Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdá se, že 43,6. A nelíběj se mi, jsou takový nemastný neslaný, maj hnusnej font na lunetě a celkově působěj spíš jako prospexy za 25.  Jasně, naživo to bude jinak atd. atd. Ty jsi ale vysazenej na tu žlutou, viď :)

Odesláno

Datum není ani u tý dřívější generace quartz diverů, sám bych ho tam ale taky viděl radši. Logiku to u potápek nicméně má, zásadní je přehledně odměřit pobyt pod vodou, na datum kálí bílej tesák.

Odesláno

Jasný, díky. Právě že ta předešlá ho taky nemá, tak jsem si říkal, kde sabáka zarytá,když u většiny jiných je.

To o "bezpečnosti" ponoru mě blesklo hlavou, ale kdo se s hodinkami potápí že jo :-))

Odesláno

Mne by dátumovka chýbala, ak by som chcel dole zostať dlhšie.

Len tak otázka do pléna. Vám sa páčia? Mne v prvých štyroch mikrosekundách po objavení sa obrázkov hlavou preletelo, že nejaké nové päťky, po pár milisekundách som už bol v obraze a po pár dňoch mi prišlo na rozum, že či sa obcenstvu páčia.

Odesláno

No mě příjdu trochu poor man's GS, ale GS. Věřím že naživo budou dobré, snad...

Jsem Seikoptimista :-))

Ale bez datumu je stejně nechci, abych se dole nezakecal dlouho, kdybych tam potkal McStingera ;-) :-))

Odesláno

Mne moc nesedí luneta, možno aj preto mi na prvý šup evokovali päťky. Akože fakt teraz nekecám a nedráždim chumpusa bosou nohou. Kopa čiarok, bodiek, urezaný trojuholník na lumibode, podobný font... (SRP481, SRP605).

V čiernom vyzerajú nezaujímavo, v modrom asi tiež. Živšie vyzerajú tie so žltými prvkami, ale už je to také až skoro nedôstojné ku GS. Asi ako Lagonda so žltými nárazníkmi.

Odesláno

Ještě aby se nelíbyly McStingerovi žluto černé...

To už by ta příroda nebyla v pořádku :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...