Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-18

People

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD

Modrozlaté 5 jsou jediné, které mne z té záplavy modelů z posledních příspěvků oslovily. Jinak je to vcelku dost hrůza. Hlavně ty Planet jsou jak na ruku nějakého kolotočáře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jo,ale nic to nemění na faktu,že to není vůbec pěkný,kdyby udělali pěkný plný dýnko,udělaj líp,ale já vím,kdyby...

Domnievam sa, že masy, pre ktoré sú päťky určené, asi skôr ocenia priehľad, keď už si kúpili automaty. Pre veľa ľudí je to zrejme prvý kontakt s automatmi, tak chcú vidieť, ako fungujú.
Odkaz ke komentáři

Domnievam sa, že masy, pre ktoré sú päťky určené, asi skôr ocenia priehľad, keď už si kúpili automaty. Pre veľa ľudí je to zrejme prvý kontakt s automatmi, tak chcú vidieť, ako fungujú.

Asi mas pravdu,pamatuju,kdyz jsem machroval s prvnima hodinkama,co mely pruhled,Hamilton khaki field,nijak nedokorovana,z dnesniho pohledu nehezka(pro nas)ETA,vejrali na to jako na zazrak:-)Pardon za ot...

Odkaz ke komentáři

To je jeden důvod, tím druhým pak je velmi snadná rozpoznatelnost od fejků (ano, i pětky se fejkují...).

Odkaz ke komentáři

Za mne kleine Monstra.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...