Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kompletní krabičku ( papír + bakelit ) ke konkrétnímu modelu asi za litr úplně nepořídíš. Já to zkoušel a neuspěl jsem. Krabička mě vyšla na litry dva a je bez návodu a certifikátu. Návod se dá sehnat kolem toho litru.

Odesláno (upraveno)

a jde požádat o nějaký duplikát? přímo u výrobce?

Cosc jde vyzadat ale jak psal sibiř...je ti k nicemu páč Breitling ma cosc u vsech modelů

Upraveno uživatelem moco
Návštěvník YPO
Odesláno

no dobře, a když teda máš číslo tak to jde někde dohledat?

jasný - číslo je dole

Breitling SA 

P.O.Box 1132 

2540 GRENCHEN - SWITZERLAND 

Tel +41 32 654 54 54 

Fax +41 32 654 54 00 

Odesláno

:-) jo jo to chápu, myslel jsem jestli není nějaká on line databáze, někde jsem tady ve fóru četl, že u některých hodinek se to najít dá, jenže si nepamatuju kdo to kde psal :-)

Návštěvník YPO
Odesláno

já furt nevím co hledáš.

cosc certifikát (duplikát) ti vystaví znovu, ale pouze jednou

účtenku ti zřejmě asi nikdo nevystaví a papíry také ne, pokud si to nekupoval u nás, nebo jinde a máš účtenku na základě které ti to mohou vystavit. u většiny hodinek chodí papíry k hodinkám zvlášť a vyplňují se až na prodejně, tak by to nemusel být problém

noa krabice někde pokoupíš na ebay ...... a máš komplet skládačku :-)

Odesláno

asi moc špekuluju, vlastně pro sebe to nepotřebuju, sice mám jedny Omegy bez papírů, ale to mě netrápí, ty prodávat nebudu :-)

• po měsících...
Odesláno

Jednou jsem zkoušel sehnat papíry k hodinkam co jsem chtěl koupit, ale nepořídil jsem , ani s certifikátem, serviskou, a učtenkou už vubec ne... Ale jedna dáma napsala přímo prodejci do Rakouska do Vídně, u jiných hodin a ten byl ochotný a udajně jí všechno poslal. Je to asi o lidech. Když něco chce clap tak mu naserou a když ženská a usměje se tak dostane co pořtebuje. J8 bych nic než komplet nekupoval

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...