Chumpus Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 tarantina som tam videl fakt len malo, chlapik ma obdobie zatmenia alebo potreboval prachy alebo je jednoducho za horizontom udalosti.No vidíš. Mně zase přišlo, že se Tarantino po pár úletech vrátil zpět Po naprosto sračkoidním Grindhouse a nevýrazném (zato brutálně přehypovaném) Kill Bill to byla náplast na duši.
sureshot Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 mozno je to tym ze si potrpim na historicke pribehy a faktografie a presne spracovanie, a tento film prestrelil co sa faktov tyka zase uzasna amerika ktora porazi kazdeho a kludne aj prepiseme dejiny. nesadol mi ten film. vazne nie.asi som mal nejake celkove znechutene obdobie.ked sa hybe v rovine fikcie (pulp fiction ) tak je vyborny.
Chumpus Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 No, pokud jsi přistoupil k Tarantinovu filmu jako k serióznímu a očekával jsi korektní fakta, tak se nedivím To je fakt šlápnutí vedle
spiderer Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Tu Magnolii měli taky v Datartu? Že bych se tam stavil... Opravdu vynikající film, s Tomem Cruisem v poněkud netradiční vedlejší roli... Jj - 99,- Kc
sureshot Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 To som nenapisal, len hovorim ze som na tie fakty a nevedel som to mozgovo prekusnut a spracovat a prijat...fikcia tarantino historia spracovanie. No, pokud jsi přistoupil k Tarantinovu filmu jako k serióznímu a očekával jsi korektní fakta, tak se nedivím To je fakt šlápnutí vedle
Chumpus Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 OK, už chápu. Mně to nevadilo, já se lámal smíchy
sureshot Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 mne nemyklo kutikom. su filmy ktorych krivka sa presne pretne s casovou krivkou (ze si clovek pozrie v urcitom case film ktory do toho casu, obdobia presne sadne) a su take co jednoducho su bud v nespravnom case alebo su cele zle alebo je vsetko zle
onney Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 OK, už chápu. Mně to nevadilo, já se lámal smíchy Jo, to já taky. Tarantina mám moc rád a na ten film jsem tenkrát šel s tím, že to prostě bude tarantino. No a podle toho jsem si to taky užil :-)
sureshot Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 a tak to ma byt, kazdemu sa paci nieco ine a tym sa zabezpeci prirodzeny a plosny vyber v prirode
quaero Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Sice to není film, ale snad nevadí... http://www.imdb.com/title/tt0979432/
MarcelG Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Sice to není film, ale snad nevadí... http://www.imdb.com/title/tt0979432/ Tak tohle je fakt parádní! Má to atmosféru a Steve Buscemi je velmi velmi přesvědčivý. Už od dob pana Růžového ho mám rád :-)
African Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Tak jsem si včera udělal čas na opravdu luxusní záležitost Dannyho Boyla" A brzy si dám Repeté
quaero Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Jo jeho nový film podle skutečné události má být taky hodně dobrý.
African Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Tak na to se taky klepu, od Boyla mám vše a ještě mě nezklamal" Akorát si musím počkat, jelikož do kina už mě nikdo nedostane, kvůli debilům, kteří se tam choděj jenom nažrat, ty všelijaký křupičky bych tam okamžitě zakázal" Ale je mi to jedno, kino mám doma A ve sluchátkách to je větší luxus, než v kině"
jartop Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 To jsem rád ,že jsem nekecal...mi se líbil a to dost. Tak trochu jsem si říkal, že by byl Liam dobrým adeptem na 007. A Craig má podobné rysy (jen je o pár let mladší - tudíž asi vhodnější)...
Gryll16 Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 No vidíš. Mně zase přišlo, že se Tarantino po pár úletech vrátil zpět Po naprosto sračkoidním Grindhouse a nevýrazném (zato brutálně přehypovaném) Kill Bill to byla náplast na duši. Nech už je Kill Bill ako film akýkoľvek, soundtrack k nemu je neskutočný... Jeden z mojich top obľúbených, hrá mi vlastne aj teraz. Vrelo doporučujem.
stratom Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Tak jsem si včera udělal čas na opravdu luxusní záležitost Dannyho Boyla" A brzy si dám Repeté už dlouho se na tento film chystam, díky za tip, víkendový program je jasnej :-)
sureshot Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 bieda, mizeria, chudoba....priatelstvo. krasny film Půlnoční kovboj
Helex Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 (upraveno) Půlnoční kovboj Jojo, klasika Upraveno 29. ledna 2011 uživatelem Helex
jartop Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 Opravdová kuráž. Skvělý western. Je třeba vidět v originále, protože toho "uhuhňaného" Bridgese asi těžko někdo tak skvěle nadabuje...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se