Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

255: co stříbrné ručky a zlatě orámované indexy na jednom ciferníku (a do toho ještě ta černozlatá vteřinovka?) Jasně, že naživo to může být mnohem subtilnější (třeba barevně ještě více nehomogenní SLA015 jsem měl možnost vidět naživo a takový humáč to nebyl), ale předběžnou důvěru to nevzbuzuje...

257 působí určitě harmoničteji.

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odesláno

Cena je mimozemská. Ad super: jsem v menšině, ale mám pořád pocit, že se jim tak úplně nepovedly - aby opravdu vynikl tapisserie cifeník jsou ručičky moc složité, sjednocení fontu u 6 prostě nemuseli,  plus u nelimitky ten barevný chaos ručiček.

Odesláno

Myslím, teda som. Ale... Chcem napísať, že myslím, že strieborné ručičky v pohode, skrátka to doladili k puzdru a ciferník trochu izolovali. Ale teda aby som nemal len múdre reči, tak by som to uzavrel tak, že modré sú pekné a čierne tiež drahé.

Odesláno

Lunety ukradli u citizenu, ne? Jsem netusil, ze Giugaro byl tak ujetej. Normalne by se mi to asi i libilo, ale nemusely by byt tak vyosene z toho strapu...

Odesláno

Nejaký netriedený fotospam, čo Facebook dal.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ty voblekovky, to je spodina :)

Odesláno

nove gska divery , hmm zaujimave, maju prekvapive dizajnove prvky ci nie? Trochu prekvapila ta hranatoidnost a neviem ci to tym padom nebude moc sogunoidno stargetovejske.

Ale vlastne, naco to riesim, cena je tak 3x vacsia na moju penazenku :-)

Servis SD.... ja by som riesil najneskor po 7-10 rokoch aj keby slo dokonale. ALebo predal :-)

Celkovo ale rad pocujem, ze servis neriesite kym slape vsetko... mam par starsich hodiniek s etou a mal som dilemu co s nimi... pri seiku lacnych kalibroch by som to samozrejme neriesil, pri mm300 uz asi ano

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...