instant Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Vypadaj zajímavě, uvidíme naživo. Jinak nevim jestli to už někde není, ale tohle na mě dneska vybaflo...pokud je to to co si myslím a není to nějakej fejk, tak to skoro vypadá i na plastický logo a nebo natištěný slušnou vrstvou barvyVyzeraju perfektne
blackhead Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Takze sla025 je sbex007, nebo to je neco jineho?
Chumpus Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 To bude to samý jako sla017 a sbdx019. Rozdílné reference pro svět a Japonsko jsou třeba i u koktejlů nebo želv. Nevím, proč to začal dělat, je to velmi matoucí.
blackhead Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Asi jo, jinak podoba s sbdx012 je teda hodne velka, nebo ne?
dr.sphinx Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Jsou si hodně podobné - a přitom úplně jiné, normální Seiko-potápko situace. Já do nich fakt nepudu, ale ty křivky jsou to die for.
busdriver Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Na týhle fotce nevypadaj úplně blbě..
azeppelin Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Ty jsou tvoje? Jak působí naživo odstíny zelené? Na fotkách vypadá luneta jinak barevná než ciferník.
Jörg8X Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Na týhle fotce nevypadaj úplně blbě.. to ne, ale to bude tim, ze tam neni moc svetla...Ale az ted jsme si vsiml toho cerneho konce u vterinovky - proc nam tohle delaji?
McStinger Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Na predchádzajúcej fotke sú aj ručičky začiernené. Ale čierny koniec sekundovky je číre zúfalstvo a beznádej. Za to by mal niekto trpieť. Napríklad kľačať na hrachu v idúcom autobuse, alebo byť na pustom ostrove a na jedenie mať iba fugu.
instant Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Tisne sa mi na jazyk parafraza na slova klasika zacinajuce "rozmohl se nam tady takovy nesvar.. ..Suma taky."
Chumpus Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Sumo budu mít za pár dní, tak je nafotím v normální světle. ad sla025: V ruce je budu mít až za měsíc v Basileji, ale s tím, co jsem doteď viděl, jsem spokojený.
McStinger Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Nafoť, nafoť... Ale neviem, či to pomôže. Mal by tam niekto dostať po tlame. Prznia to jedno za druhým. Ale asi to je jedno, ľudia to aj tak kupujú jak teplé rohlíky.
Chumpus Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Docela dobrý je, když ti dojde, že se ti nemusí líbit každý hodinky. Je to takové... osvobozující
petr_cha Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Co je sprzneneho na pětadvacítkach? Vzdyt je to verne opacko, ne? Vc.velikosti..
instant Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 ty sa mas. ale my, co nam to nedojde, my to mame tazke. to neni med lizat.
instant Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Co je sprzneneho na pětadvacítkach? Vzdyt je to verne opacko, ne? Vc.velikosti.. McStinger hovori o Sumach a ich hnusnociernych detailoch
dr.sphinx Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 (upraveno) Docela dobrý je, když ti dojde, že se ti nemusí líbit každý hodinky. Je to takové... osvobozující Nezáviď McStingerovi Nemuset kopat za Seiko i v momentu, kdy něco evidentně nedají (jasně, je to subjektivní a zrelativizovat se dá nakonec úplně všechno), je přece osvobozující ještě víc! Upraveno 19. února 2018 uživatelem dr.sphinx
instant Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 (upraveno) dpc tu je to jak v maji 1945, vsetci by ste sa len oslobodzovali. kokoti su to v tem Sejku, ten cierny vred na sekundovke, to je normalne nepochopitelne. Upraveno 19. února 2018 uživatelem instant
petr_cha Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 McStinger hovori o Sumach a ich hnusnociernych detailochAh tak.. mel jsem v jednu chvili pocit, ze rozsiril záběr sveho splinu... :-)
Chumpus Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 (upraveno) Nezáviď McStingerovi Nemuset kopat za Seiko i v momentu, kdy něco evidentně nedají (jasně, je to subjektivní a zrelativizovat se dá nakonec úplně všechno), je přece osvobozující ještě víc!Teď jsi trochu mimo, já nemám problém kritizovat, dělám to docela často. Že oba máme docela rozdílné vnímání nedostatků u hodinek, to snad nemusíme rozebírat. Nemyslím to nějak špatně.McStingera nekomentuji, jednou jsem si dovolil napsat, co si myslím o Mühle Glashutte a byl oheň na střeše edit: určitě by se tu někde dalo dohledat, jak jsem vícekrát psal, že Sumo jsou hnusný a výjimkou jsou jen oranžová, bílá a žlutá verze Tyhle zelený taky předpokládám nosit nebudu. Upraveno 19. února 2018 uživatelem Chumpus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se