mr.BSE Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Tak teď nevim jestli jsem si nenaběhl, asi jo, páč tydle webovky mi odjakživa nejedou..mrkni na to pres hidemyass.com . Tak to jede i z ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 15. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 http://yeomanseiko.com/2014/12/15/new-seiko-200m-shrouded-divers-srp639k-and-srp641k/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 17. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 http://yeomanseiko.com/2014/12/17/new-seiko-prospex-200m-diver-srp637k/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Přitom ten šroud je naprostá ptákovina,co se koroze týče.. Když jsem si i já pořidil tuňákovité hodinky,tak se s nima roztrhl pytel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Proc myslis ptakovina ? Ja si aktualne maluju, jak ho jednou za par let na mejch tunakach vymenim a budou to pak hodinky jako nove :-) ma to ovsem ten predpoklad, ze mi tak dlouho ty hodinky vydrzi... Ale tyhle urcite ano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Koroze.. uz aj tu? Dios mio.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Proc myslis ptakovina ? Ja si aktualne maluju, jak ho jednou za par let na mejch tunakach vymenim a budou to pak hodinky jako nove :-) ma to ovsem ten predpoklad, ze mi tak dlouho ty hodinky vydrzi... Ale tyhle urcite ano :-)Zúžený prostor, kde se ráda a dlouho drží vlhkost, něco jako mezera mezi dýnkem a pouzdrem. Proto tam starší hodinky mají korozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Tak pak uz jedine tunaky s titanovym shroudem:-) A je po korozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Depak, koroze nikdy nespí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 jako ze nemecka koroze sezere i japonsky titan? ...v nasi elektricke troube? no to snad.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 (upraveno) jako ze nemecka koroze sezere i japonsky titan? ...v nasi elektricke troube? no to snad..Keď aj nie korózia, tak vodný kameň. To je prevít, rozbije aj pračku. Upraveno 17. prosince 2014 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Německá koroze už si troufla na jinaci než je nás japonský titan... A bitvu vyhrála... Hlavně nepřítele NEPODCENIT!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Boa, podlepiť lepiacou páskou! A bacha na diamantový prach F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 (upraveno) Myslím, že se jedná o nový model SRP473K1 a měl bych k němu dotaz, protože jsem to nikde nenašel? Nevíte jestli, ten černý kroužek kolem lunety je guma nebo kov s PVD?? Díky Upraveno 18. prosince 2014 uživatelem A10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Po dlouhy dobe oranzady.. Nechapu, proc s tou barvou tak setrej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 20. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Myslím, že se jedná o nový model SRP473K1 a měl bych k němu dotaz, protože jsem to nikde nenašel? Nevíte jestli, ten černý kroužek kolem lunety je guma nebo kov s PVD?? Díky Tady je máš i s cenou..http://www.mywatcheshub.com/seiko-mens-mwh-srp473k1-p-177507/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Ešte to stíham v 2014. Raz si také kúpim. https://www.youtube.com/watch?v=5asylWjSvyc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 (upraveno) tieto LSD edicie su vyborne. som to prvykrat videl v Dubaji niekde v shope som bol na pochybach ci v tej kave co som mal predtym bol kardamon alebo nieco ine O Tannenbaum Upraveno 25. prosince 2014 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Hehe, na tie som tiež čumel jak puk. Ale o tom, čo som požil som mal pochybnosti pri tomto kúsku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. People, pre mňa to JE novinka v 2014. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se