Dantechno Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Pekne - kolik je prumer ? Bejt to treba 42 tak to by se mi libilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Zdá se, že 43,6. A nelíběj se mi, jsou takový nemastný neslaný, maj hnusnej font na lunetě a celkově působěj spíš jako prospexy za 25. Jasně, naživo to bude jinak atd. atd. Ty jsi ale vysazenej na tu žlutou, viď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 (upraveno) Pekny, obzvlast ty zluty...jen doufam, ze tech 50.6mm neni prumer Edit-doktor me predbehl Upraveno 8. května 2019 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Ty cerny spis... uvidime. Font je nahodou luxusni oproti mym poslednim quartz GS diverum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Fontu u starejch Q diverů se časem přijde na chuť (trvalo mi to). Že já dement je s tebou za ty GS chrona tehdy nevyšmelil - respektive že mi trvalo dvě hoďky se rozhodnout a tys mi mezitim vychlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 No jo no ještě co ta sranda bude stat. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 podla mna maju malo minutovych indexov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 instant Tipoval bych to kolem kilča, koneckonců i přepočet té ceny tak nějak vychází lehce nad 100k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 (upraveno) ještě co ta sranda bude stat.cena u fotky u nelimitek je v českejch tak kilo edit sorry s křížkem po fúnuse Upraveno 8. května 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Mě připomínají, vzdáleně, SBGH. Ty žluťáky se mi líbí, ale proč není datum. To je tradice, nebo to má nějakou logiku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Datum není ani u tý dřívější generace quartz diverů, sám bych ho tam ale taky viděl radši. Logiku to u potápek nicméně má, zásadní je přehledně odměřit pobyt pod vodou, na datum kálí bílej tesák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Jasný, díky. Právě že ta předešlá ho taky nemá, tak jsem si říkal, kde sabáka zarytá,když u většiny jiných je. To o "bezpečnosti" ponoru mě blesklo hlavou, ale kdo se s hodinkami potápí že jo :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Mne by dátumovka chýbala, ak by som chcel dole zostať dlhšie. Len tak otázka do pléna. Vám sa páčia? Mne v prvých štyroch mikrosekundách po objavení sa obrázkov hlavou preletelo, že nejaké nové päťky, po pár milisekundách som už bol v obraze a po pár dňoch mi prišlo na rozum, že či sa obcenstvu páčia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 No mě příjdu trochu poor man's GS, ale GS. Věřím že naživo budou dobré, snad...Jsem Seikoptimista :-))Ale bez datumu je stejně nechci, abych se dole nezakecal dlouho, kdybych tam potkal McStingera ;-) :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Neměla by ale lumi, ta datumovka Luneta, barevný vteřinovky, čísla na rehautu - za mě ne. Hlavně - jakkoli mě tenhle (ne)argument vlastně krká - nevidím tam GS auru/kouzlo/nebo jak se tomu řiká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Mne moc nesedí luneta, možno aj preto mi na prvý šup evokovali päťky. Akože fakt teraz nekecám a nedráždim chumpusa bosou nohou. Kopa čiarok, bodiek, urezaný trojuholník na lumibode, podobný font... (SRP481, SRP605).V čiernom vyzerajú nezaujímavo, v modrom asi tiež. Živšie vyzerajú tie so žltými prvkami, ale už je to také až skoro nedôstojné ku GS. Asi ako Lagonda so žltými nárazníkmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Ještě aby se nelíbyly McStingerovi žluto černé...To už by ta příroda nebyla v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Me se ty 335 libi. Mozna si je koupim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Byť jsou na první pohled ty žlutý nejhezčí, tak na živých fotkách ta žlutá vytváří nepoměr mezi malým ciferníkem a masivní lunetou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se