Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Brejle, já vám dám, co by absolvent kurzu Padi (mohu doporučit Seiko želvy Padi :D )vím že maska.... :Dmám ji.

Když to focení  dáme v partě, tak do toho jdu :snorkle:.

Každopádně děkuji, narozeniny má člověk jen párkrát za rok, že :)

Odesláno
:) přesně, správné označení je brejle a bomby. A nejlíp, když se k tý vodě dojede na kole se šlapkama.
Odesláno

Trochu se "pochlubím", díky pomoci a radám některých členů ;), obzvlášť zásadní pomoci pana "žlutočerného" :) (kterému tímto ještě jednou moc děkuji :notworthy:) jsem měl možnost zažít to vzrušení rozdělat "truhlu s pokladem". Logiku limitek v tomto vlákně řešit nemusíme :) takže v zásadě mohu říci jen něco málo, jsou překrásné, jsem z nich nadšený a mít rodidla, tak si je rvu :D.

WOW  :notworthy:  - GRATULUJU

Mohu dotaz? Odkud a jak jsi je koupil?

Že já vůl jsem tohle vlákno otevřel sotva týden po tom, co jsem si koupil mmmmmmmonstra. Monstra pryč nedám, ale začínám mít pocit, že nutně potřebuju něco na pravou ruku :lol2:

Odesláno

Mohu dotaz? Odkud a jak jsi je koupil?

Je to v tomto vlákně trochu vzadu, kde člen McStinger nabízí pomoc s nákupem Thajských limitek. Už to využilo více členů včetně mě a všechno k plné spokojenosti. Takže pokud máš zájem, kontaktuj ho.

Odesláno

:) přesně, správné označení je brejle a bomby. A nejlíp, když se k tý vodě dojede na kole se šlapkama.

Tak zrovna ty šlapky mě při potápění nevadí,ba naopak ?

Odesláno

Na tom videu vypadaji uzasne.

Odesláno

Vôbec sa mi minútovka s čiernym orámovaním nepáči a nepasuje mi k potápkam pre "lázeňského šviháka".

Ale ma peknou citelnost, coz?

Odesláno

Thajsko mám rád, je to blízko, a lidi jsou tam fajn ... turistů sice přibylo, ale celkově je to pořád dobrý. A "spicy" kuchyni miluju :D

Takže to vlastně bylo jednoduché, letenky jsou levné a výlet spojený s nákupem vždy potěší. ZIMBE želvy jsou tedy doma a naživo musím říct, daleko lepší než jsem čekal. Satin finish je perfektní a lupa na safírovém sklíčku mi přiblíží jaký je den a datum dostatečně. ... A teď obout na šedou gumu a vzhůru do vln moří a oceánů. ! :D

Odesláno

Vôbec sa mi minútovka s čiernym orámovaním nepáči a nepasuje mi k potápkam pre "lázeňského šviháka".

Presne. Originalne rucky v zltom zlate by boli delikatesa a cele tie hodinky by boli fajne. Pre lazenskeho svihaka teda. Pre nas dvoch nie. Na lazenskeho svihaka som ja chlpaty prilis a ty prilis malo.

Odesláno

Thajsko mám rád, je to blízko, a lidi jsou tam fajn ... turistů sice přibylo, ale celkově je to pořád dobrý. A "spicy" kuchyni miluju :D

Takže to vlastně bylo jednoduché, letenky jsou levné a výlet spojený s nákupem vždy potěší. ZIMBE želvy jsou tedy doma a naživo musím říct, daleko lepší než jsem čekal. Satin finish je perfektní a lupa na safírovém sklíčku mi přiblíží jaký je den a datum dostatečně. ... A teď obout na šedou gumu a vzhůru do vln moří a oceánů. ! :D

Gratulujem. Tiež mám pocit, že sú to jedny z hodiniek, čo naživo vyzerajú lepšie, než na fotke.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...