People Odesláno 27. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 (upraveno) Seiko 5 Sports "Blue" SRP605 Upraveno 27. října 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 srp605 jsou první dobrý... vypadá to na jednoho z nových kandidátů k otloukání na letní dovolené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Jo jo,ty prvni jsou moc hezky,kombinace zlaty a modry je v tomhle pripade velmi zdarila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 27. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 aj srp601 mi pridu fajn. Na 605 mi nesmakuje modra/cerna luneta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Tie modre so zlatymi ruckami su ale fest fajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Hlasuji za 599, kombinace stříbrná, černá a bílá nikdy nezklame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Prečo tam dávajú ten priehľad? Inak sa pridám k modro-zlatej hystérii. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Modrozlaté 5 jsou jediné, které mne z té záplavy modelů z posledních příspěvků oslovily. Jinak je to vcelku dost hrůza. Hlavně ty Planet jsou jak na ruku nějakého kolotočáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Ty malý monstra se mě taky líběj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Je znama uz cena u tech malejch Monster?Ten pruhled si fakt mohli kluci z Malajsie vodpustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 srp605 jsou první dobrý... vypadá to na jednoho z nových kandidátů k otloukání na letní dovolené. Tak nejak, aj keď by to chcelo lepšie fotky, alebo vidieť naživo. Aj keď niečo som našiel. Pardon, neodolal som. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Je znama uz cena u tech malejch Monster?Ten pruhled si fakt mohli kluci z Malajsie vodpustit.Jsou to pětky, u těch je průhled standard. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Jsou to pětky, u těch je průhled standard.no jo,ale nic to nemění na faktu,že to není vůbec pěkný,kdyby udělali pěkný plný dýnko,udělaj líp,ale já vím,kdyby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 no jo,ale nic to nemění na faktu,že to není vůbec pěkný,kdyby udělali pěkný plný dýnko,udělaj líp,ale já vím,kdyby...Domnievam sa, že masy, pre ktoré sú päťky určené, asi skôr ocenia priehľad, keď už si kúpili automaty. Pre veľa ľudí je to zrejme prvý kontakt s automatmi, tak chcú vidieť, ako fungujú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Domnievam sa, že masy, pre ktoré sú päťky určené, asi skôr ocenia priehľad, keď už si kúpili automaty. Pre veľa ľudí je to zrejme prvý kontakt s automatmi, tak chcú vidieť, ako fungujú.Asi mas pravdu,pamatuju,kdyz jsem machroval s prvnima hodinkama,co mely pruhled,Hamilton khaki field,nijak nedokorovana,z dnesniho pohledu nehezka(pro nas)ETA,vejrali na to jako na zazrak:-)Pardon za ot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Domnievam sa, že masy, pre ktoré sú päťky určené, asi skôr ocenia priehľad, keď už si kúpili automaty. Pre veľa ľudí je to zrejme prvý kontakt s automatmi, tak chcú vidieť, ako fungujú.To je jeden důvod, tím druhým pak je velmi snadná rozpoznatelnost od fejků (ano, i pětky se fejkují...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 To jako fakt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Jako fakt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Za mne kleine Monstra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Fake Seiko5: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se