Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-2024

People

Doporučené příspěvky

Ty první, ale v "pepsi" variantě  mě upoutaly v Koscomu. Vyloženě mě padly do oka. Jen bych je neunosil :(

post-7078-0-32311200-1416000134_thumb.jpg

http://www.hodinky-koscom.cz/cz/seiko-srp557k1

Trochu mě tam vadí ta 5 na ciferníku, ale jinak naživo vypadaly fakt dobře.

Maj je za něco málo přes 7 tis.

Upraveno uživatelem Pavel K.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sarx021, 023 a sard005. Not bad, Seiko se letos v kategorii 400-1000 usd docela vytáhlo. Čekám, že některé starší modely jako třeba sarc013 apod. čeká konec produkce, protože by se tloukly v nabídce s novými. 

Upraveno uživatelem Chumpus
Odkaz ke komentáři

Pokaždé otevřu tohle vlákno s nadějí na konečně nějaké mechanické GMT (třeba ve stylu Seiko Navigator) do řekněme 1500 usd a pokaždé nic.

Čekej, čekej... :D

Nebo zkus při tom čekání dát dohromady nějaký chechtáky navíc a za 2500-2800 usd koupíš v Japonsku GS GMT - sbgm001, 025, 027... Protože mechanických GMT za 1500 usd se fakt nedočkáš. To je pro Seiko mrtvá kategorie i bez GMT.

Odkaz ke komentáři

Safír najdeš v řadách premier/sportura/velatura a to jsou quartzky. Nějaký brightz by taky měly bejt quartzový a mívaj safír.

No jo, jenže většinou je to kinetic anebo strašně divoký... Přál bych si něco, kde bylo zadání "prostě hodinky, ale bez hardlexu a kineticu" - alternativu k SBGX061.

Odkaz ke komentáři

Čekej, čekej... :D

Nebo zkus při tom čekání dát dohromady nějaký chechtáky navíc a za 2500-2800 usd koupíš v Japonsku GS GMT - sbgm001, 025, 027... Protože mechanických GMT za 1500 usd se fakt nedočkáš. To je pro Seiko mrtvá kategorie i bez GMT.

Tak klidne at udelaji neco v kategorii 500-700 usd jestli to je pro ne zajimava kategorie trhu (Alpinist GMT?)....ja se zlobit nebudu :D

Me by ani nevadil kinetic, ale museji uznat, ze ty nove Prospex GMT proste nejsou nositelny, pokud clovek nekam leti a chce si sebou na ruku vzit jen jedny rozumny a velikosti aspon trochu univerzalni hodinky.

SBGM001 a jejich variace me designove neoslovuji. Nelibi se mi ochrana korunky, indexy ani GMT stupnice na lunete. Ty nove Hi-beat GMT jsou u me designove top, u nich bych ani chybejici lumi vubec neresil, hlavne ta limitka se zelenym cifernikem...ty jsou vylozene majstrstyk. 

Jeste jsou tu vlastne porad SBDW005, myslim jsou stale officalne v prodeji a jednou za cas na ne vzdycky dostanu chut, ale nakonec to skonci pokazde u toho, ze tam nejak nepreskocila jiskra a vim ze bych je za 2 dni prodaval. 

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...