blam Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) Je to tak, ze u novych sportu Srp 619 a rady SRP625 je rozdilna uprava pouzdra stejne jako tomu bylo u rady Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem blam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Monster Tuna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 A zase posraný zarovnání indexů na vložce:/. Jinak hezkej model. Dobře, že je nezprasili kyklopem, jak maj v poslední době ve zvyku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 9. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) tak tie su paradne. Tie si raz kupim. Som zvedavy, ze ci budu aj nejake farebne varianty. 4r36 kaliber takze cena nebua zavratna. Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 prve co mi napadlo ze dajte tam nejaky fakny kolór a pre peopla jak vysite. ale v ciernej su teda dost podarene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 9. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) cena cca 10 000 php filipinsky pesos toto sa bude tunit a modovat. Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítrs 81 Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Ovšem to nevypadá věru zle, jsou pěkně masivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Začíná v tom bejt hroznej bordel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Je to tak, ze u novych sportu Srp 619 a rady SRP625 je rozdilna uprava pouzdra stejne jako tomu bylo u radyKoukam co jsem to tu napsal za blud. Mel jsem na mysli jak tomu je u rady SNZG matne pozdro vs brousene a lestene? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Full black dobry,ale ten zlutej vykrik na lunete je blbej.Trochu mi to pripomina jinyho vyrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Full black dobry,ale ten zlutej vykrik na lunete je blbej.Trochu mi to pripomina jinyho vyrobce.Tak schvalne, Fortis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Tunamonster bez gumy, ale poctivě z ocele, to je pecka. Už ty minulé byly hodně povedené a tyhle vypadají ještě líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Tak schvalne, Fortis?Vo milimetr vedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Oni fakt postavili novú fabriku vo Fukušime... Zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 (upraveno) Takhle od pohledu mi na nich prijde luneta trochu uzsi (asi kompenzace vuci pridanemu shroudu), tah stejnej a konecne zase normalne vypadajici korunka... Kdybych nemel opravdove Tunaky, tak bych asi neodolal.. :-) ale mixaz modelu je to uz neskutecna :-) Upraveno 10. prosince 2014 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Za mne dobry, ale z tech trech bych si asi nevybral. Bud je tam moc zluty nebo moc zlaty nebo moc stribrny. Ale asi by sly doladit k obrazu memu, treba na ty stribrny cernou lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 (upraveno) Připadá mně to jako by si někdo řekl " vezmem monstra, přidáme k nim další "oplechování" a bude novej model, kterej pak jen různě "nabarvíme" "... za mě teda ne-e... Upraveno 11. prosince 2014 uživatelem mr.BSE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Připadá mně to jako by si někdo řekl " vezmem monstra, přidáme k nim další "oplechování" a bude novej model, kterej pak jen různě "nabarvíme" "... za mě teda ne-e...Ano, presne tak vznikaju Seika tejto kategorie. Generuje to sw aplikacia a rozhodnutia robia planovaci vyroby. Dizajneri vstavaju z gavalca iba ak sa ide robit limitka. A podla toho ako niektore limitky vyzeraju, tie gavalce su v miestnom opiovom bare. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Coz samozrejme nuti si hodinky doladit dle sve chuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Random generatori :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se