dr.sphinx Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 (upraveno) 255: co stříbrné ručky a zlatě orámované indexy na jednom ciferníku (a do toho ještě ta černozlatá vteřinovka?) Jasně, že naživo to může být mnohem subtilnější (třeba barevně ještě více nehomogenní SLA015 jsem měl možnost vidět naživo a takový humáč to nebyl), ale předběžnou důvěru to nevzbuzuje... 257 působí určitě harmoničteji. Upraveno 28. března 2017 uživatelem dr.sphinx
villain83 Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 No jo, je pravda, ze ty rucky by taky mohli hodit do zlaty barvy, takhle je to takovy podivny, ani jsem si toho napoprve nevsiml, ale jinak jsou teda pekelne dobry.
sashator Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Jsou fakt dobrý...jen ta cena, ta cena
instant Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 GS dajvre super, ale cena je mimozemska
dr.sphinx Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Cena je mimozemská. Ad super: jsem v menšině, ale mám pořád pocit, že se jim tak úplně nepovedly - aby opravdu vynikl tapisserie cifeník jsou ručičky moc složité, sjednocení fontu u 6 prostě nemuseli, plus u nelimitky ten barevný chaos ručiček.
instant Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Prave ze zlatymi rucickami by to podla mna zabili. Takto je to akurat. Ak uz nieco menit, tak datumku dorici. No date, to by bolo to prave. Ked uz teda Rouleks cenotvorba..
McStinger Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Myslím, teda som. Ale... Chcem napísať, že myslím, že strieborné ručičky v pohode, skrátka to doladili k puzdru a ciferník trochu izolovali. Ale teda aby som nemal len múdre reči, tak by som to uzavrel tak, že modré sú pekné a čierne tiež drahé.
Jarett Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Já bych tedy ty GS divery snesl, mě příjdou parádní a limitka kulervoucí
McStinger Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Zaujímavý počin. A zároveň potvrdzujúci, že nič moc nového nevymysleli a väčšinu výrobnej kapacity presunuli na výrobu limitiek
AndyAaron Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Lunety ukradli u citizenu, ne? Jsem netusil, ze Giugaro byl tak ujetej. Normalne by se mi to asi i libilo, ale nemusely by byt tak vyosene z toho strapu...
People Odesláno 28. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Ja som si takto nejak predstavoval kuncakove bradavice.
instant Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Co to je? mi nehovor ze to vidis prvykrat v zivote.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Odesláno 30. března 2017 Nejaký netriedený fotospam, čo Facebook dal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
strejc Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Odesláno 30. března 2017 Mě dneska poslal kamarád z teplejších krajů toto... hodinky tam žádný nevidím, ale to heslo dole vypadá nadějně, pokud to není něco k MASům. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vrcan Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Odesláno 30. března 2017 nove gska divery , hmm zaujimave, maju prekvapive dizajnove prvky ci nie? Trochu prekvapila ta hranatoidnost a neviem ci to tym padom nebude moc sogunoidno stargetovejske. Ale vlastne, naco to riesim, cena je tak 3x vacsia na moju penazenku :-) Servis SD.... ja by som riesil najneskor po 7-10 rokoch aj keby slo dokonale. ALebo predal :-)Celkovo ale rad pocujem, ze servis neriesite kym slape vsetko... mam par starsich hodiniek s etou a mal som dilemu co s nimi... pri seiku lacnych kalibroch by som to samozrejme neriesil, pri mm300 uz asi ano
p3k Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Odesláno 30. března 2017 Nejaký netriedený fotospam, čo Facebook dal.Potápky jsou pěkné, ale ta datumovka...
AndyAaron Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Odesláno 30. března 2017 Mi se nahodou libi misto indexu a ne mezi indexy, jako obycejne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se