Bert Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Odesláno 10. února 2014 Přátelé, už je tady dost mimohodinkových kroužků. Docela rád bych věděl, jestli je tu někdo z Prahy a okolí, kdo hraje karambol. Takže soupisku na případný přátelský ťukes, či chronomagoří turnaj SEM :-)
Ondrej71 Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Přátelé, už je tady dost mimohodinkových kroužků. Docela rád bych věděl, jestli je tu někdo z Prahy a okolí, kdo hraje karambol. Takže soupisku na případný přátelský ťukes, či chronomagoří turnaj SEM :-)Berte, kdyz budu v Praze,a ze tam byvam pomerne casto, rad si zahraju
Tittus Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Se mnou byste si asi neužili, karambol jsem hrál naposled někdy před deseti lety a to ještě se čtyřma koulema. To by byla vostuda. Teď už jen snooker...
Tos Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Eh, zkusil bych to tu oživit...To fakt tak málo přátel hodinek hraje biliár?! Nevěřím!
Bert Odesláno 23. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2018 Docela rád bych po volné a kvartách do svého repertoáru zábav přidal i snooker. Pool ne, ten hraji jen z donucení. Nebyl by tu někdo na občasnou hru, trenink, pokec? Harfa, Řípská, Balabushka ...
Tittus Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Odesláno 24. května 2018 Já bych se docela rád ke snookeru zase vrátil, nehrál jsem několik let, ale jsem na druhém konci Prahy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se