Spongebob Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 V 1. 9. 2022 v 10:59, McStinger napsal: Tyhle fakt pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Nech trochu doplním, tu sú Zimbe č. 18. 1500 ks, cena niečo cez 1000 Eur. Jinbei Zame (Jinbei Zame) in Japanese means whale shark, Seiko Prospex Zimbe Limited Edition No. 18, code SPB425J, comes with a case in the popular design of Seiko Sumo from a major facelift in 2019. Case size 45.0. mm, thickness 12.85 mm, dark blue bezel with a white minute scale and a yellow gold from 12 to 4 o’clock marker for setting time of a diver's air tank. Comes with unidirectional bezel. Beautiful dial with a gradation of blue-green to dark green until the black, inspired by the color of the depth at which whale sharks can dive thousands of meters into the ocean. Golden hands and hour markers coated with Lumibrite, sealed with sapphire crystal glass to protect the dial surface. with a date sub-window at the 3 o'clock position Seiko Prospex Zimbe Limited Edition No. 18, SPB425J Thailand Limited edition 1,500 pieces, comes with a special box made from recycled plastic to reduce plastic waste, one of the pollution things that pollute the ecosystem. of the seas and oceans. SPECIFICATION: • Model: SPB425J • Collection: Zimbe Limited Edition No.18 Case • Shape: Round • Material: Stainless steel • Color: Silver • Back: Stainless steel With Zimbe logo • Width: 45.00 mm • Thickness: 12.85 mm • Diameter: 45.0 mm • Lug-to-lug: 52.6 mm | Lugs: 20.00 mm Dial and Hands • Color: Green/Black (Gradiation) • Dial Type: Texture • Clock Face: Sapphire Movement and Functions • Movement Type: Autometic • Caliber: 6R35 • Movement Description: Self and mannual winding mechanical movement beating at 21'600 vibrations per hour and provideing 70 hours of power reserve • Functions: Hours, minutes, small seconds with 12 hours indicator at 3 o"clock Date indicated Strap • Strap Material: Stainless Steel • Strap Color: Silver • Strap Type: Bracelet Othes Features • Water Resistance: 200 m. In the Box: • Watch Model : SPB425J • Stand Watch box • Waranty Book • Waranty Card • Instruction manual Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 V 19. 9. 2023 v 21:52, McStinger napsal: Asi starnem, no zas sa po Sumach obzeram. Nie ze by mi nestacila cierna klasika, no toto by bol zasa dobry kolotoc k tym mojim naramkom F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 před 12 hodinami, F.B. napsal: Asi starnem, no zas sa po Sumach obzeram. Nie ze by mi nestacila cierna klasika, no toto by bol zasa dobry kolotoc k tym mojim naramkom F. V konečnom dôsledku nevyzerajú až tak najhoršie, čo je zrejme spôsobené tým, že sme si už zvykli. Čo mňa na týchto výtvoroch serie je, že mi tieto omaľovánky pripadajú tak nejak nedôstojné v tejto kategórii hodiniek. Žlté boli žlté, zelené boli zelené, šedé boli šedé a boli to naozajstné limitky. Ale potom prišla pozvánka do cirkusu, v ktorom tradične vystupovali päťky. No a oni sa tvária, že to nie je cirkus, ale Ein Kessel Buntes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 Nie ze by som nevzal radsej klasicke, stare dobre cierne, alebo tu bielu/striebornu limitku, ba i zelena alebo modre…ale tak, je to Thajsko, ze? Pamatas na tie modro-zlate Monstra, co si mi posielal na Island? F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 před 58 minutami, F.B. napsal: Nie ze by som nevzal radsej klasicke, stare dobre cierne, alebo tu bielu/striebornu limitku, ba i zelena alebo modre…ale tak, je to Thajsko, ze? Pamatas na tie modro-zlate Monstra, co si mi posielal na Island? F. No modro-zlaté Monster samozrejme nikdy nezabudnem. S ťažkým srdcom som Ti ich predal za nejakú srandovnú cenu a Ty si ich skoro hneď pustil ďalej. Tým si si u mňa urobil veľký čierny nezmazateľný bod, trvalo zapísaný v mojej pamäti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 před 2 minutami, McStinger napsal: No modro-zlaté Monster samozrejme nikdy nezabudnem. S ťažkým srdcom som Ti ich predal za nejakú srandovnú cenu a Ty si ich skoro hneď pustil ďalej. Tým si si u mňa urobil veľký čierny nezmazateľný bod, trvalo zapísaný v mojej pamäti A ked sa zo mna stane lejdy boj a stretnem ta v Thajsku, tak mi odpustis? Ano, mal som vtedy na Islande hodne promiskuitne obdobie, a hodinky som striedal ako ponozky. A teraz som v tom zase, nie je mi pomoci. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 před 10 hodinami, McStinger napsal: V konečnom dôsledku nevyzerajú až tak najhoršie, čo je zrejme spôsobené tým, že sme si už zvykli. Čo mňa na týchto výtvoroch serie je, že mi tieto omaľovánky pripadajú tak nejak nedôstojné v tejto kategórii hodiniek. Žlté boli žlté, zelené boli zelené, šedé boli šedé a boli to naozajstné limitky. Ale potom prišla pozvánka do cirkusu, v ktorom tradične vystupovali päťky. No a oni sa tvária, že to nie je cirkus, ale Ein Kessel Buntes. Tak nějak se mi to honilo hlavou, jen jsem to neuměl takhle hezky shrnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 před 8 hodinami, F.B. napsal: A ked sa zo mna stane lejdy boj a stretnem ta v Thajsku, tak mi odpustis? Ano, mal som vtedy na Islande hodne promiskuitne obdobie, a hodinky som striedal ako ponozky. A teraz som v tom zase, nie je mi pomoci. F. Tak teď už do Thajska nepojedu, co když tam budeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 Bacha na to, dnes je to vsetko inak, povies 3x “identifikujem sa ako zena” a bum je to tam. Vsak v Thajsku to tak bolo odjakziva, ze najkrajsie zeny su chlapi, ze @McStinger? Ono ti to chlapi vyhravaju miss uz kde kade, o plavani ci prvych chlapcoch v zenskom vzpierani uz ani nehovorim. Kazdopadne sa ale nieco deje, ked potrebujem Sumo F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 před 2 hodinami, F.B. napsal: Bacha na to, dnes je to vsetko inak, povies 3x “identifikujem sa ako zena” a bum je to tam. Vsak v Thajsku to tak bolo odjakziva, ze najkrajsie zeny su chlapi, ze @McStinger? F. Ale prd :). Ladyboy vždy vyzerá neprirodzene umelo. Ale sú chalani, ktorí sa pomýlili. Zas je pravda, že s ladyboys bola v baroch vždy väčšia sranda, než s babami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 Ty vies, ty si to zazil…na teba dam! O Monster limitku som ta pripravil, nemas tam nejake Suma? F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 Akože nemám problém kúpiť za lepšiu než cenníkovú cenu a dať ti nejaké poslať z Thajska. Len musíš počítať s dosť vysokým poštovným, plus potom sám vybojovať colnicu (s tým viem trochu pomôcť). Keď tak SZ. Aktuálne napr. SPB247 a SPB425. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2024 Aktuální ceny Zimbe na krámě... U těch 5kx s matným pouzdrem, jsem ani neměl tucha, že dělají nějakou spešl "resin case" verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2024 Zimbe č.19. SPB443J, 500 ks, 54.000 THB. Za mňa celkom fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno sobota v 19:30 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 19:30 SEIKO PROSPEX The ‘Prajam Yam’, Asia Limited Edition, 1.000 PCS, SRPL41K Cena 22.800 THB 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno sobota v 19:45 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 19:45 (upraveno) Seiko Prospex Siamese Fighting Fish Limited Edition, SRPL17K, 22.800 THB, 1.500 pcs @martar Upraveno sobota v 19:45 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno včera v 00:11 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 00:11 Solidní divočina na léto , týden ponosit a poslat dál. Jen si myslím že netrefili odstíny jednotlivých barev, aby byly komplementární. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno včera v 01:21 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 01:21 Před hodinou, stosi napsal: Solidní divočina na léto , týden ponosit a poslat dál. Jen si myslím že netrefili odstíny jednotlivých barev, aby byly komplementární. Tie turtle sú vo farbách thajskej vlajky, takže preto. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se