mmoobbyy Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Sukiyaki Western Django Western a Tarantino dohromady. Špageťárna jak z partesu a western hraný japonci sice neavizuje hluboký intelektuální zážitek, ale já jsem se bavil Když už nic jiného, tak to jste ještě neviděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 (upraveno) tu by som este specialne poukazal na tvorbu Takashi Miike Sukiyaki Western Django Western a Tarantino dohromady. Špageťárna jak z partesu a western hraný japonci sice neavizuje hluboký intelektuální zážitek, ale já jsem se bavil Když už nic jiného, tak to jste ještě neviděli Upraveno 29. ledna 2011 uživatelem sureshot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 (upraveno) Právě jsem dokoukal zde několikrát opěvovaný film Magnolia. Sám na pokoji v nemocnici, po tmě - skvělé, nádherné, dojímající. Úžasná hudba. Ještě teď mám na tváři slzy. Do dneška jsem si myslel, že Cruise podal svůj vrchol ve Vanilla Sky. Kdepak, tohle je jeho majstrštyk. Nechápu jak je možné, že jsem 12 let o tomhle skvostu nevěděl. Díky Chronomagu jsem ho nakonec našel... Upraveno 29. ledna 2011 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 ... Do dneška jsem si myslel, že Cruise podal svůj vrchol ve Vanilla Sky. Kdepak, tohle je jeho majstrštyk. ... Tomíka Krujzů jsem nikdy moc nemusel, ale máš pravdu, že v Magnolii byl dobrej. Jinak se mi potom ještě líbil tady: http://www.csfd.cz/film/5398-eyes-wide-shut/ a tady (tady víc): http://www.csfd.cz/film/233151-valkyra/ Řekl bych, že Operace Valkýra je taky jeho dost nedoceněnej film. Ale to bude tím, že to v kinech proběhlo tak nějak nenápadně, bez velké marketingové podpory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 napr o valkyrii som pocul prvy raz v 2006 a ostro sledoval az do 2008... potom som to pozrel, a mal som trochu zmiesane pocity.nijak vyrazne sa u mna film neuchytil. nehovorim ze bol zly ale ani dobry nebol, taky...holywood. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 (upraveno) Právě jsem dokoukal zde několikrát opěvovaný film Magnolia. Sám na pokoji v nemocnici, po tmě - skvělé, nádherné, dojímající. Úžasná hudba. Ještě teď mám na tváři slzy. Do dneška jsem si myslel, že Cruise podal svůj vrchol ve Vanilla Sky. Kdepak, tohle je jeho majstrštyk. Nechápu jak je možné, že jsem 12 let o tomhle skvostu nevěděl. Díky Chronomagu jsem ho nakonec našel... Takže když už jsi to objevil, tak ti posílám pěknou písničku aby jsi se co nejdřív uzdravil... Upraveno 30. ledna 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Včera jsem byl kámošovi pogratulovat k titulu Dědeček mimochodem velkej fanda porsche a po čtvrtém panáku jsme si pustili film LE MANS a já mu jen nenápadně říkal ,koukej co má na ruce doporučuju, je to klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Dnes shlédnuto Ateam docela dobrá odpočinovka komu se nelíbí ať to tu nerozepisuje jako minulej příspěvek.Každýmu se líbí něco jiného, tak co to druhejm kazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Bohuzel proti puvodnimu serialu to nebylo nic moc.... Ale podival jsem se taky rad. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Ani nevim že je to i serial jak se jmenuje stejně ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 True Grit předčilo moje očekávání, výborné herecké výkony, čekal jsem víc patosu a nakonec to bylo snesitelné, fakt super pokoukání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 pozerate tu novu verziu (su uz titulky)? alebo povodnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Novou verzi. Dá se sehnat i s českými titulky z běžných zdrojů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Videl som ho včera a oplatí sa pozrieť. Odporúčam.Jo jeho nový film podle skutečné události má být taky hodně dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Threads K vidění i zde: http://www.youtube.com/watch?v=iQo0BQM3OlQ&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Ani nevim že je to i serial jak se jmenuje stejně ?Ano jmenoval se stejne .. jako malej jsem to fanaticky sledoval. Stejne jako The Six Million Dollar Man podobny serialy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 tak toto potesilo, po dlhom case som pozrel celu (usa) rozpravku. (ku super rozpravkam ako nightmare before christmas, nausiko z veterneho udolia, cesta do fantazie, rozpravky od karla zemana ....a podobne, to sice neradim ale na usa rozpravku to bol super aj vtipny vykon. ak mate mensie ratolesti tak doporucujem Ja padouch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Dobrej filmíček : Kniha o přežití a docela dobrej : Syndrom Pandora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 tak toto potesilo, po dlhom case som pozrel celu (usa) rozpravku. (ku super rozpravkam ako nightmare before christmas, nausiko z veterneho udolia, cesta do fantazie, rozpravky od karla zemana ....a podobne, to sice neradim ale na usa rozpravku to bol super aj vtipny vykon. ak mate mensie ratolesti tak doporucujem Ja padouchK tomuhle se můžu jenom připojit, už jsem tu o tom i psal. Minions jsou prostě boží Pro mě jedno z překvapení loňského roku. Zatím jsem neviděl všechny letošní filmy nominované na oscara, ale pokud pánové Firth a Rush získají za svoje výkony plešouna, zlobit se nebudu. Ač bych ho třeba Baleovi přál, tak tady musí utřít! Obecně Fighter byl strašně přímočarej, co taky čekat od filmu, kde hraje hlavní roli Mr. Pokerface Wahlberg. Mám silné podezření, že nemá všechny obličejové svaly U Black Swan mi taky chyběla větší hloubka, ale Natálka to má rezervovaný. Režie pro Finchera a o film ať se popere s King´s Speech. A když to dopadne jinak, tak mi to je jedno. Oscary jsou velmi přeceňované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Buried je docela narez, ze zacatku jsem se bal ze me to bude nudit, ale stalo to za to... Hm a mam nutkani koupit si ty Hamiltonky, product placement funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se