Harwey Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Dynko k MM nepatri, to je hovadina, a servisne je to este vacsia hovadina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Tady není ta trhací korunka? Je tam něco na zmáčknutí pod chapter ringem? Tak když to není ani servisně plus, tak už tu jejich filozofii nechápu vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Máte pravdu kluci, teď jsem viděl video a je to v pohodě. Geniálně vyřešené pouzdro. Nesmysl vymýšlet nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září před 1 hodinou, špelda66 napsal: SBDX001 nedostižný, jsem rád, že je mám před 36 minutami, Jiří Sedlák napsal: Naprosto přesně shrnutí, k tomu není co dodat. Snad jen: škoda, že je nemám před 4 hodinami, Frantik napsal: Bleeee Suhlas so vsetkymi prispevkami. Tiez som rad, ze ich mam (001) Musim povedat, ze su to asi jedine hodinky, ktore ma nikdy nenapadlo predat (su u mna 12 rokov). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Moc povedené číselníky. https://www.fratellowatches.com/introducing-king-seiko-sje103-sje105-sje107/ 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Tyto hodinky jsem už zkritizoval dost. Tak jen dodám, že tyhle ciferníky se fokt povedly. Hlavně druhý a třetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Nové barvičky pro Seiko 5 GMT verze Konkrétně (Seiko 5 Sports SKX Series SSK033K1, SSK035K1, SSK036K1 ) Za mě je snad ta bílo/černo/modrá nejhezčí varianta vůbec 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Mě se líbí prostřední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Tak jak 5kx nemusím a zazlívám zneužití SKX pouzdra, tak už si asi zvykám a tato série se mi vyloženě líbí! Mám Skx, takže si je určitě nekoupím, ale nemít je, asi bych měl hooodně velké cukání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Mám to podobně. Ale jenom s GMT. Normální 5KX mě neberou vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září Este par slov k redizajnu Samurajov https://wornandwound.com/review/hands-on-the-redesigned-seiko-samurai-srpl11/?omnisendContactID=654a4480ac5b30b9df47ca7c&utm_campaign=campaign%3A+9%2F14%2F24+Newsletter+(66e34717781a1d15ad08fffa)&utm_medium=email&utm_source=omnisend#gallery-collapse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Takéto tu ešte tuším nebolo.... https://monochrome-watches.com/first-look-seiko-prospex-divers-spb481-spb483-spb485-ivory-blue-brown-dial-octagonal-bezel-calibre-6r55-specs-price-live-pics/ 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října před 4 minutami, krizko napsal: Takéto tu ešte tuším nebolo.... https://monochrome-watches.com/first-look-seiko-prospex-divers-spb481-spb483-spb485-ivory-blue-brown-dial-octagonal-bezel-calibre-6r55-specs-price-live-pics/ Vypadají skvěle i s příjemnou cenou, jen ta velikost mě úplně neoslovila. Určitě je chci okouknout naživo, až budou k dispozici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Tak tady jsem moc zvědavý na názory a přijetí této novinky komunitou. Sám totiž nevím, co si o tom myslet. Na jednu stranu si říkám "Pecka, něco inovativního, neotřelého v divers světě", na druhou stranu opět ten všudypřítomný "oak" oktagon, diskutabilní datumovka, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října este oznacenie SPB481, SPB483, SPB485 a su strasne, kombinacia vsetkeho mozneho, nic nepasuje k nicomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října lepsie by som to nenapisal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října I já se přidávám. Bez výhrad souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Za mě také určitě ne, jsou tak nějak zvláštně divný. Luneta a ručky jak z TH Aquaracer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Presne, urcite si ich nikdy nekupim. Uplne mimo moj vkus. Ale je to Seiko, zakaznikov si to najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Takový kočkopes SeikoNautilusOak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se