Milá road movie o tom že i bláznivý sen se může splnit, natočená podle zatraceně skutečné události. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 (upraveno) Medvěd videl som ho 100x a este 100 zvladnem, nadherny film to je film mýho dětství ...nostalgie... Včera jsem viděl Predators taková nenáročná vyvraždovačka, ale s povedenou zápletkou a pár odkazy na kultovní první díl. Upraveno 21. listopadu 2010 uživatelem quequeek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Medvěd mýho dětství taky...těch slz co ta zrnitá VHSka způsobila no a prave som dopozeral 12 od Michalkova. to si clovek pozrie jeden dobry rusky film a musi pomenit rebricek filmov podle mě taky super film, mozna jeden z mych nej...ale jedine s titulkama, v cestine mi to prijde hrozne plochy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Dnes na ct2 the wild one s Marlonem Brando v hlavni roli. Vlastne to neni az tak moc dobry film, ale urcite stoji za videni, uz proto, ze filmu s mladym marlonem brando u nas prilis casto nejdou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 ano, zasadne s titulkami, pokial mozno vsetko. mýho dětství taky...těch slz co ta zrnitá VHSka způsobila podle mě taky super film, mozna jeden z mych nej...ale jedine s titulkama, v cestine mi to prijde hrozne plochy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 já si teď po delší době pustil tohohle benzínového blázna V zajetí rychlosti Milá road movie o tom že i bláznivý sen se může splnit, natočená podle zatraceně skutečné události. ten film miluju, je to az prehnane dojemny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 roku 2008 som videl len dva dobre filmy ktore by som nazval fakt dobre (vynikajuce? resp. zanechali silny dojem). World's Fastest Indian, The (diky za pripomenutie, pod cz nazvom to nepoznam) a Príbeh Alvina Straighta já si teď po delší době pustil tohohle benzínového blázna V zajetí rychlosti Milá road movie o tom že i bláznivý sen se může splnit, natočená podle zatraceně skutečné události. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 no a prave som dopozeral 12 od Michalkova. to si clovek pozrie jeden dobry rusky film a musi pomenit rebricek filmov maximalne doporucujem to spíše doporučuju originál : 12 Angry Men z roku 1957. Vynikající Henry Fonda a také Jiří Voskovec! I když Michalkov natočil docela podařený remake... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 ano, videl som kusok, mam to nachystane vedel som ze ide o remake. no neviem sa prekusat ...je to jednoducho stary film bez urcitej dynamiky na ktoru som uz zvyknuty. pri niektorych reziseroch (bergman, lynch, kitano, kurosawa...mi to nevadi) neva urcite skuknem aj ten origo film raz to spíše doporučuju originál : 12 Angry Men z roku 1957. Vynikající Henry Fonda a také Jiří Voskovec! I když Michalkov natočil docela podařený remake... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 (upraveno) utrejchu, sorry, jsem si to neuvědomil!!! tak pro ostatní SPOILER!!! já jsem viděl nejdřív původní 12 a zajímavý to bylo, ale byla to klasika v tom, že člověk věděl, jak to dopadne, že klaďas je nakonec všechny přesvědčí a jde se domů ruská 12 - všechno je jinak, klaďas není klaďas, zvrat ve finále, zvrat po finále + ruský reálie..iné kafe prostě edit: omluva a spoiler Upraveno 21. listopadu 2010 uživatelem vanderB. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 (upraveno) ruská 12 - všechno je jinak, klaďas není klaďas, zvrat ve finále, zvrat po finále Tak presne todle jsem potreboval vedet Upraveno 21. listopadu 2010 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 haha, tolko zas toho nepovedal. mylsim ze aj keby to napisal presnejsie tak budes prekvapeny Tak presne todle jsem potreboval vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 VanderB. Díky, že jsi mne naučil novou funkci, která se jmenuje... ...Spoiler Jenom, mohu-li se zeptat, k čemu je to dobré? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 (upraveno) já tam trošku prozradil o co jde v tom filmu a předtím to bylo normálně viditelný a Utrejch ten film ještě neviděl,čili jsem mu trošku pokazil případný zážitek,a aby se to nestalo ještě někomu dalšímu, tak jsem to schoval funkcí Spoiler Upraveno 22. listopadu 2010 uživatelem vanderB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 spoiler: prezradenie obsahu, pointy alebo jeho casti. VanderB. Díky, že jsi mne naučil novou funkci, která se jmenuje... ...Spoiler Jenom, mohu-li se zeptat, k čemu je to dobré? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 v sobotu jsem shlidl http://www.csfd.cz/film/247369-muzi-kteri-nenavidi-zeny/ a velmi zajímavý film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se