Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-18

People

Doporučené příspěvky

Aj ked by sa to na prvy pohlad mohlo zdat, autorom obrazka nie som ja.  :lol2:  Ono ked uz dizajneri dnes mozu kecat do metalurgie, tak preco by som ja nemohol kecat do vsetkeho.  :whistling:

On tady do metalurgie kecá každej, jakoby ji měl vystudovanou na VŠB. Ale pýple, tvá skica Suma je opravdu docela hodně podobná limitce od Davosy. Jsi si jistý, že se ti ty tajné zdroje nepopletly? Znáš se...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Boa, kokoty, to som si vôbec nevšimol, Ty máš oko, Insto, len čo je pravda :-)

Pípl, Tvoj zmysel pre detayl je úchvatný. Do Damaska s Tebou, nech im tam tú hrdzavú šeď pekne oživíš. Monsignor Aldo by to ale už nedal?

F.

Odkaz ke komentáři

Jo, nemusí to být nutně náhrada Sumo. Na druhou stranu, na wus proběhlo, že u oranžových ukončili produkci. Pokud se ty nové modely mají lišit jen drobnostmi, tak by dvě tak podobné řady nedávaly smysl. Možná to nějaký čas budou vyrábět paralelně a pak potopí stará Suma. No, nejpozději na začátku listopadu budeme vědět víc.

Už aby to bylo, nemůžu se dočkat :)

Odkaz ke komentáři

Spirit Smart není naštěstí to samý, co klasický Spirit, který se dnes v podstatě přetransformoval do řady Presage a částečně i Mechanical. Podle mě tím cílí na mladší generaci, odpovídá tomu i cena.

Tajně jsem doufal, že ten 24h subcifr bude jen nepovedený experiment, který rychle zanikne, ale to jsem se evidentně mýlil... Je to jedna z nejblbějších věcí, jakou kdy Seiko vymyslelo.

Přitom kdyby na těch hodinkách nebyl a dali jim lepší datumovku, tak by tak špatný nebyly.

Odkaz ke komentáři

Tie SCVE su fajnove, ale viac sa mi pacia konzervativnejsie cierne 009

kaliber 4R37, rozmery 47,3 × 40,5 × 13,1 mm, sirka remienka 18 mm, vodotesnost 10 ATM

Odkaz ke komentáři

Snad to tu este nebolo, alebo som ich prehliadol...na niektorych strankach sa zacali objavovat tieto tri modely. Nemozem si pomoct, ale ten obrovsky subcifernik a vesmirna luneta mi hrozne vadia. Hlavne teda ta luneta.

SSA217, 219, 221

post-35528-0-98799100-1413395273_thumb.jpg

post-35528-0-94277800-1413395280_thumb.jpg

post-35528-0-51791100-1413395447_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

K cemu je prosim Vas ten malej cifernik 24h?

Odkaz ke komentáři

Naopak u mechanických hodinek vidím rezervu chodu stejně důležitou jak 24h indikaci. GMT nepotřebuju, ale užil bych, že bych při štelování datumu při odstávce hodinek věděl bez přetáčení ruček, jestli hodinky mají poledne nebo noc.

Odkaz ke komentáři

No většinou mi tam chybí právě ten jeden den kdy stály a datum se nepřeklopilo, takže otestuji půlnoc(tím tedy ten den doženu) a pak už jen nastavím čas. Ale chápu, že je to pro někoho dobrá fičura. Pro mě je to další bordel na cifru.
edit: a delší rezerva chodu by mě tohoto zbavila (nebo si koupit winder, kterému pořád vzdoruji :D)

Upraveno uživatelem VitekB
Odkaz ke komentáři

.... ale užil bych, že bych při štelování datumu při odstávce hodinek věděl bez přetáčení ruček, jestli hodinky mají poledne nebo noc.

No vida, konečně mi došlo, proč odborníci ze Seika tuhle fičuru vymysleli. Ono to může ušetřit takových pět, šest otočení korunkou. A to se počítá! Snad to brzo dají i na GS.

Odkaz ke komentáři

To je na to, ze ked chlastas cely vikend a sa zobudis, tak hned vies, ze ci je uz rano alebo vecer. Tiez sa to hodi ludom za polarnym kruhom.

Jasne :)), ze me to nenapadlo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...