efreeti Posted April 11 Report Share Posted April 11 (edited) Zatím musím konstatovat, že jediné 5 se kterých sem si sedl na prdel od nového loga byly 5KX GMT a možná s otaznikem fieldy GMT…ostatní mě nechává chladným tak jako dřív…kvalita jde nahoru to nepopírám ale ceny jdou s tím ruku v ruce se slzou v oku vzpomínám na jdm nákupy, hi-end quartz, spirit řadu apod. Já vím že něco z toho migrovalo do grandseiko ale to je pro mě overkill Edited April 11 by efreeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukassob Posted April 12 Report Share Posted April 12 Retro Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukassob Posted May 8 Report Share Posted May 8 Starý design s korunkou nově na 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel87 Posted May 8 Report Share Posted May 8 před 18 minutami, lukassob napsal: Starý design s korunkou nově na 4. Paráda, tyhle jsem měl rád, ale nikdy jsem do nich blbec nešel. Teď tam bude kalibr 4Rxx a cena nejspíš bude vyšší. Ta korunka asi není šroubovací ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orol Posted May 8 Report Share Posted May 8 Nemám porozumění pro korunku ztracenou kdesi, mezi trojkou a čtyřkou. Navíc s číselníkem, kterému vévodí velikánské okno pro den a datum. Ta osa souměrnosti je tak výrazná a ta korunka do té osy prostě patří. Jinak FFF jsou, teda byly, velmi povedené. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted May 8 Report Share Posted May 8 Zase to zkurvili, zase všechno do jednoho a toho samýho posranýho pouzdra. To už jiný pouzdra dělat nebudou? Některý věci do něj nepatří a tohle je jedna z nich. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior300 Posted May 8 Report Share Posted May 8 @Jiří Sedlák suhlas, reedicia FFF do SKX puzdra naozaj nie. A to SKX milujem. Nove 5KX fajn, v GMT genialne hodinky v danej cene. Ale toto je pritiahnute za vlasy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted May 8 Report Share Posted May 8 Jo, 5kx GMT má smysl, kdo by u GMT pořád šrouboval korunku. Normální 5KX budiž, DressKX docela dobrý, ale cpát do toho pozdra něco z minulosti, co bylo v jiném pouzdře je totální nesmysl. Představ si třeba Pogue v SKX pouzdře s knoflikama nahoře, uprostřed a korunkou dole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted May 8 Report Share Posted May 8 Právě že kdo miluje SKX, tak z tohohle dobrý pocit mít nemůže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior300 Posted May 8 Report Share Posted May 8 před 11 minutami, Jiří Sedlák napsal: Představ si třeba Pogue v SKX pouzdře s knoflikama nahoře, uprostřed a korunkou dole. Tak to si nechcem predstavovat radsej. To uz by bolo fakt barbarstvo. I ked bolo tu pred par rokmi toto https://www.hodinkee.com/articles/seiko-sports-5-sports-srph19 Neboli to Pogue v pravom slova zmysle, ale inspiracia bola zrejma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted May 8 Report Share Posted May 8 Kdybych byl grafický schopný, tak to snad v nějakým fotošopu nebo něčem takovým stvořím. Jen pro tu prdel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted May 8 Report Share Posted May 8 No, už jsem to tu asi psal, ale nějak přestávám Seiku rozumět v těhle lidovějších řadách. Oni to SKX pouzdro totálně zdehonestujou a některé zvlášť vydařené modely starých pětek (SNZH) taky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukassob Posted May 9 Report Share Posted May 9 Porovnání starých a nových SNXS, a kupodivu mají nové SNXS plné koncovky náramku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil.K Posted May 9 Report Share Posted May 9 Kvalitu jsou nové jinde, ale cenou asi 2,5 až 3x taky,... navíc mají nové logo (pro leckoho nezkousnutelné) Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted May 9 Report Share Posted May 9 Tech reinkarnaci bude vice :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted May 9 Report Share Posted May 9 Tyhle jsou ale moc hezké. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dez123 Posted May 11 Report Share Posted May 11 Vypustit produktovky, kde je datumka totálně křivě, to zvládne snad jen Seiko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted May 11 Report Share Posted May 11 Hlavně že máj ručičky 10:10, ale měli by to nastavit na dopoledne, protože po desátý večer už se začíná datumovka hýbat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdojinej Posted May 14 Report Share Posted May 14 Hezká videa nových SPB, docela se divím, že tu kolem nich není více poprasku... mě přijdou úplně dokonalé, no a kdyby byly o 10k levnější, tak neváhám ani vteřinu a ještě jedno: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukassob Posted May 14 Report Share Posted May 14 Jsou dobrý. Mohly by být o malinko nižší. Jinak je to moc fajn vylepšení SPB143. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts