People Odesláno 18. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 http://forums.watchuseek.com/f21/hidden-gem-shambolic-review-seiko-kinetic-ska615p1-995402.html priehlad dynko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 instant může skákat radostí, tohle bude GMT SD Tuna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 kua kua kua.. konecne to vyzera na poriadne oblekovky! a bacha, korunka na trojke, huste indexy.. sa zas nevyspim dnes som uz mal neodolatelne nutkanie kupit tie GS dajvre.. ale pockam. musim vydrzat. toto je strasna choroba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Jsem si říkal, že se ti to asi bude líbit, když to splňuje přesně to, po čem jsi tu poslední léta volal Korunka na trojce je dost zajímavá změna, jsem zvědavý, jak to bude vypadat. Indexy vypadají přísně, jen si říkám, jestli nebude vadit ta 24 stupnice přímo vedle indexů. To by mohl být docela bordel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 ked pouzivas gmt pravidelne tak ju takmer nepotrebujes. skor ma zaujima ako bude strihnute telo hodiniek. tam ten tmavy roh nalavo od korunky vyvolava vselijake halucinacie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 To je mi jasný, že jí nepotřebuješ, ale mohla by vadit opticky.jj, na ten shroud jsem taky zvědavý. No, je to docela překvápko. Ještě by to chtělo nový landmastery v chronu (=bullhead), a jsem spokojenej i já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 (upraveno) tak teraz skulim na tie detaily - toto Spring Drive veru nebude. Ak to ma korunku na trojke tak Tuna to tiez nie je. O stranku skor su take sawtoothy, a prilis mi to pripomina ten GMT model. A to su tusim Kinetic. Nic proti, budu pekne ale nie pre mna. dalsi prirastok ma byt vraj Grand Seiko v retro skrupine a so Spring Drive Upraveno 19. března 2014 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Člověče, máš pravdu, to budou ty kineticy z předchozí stránky. Nechal jsem se unést. Tuna už ostatně představená byla, a to (údajně) sériovka loňské limitky GS vypadají skvěle, všechny tři modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 tie modre by pre priaznivcov modrej mohli byt dobre.. bo su modre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 24. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 zdroj: seiko fb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 26. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 zdroj: seiko fb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 (upraveno) GMT hi-beat je to edit: ještě zdroj, james dowling https://twitter.com/james_timezone Upraveno 26. března 2014 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Prospex kolekce je nově international. ale tohle se teda krutě, krutě nepovedlo Hodinky s teaseru jsou opravdu gmt kinetic, ale jestli opravdu platí, že cena bude okolo 1000usd, tak je to úlet. Kdo si to v konkurenci sbbn015/017 koupí? Jasně, reálná cena bude o 20-30% níž, ale i tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 juuu, prospex petky :-) :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Prospex kolekce je nově international. ale tohle se teda krutě, krutě nepovedloprosímtě, kam pro tyhle šílenosti chodíš? to je zase zpotvořenina.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 prosímtě, kam pro tyhle šílenosti chodíš? to je zase zpotvořenina..Jak, kam na to chodím? To jsou aktuální novinky z Baselworldu. Na zítřejší tiskovce odhalí další věci, ale neočekávám, že tam bude něco super překvapivého, spíš se jen naplní pre-basel info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Tu hovadinu z lunety odfajcis a budu to celkom pekne potapky tie automaty. Kinetiky vyzeraju vyborne. Za cenu, ako bol kedysi Sawtooth by to bola pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Člověče, myslím si, že budou pořád nudný. Kinetic by byly super, kdyby stály půlku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Prospex kolekce je nově international. ale tohle se teda krutě, krutě nepovedlo BjpNvTlIAAE035q.jpg large.jpg tak ked toto je Prospex international collection, tak nutno podotknut, ze si z nas v Seiku asi robia pi.u.. ale tie sawtooth cierobiele su vyborne, tie farebne leda pre pípla. cenu nekomentujem, aj tak by som to nenosil. zelene GS - pre nimroda s vkusom (neverim ze taky existuje), otazka znie ci to je l.e. alebo nie. vyzeraju dobre ale ak nie su limitka - neviem neviem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 27. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Tie farebne sa ani mne nepacia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se