Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Vysvetli mi niekto co znamena chumpusove U NAS?

Srpa95

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Srpa71

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem People
Odesláno

tak moment, to si povies ked si grizzly a dva tyzdne si nezral. to prehltnes horku slinu aj nad spacakom z Magnetu

ale nas people je titulovany international idiot ("medzinarodny trulo"). toho si nedame, ten je nas.

Odesláno

K novým modelům - novinky ze sarx řady mě zaujaly. Hned jsem si myslel na sarx043, ale tam se těžko odhaduje, jak budou naživo vypadat ty ručky. Na fotkách se mi to moc nelíbí... Takže zbývají sarx045 a 47, oboje bych si dokázal představit na ruce. Přece jenom bych potřeboval něco takhle univerzálního. Ve hře jsou ještě sdgm001. 

Rozhodně mě to chytlo víc než kdysi sarx015, které mi taky prošly rukama.

Baselworld se blíží, jsem zvědavý, zda tu největší pecku zvládnou utajit až do veletrhu...

Odesláno

Baselworld se blíží, jsem zvědavý, zda tu největší pecku zvládnou utajit až do veletrhu...

Pozri. Ak by si tu vyklopil o čo sa jedná, tak by som Ti povedal, či to utaja, alebo nie.

Odesláno

Vojto já bych ty 043 nezatracoval :-)... Ale když ne tak určitě 047, ať jsou veselejší.Černá je bez fantazie (to jsem asi trochu přehnal,ale jo).

A co ta "pecka" ? To není nic pro tebe ? :-)

Odesláno

Hezky se ti povedlo odvést pozornost a teď už konečně kápni božskou, co to bude :lol2:

Nebo alespoň naznač, ať můžeme začít spekulovat :D

Odesláno

047 na beton

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...