McStinger Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Presne. Originalne rucky v zltom zlate by boli delikatesa a cele tie hodinky by boli fajne. Pre lazenskeho svihaka teda. Pre nas dvoch nie. Na lazenskeho svihaka som ja chlpaty prilis a ty prilis malo. To si ma ešte nevidel so zdvihnutými rukami a v tielku bez rukávov. Inak, už sú ku nim aj vkusné doplnky. Čierna ručička už nestrháva toľko pozornosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Mickeyho mame by to ladilo z potahmi v karavane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Thajsko mám rád, je to blízko, a lidi jsou tam fajn ... turistů sice přibylo, ale celkově je to pořád dobrý. A "spicy" kuchyni miluju Takže to vlastně bylo jednoduché, letenky jsou levné a výlet spojený s nákupem vždy potěší. ZIMBE želvy jsou tedy doma a naživo musím říct, daleko lepší než jsem čekal. Satin finish je perfektní a lupa na safírovém sklíčku mi přiblíží jaký je den a datum dostatečně. ... A teď obout na šedou gumu a vzhůru do vln moří a oceánů. ! ... snad si nesiel kvoli Zimbe na dovolenku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Mickeyho mame by to ladilo z potahmi v karavane."S" potahmi.. to je dnes den toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Zimbe želvy se mi líbí, snad nejvíc ze všech barevnejch odnoží. Co se týče zimbe MM300, tak souhlasím s instantem- cifr docela dobrý, ručky už míň...a na tom videu je vidět pěkně i ten novej tah, nakonec to zas taková sláva asi nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 ... snad si nesiel kvoli Zimbe na dovolenku? Celý můj život je jedna velká dovolená ... a pařba v Bangkoku je vždy fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Som ten zázrak dnes videl naživo. Za normálnu cenu sú prakticky vykúpené priekupníkmi a zrejme aj šťastnými majiteľmi z prvej vlny, ktorí si ich už skrášľujú vkusnými remeňmi. Aktuálne som ich pod 90.000 THB nevidel nikde. O zľave sa baviť nechcú a strúhajú útrpné výrazy. Osobne ma nijak neohúrili a čierna ručička je v reále ešte čiernejšia, než na fotkách. Trochu ich oživuje a je možné, že s čisto zlatými ručičkami by boli ešte menej zaujímavé, než sú teraz. Názory sú subjektívne, samozrejme. Urobil som pár fotiek, ale občan za pultom hneď začal vykrikovať, tak sa mi ako-tak vydarila iba jedna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Mně tam ty sumo ručky prostě vaděj...ale ta barva se mi skoro i začíná líbit, asi jsem už vážně divnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Mě se ty odstíny modré taky líbí ... připomínají mi moje oblíbené dovolenkové místo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Me se libi cele, ze jsem caklej to se vi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Mě se ty odstíny modré taky líbí ... připomínají mi moje oblíbené dovolenkové místo BEB3888F-4AAC-4593-9771-31EBC8EA4D7E.JPG247A3ADC-B646-4B30-B9EC-6C57BFB52EE8.JPGAFF48891-3B4F-493B-B321-9871BE0AFC20.JPG Cook Islands? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Cook Islands?BoraBora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Tak to je slušnej ráj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 BoraBora Salzburg, jo, Salzburg.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 http://www.ebay.com/itm/NEW-SEIKO-SLA013J1-Zimbe-Limited-Edition-MM300-not-SBDX017-or-SLA015J1-/282157049708 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Zdá se mi to, nebo je u Zimbe MM300 ten tisk (pěti řádků textu a rámečku datumky) přes plastickou giloš ciferníku dost mizerný? Z té makrofotky mám pocit, že je malá vrstva barvy nebo byla použita nevhodná technologie potisku reliéfního podkladu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Tá fotka za moc nestojí. Dolná je výrez 1:1. V mobile mám biedny foťák. Čo sa týka farieb, tak tie už vôbec nepobral dobre. Kombinácia LED a žiariviek ho domotala. Farba je taká, ako na fotke s hnusným remeňom na začiatku strany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Jsem si dovolil. Na ukázku. Ze své zahrádky, pár švestiček. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Tak uz vypadaji kurna lepe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 People by Ti vysvetlil, že to je Photoshop. Sa čudujem, že tu ešte nebol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se