Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Viděli jsme teď komplet Millenium - Muži kteří nenávidí ženy, Dívka která si hrála s ohněm, Dívka která kopla do vosího hnízda (první před týdnem, druhý a třetí hned za sebou včera v MATu:-)), to se nedá popsat, to se musí vidět! :smile_anim:

Vůbec si nějak nevzpomínám na nějaký špatný severský film, tak třeba Ukrutně šťastni je typicky výborný. A i taková variace na téma B. Jones vyjde u nich výborně - komedie 37 a půl. Jak oni to dělají...? (o kvalitě tamních kapel nemluvě)

Kdykoli přijde řeč na skandinávskou kinematografii, tak si vzpomenu na první díl Olsenovy bandy... v životě jsem se jen u dvou filmů smál tak, že mi tekly slzy - kromě tohohle to byli ještě bratři Marxové a Noc v opeře.

Nejspíš jsem ale měl kliku na výjimečnej titul - podle všeho, co jsem slyšel, jsou skandinávský filmy většinou hustý depkárny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pridavam sa, prevazne su to tazke depky :)

ale dva filmy mam v pamati ako dost outstanding.

kitchen stories ako vyborne pozeratelne nie depkove

Posted Image

a megaGenialne Adamove jablka

kde sa velmi netradicny humor snubi s vybornymi myslienkami a krasnym pribehom, vrelo doporucujem

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Před chvílí jsme se vrátili z kina, takže mohu vřele doporučit, po Černé labuti, další bezvadný film a to Králova řeč. Perfektní výkon herců v hlavní i vedlejších rolích, vtipné, historicky poučné. Inu Oskarové filmy, tentokrát ty Oskary Portmanové a Firthovi opravdu právem náležejí.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Hele surehote fakt se na ty filmy díváš a nebo nás jen udivuješ pofidérním hodnocením z ČSFD ? Už Tě vidím, jak si ukusuješ nehty při pohledu na kníže Rohana alias Menšíka když ho tahají po rynku na kárce.

Odkaz ke komentáři

Dneska v noci Mrtvé oči Londýna. Film který natočili rok před mým narozením. Docela napínavá retro detektivka :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

A toto bola co za poznamka? Hele sureshote sa na tie filmy naozaj diva co ti mam na to povedat? myslis ze si tu budujem nejake nahrady svojho zakomplexovaneho ega? nie naozaj to nepotrebujem. Preco sa vyslovujes za vsetkych ked reagujes sam?

Mensikova rola vo filme bola vyborna, film som videl 2x a zanechal vo mne naozaj dojem velmi dobreho filmu,

prispel som do spravnej sekcie fora, netvrdim ze sa to ma pacit vsetkym a ani to nevnucujem, dal som to ako tip.

tak aky je problem?

Hele surehote fakt se na ty filmy díváš a nebo nás jen udivuješ pofidérním hodnocením z ČSFD ? Už Tě vidím, jak si ukusuješ nehty při pohledu na kníže Rohana alias Menšíka když ho tahají po rynku na kárce.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

to sureshot - v klidu, ať Tě nešlehne. Jen mě fascinuje, že z tisíců filmů databáze ČSFD vyzobáváš filmy s ratingem vyšším 80%. Mohu Tě ujistit, že pokud hledíš zaslepeně jen a pouze na procenta o mnoho přicházíš, percentuální hodnocení ČSFD je poněkud zavádějící, takže asi tak. A nečil se, běž se vydýchat do hor.

Odkaz ke komentáři

Ale no, neprehanaj, pravdou ostava ze na percenta prihliadam ale urcite to nie je hlavna alebo jedina podmienka vyberu filmu.

Mam toho odpozerane dost, tak nemusis mat o mna obavy. Kam mam ist a co tam budem robit nechaj prosim na mna, diky.

to sureshot - v klidu, ať Tě nešlehne. Jen mě fascinuje, že z tisíců filmů databáze ČSFD vyzobáváš filmy s ratingem vyšším 80%. Mohu Tě ujistit, že pokud hledíš zaslepeně jen a pouze na procenta o mnoho přicházíš, percentuální hodnocení ČSFD je poněkud zavádějící, takže asi tak. A nečil se, běž se vydýchat do hor.

Odkaz ke komentáři

Hehe, tak sem kouknu, když to není Alda, tak to je zase někdo jiný. Sureshot tu hodí tipy na perfektní filmy, hodně jich je neznámých, některé nejdou přímo do kin, takže spíše by se mu mělo poděkovat a zase dostane zjebáno, že dává jen s vysokým hodnocením. Znova Ti opakuju, zda Tě buzeruje někdo v "Tvém vlákně" lyže a jiných a podezírá Tě z něčeho. Odpovím za Tebe, ne, nebuzeruje. A jdu si nalít, po celém dni se tu podívám a zase narážka a podezřívání, uaa.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Milý Petře, ochránče slabých,

buď od té dobroty, jdi zase někoho ojebávat z cyklistickým materiálem a mě vynech. Dělám to samé.

Děkuji zdvořile.

Roman

Odkaz ke komentáři

Chlapi, vykašlete se na hádky, stejně je to k prdu. Radši doporučte nějaký film.

Nedávno jsem se opět podíval na Stealing Beauty a musím říct, že se mi ten film pořád líbí. Dnes se chystám na Leaving Las Vegas (Nicolas Cage se tam uchlastá k smrti)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...