Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vypadaj zajímavě, uvidíme naživo.

Jinak nevim jestli to už někde není, ale tohle na mě dneska vybaflo...pokud je to to co si myslím a není to nějakej fejk, tak to skoro vypadá i na plastický logo :) a nebo natištěný slušnou vrstvou barvy

27893211_112490472910785_293371264744449

Vyzeraju perfektne

Odesláno

Na týhle fotce nevypadaj úplně blbě.. 

to ne, ale to bude tim, ze tam neni moc svetla...

Ale az ted jsme si vsiml toho cerneho konce u vterinovky - proc nam tohle delaji? :)

Odesláno

Na predchádzajúcej fotke sú aj ručičky začiernené. Ale čierny koniec sekundovky je číre zúfalstvo a beznádej. Za to by mal niekto trpieť. Napríklad kľačať na hrachu v idúcom autobuse, alebo byť na pustom ostrove a na jedenie mať iba fugu.

Odesláno

Sumo budu mít za pár dní, tak je nafotím v normální světle.

ad sla025: V ruce je budu mít až za měsíc v Basileji, ale s tím, co jsem doteď viděl, jsem spokojený.

Odesláno (upraveno)

Docela dobrý je, když ti dojde, že se ti nemusí líbit každý hodinky. Je to takové... osvobozující :)

Nezáviď McStingerovi :) Nemuset kopat za Seiko i v momentu, kdy něco evidentně nedají (jasně, je to subjektivní a zrelativizovat se dá nakonec úplně všechno), je přece osvobozující ještě víc!

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odesláno (upraveno)

dpc tu je to jak v maji 1945, vsetci by ste sa len oslobodzovali. kokoti su to v tem Sejku, ten cierny vred na sekundovke, to je normalne nepochopitelne.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno (upraveno)

Nezáviď McStingerovi :) Nemuset kopat za Seiko i v momentu, kdy něco evidentně nedají (jasně, je to subjektivní a zrelativizovat se dá nakonec úplně všechno), je přece osvobozující ještě víc!

Teď jsi trochu mimo, já nemám problém kritizovat, dělám to docela často. Že oba máme docela rozdílné vnímání nedostatků u hodinek, to snad nemusíme rozebírat. Nemyslím to nějak špatně.

McStingera nekomentuji, jednou jsem si dovolil napsat, co si myslím o Mühle Glashutte a byl oheň na střeše :D

edit: určitě by se tu někde dalo dohledat, jak jsem vícekrát psal, že Sumo jsou hnusný a výjimkou jsou jen oranžová, bílá a žlutá verze ;) Tyhle zelený taky předpokládám nosit nebudu.

Upraveno uživatelem Chumpus

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...