F.B. Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 kks, to kde umiestňujú tú dátumovku do prdele... 025 sa mi páčia teda najviac, keď sa s tou dátumovkou takto hrajú. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 to je tak akorát, dva dílky tahu chybíTak pro srovnání :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Tak pro srovnání :-) to máš ale bez strojku, ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 to máš ale bez strojku, ne Je to stará fotka, ale zrovna mám presidenta nasazenýho, tak jsem to teď zvážil znovu bez toho nata a má to jen 136g. A jdou! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Už raz zmieňované SRP655 SRP653 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 A ešte zospodu. Zaujalo slovko "ceramics". Plus neviem, prečo sa Seiko vyžíva v spojení "air diver's". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Ceramic shroud? Že by? Já to bral jako plast.A ten air... no, prostě někdo dostal úžasný nápad, že prospex by se měl rozdělit do třech kategorií Asi vykazovaní činnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Už tu kdesi boli spomínané. SCVE013, SCVE015, SCVE017, SCVE019. Chutné sú, nosil by som ich na besiedky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Mě to příjde, že už fakt neví coby :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 (upraveno) Tak mne kteremu se libi barvy, toto je uplne dno potravinoveho reteztce. Jeste ta primitivni podkovicka na 12 a ten islamskej koberec. Novy zakaznici? Fuj. Upraveno 3. července 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Supr! Hlavne ty posledni a pak ty hovni. S radosti bych v lete ponosil.. Kdy naposledy se Rolex zmohl na neco podobne veselyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Tak mne kteremu se libi barvy, toto je uplne dno potravinoveho reteztce. Jeste ta primitivni podkovicka na 12 a ten islamskej koberec. Novy zakaznici? Fuj. Si trafil klinec po hlavičke . Je to limitka pre islámsky štát a jeho bojovníkov. Tu sú aj vymenovaní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Supr! Hlavne ty posledni a pak ty hovni. S radosti bych v lete ponosil.. Kdy naposledy se Rolex zmohl na neco podobne veselyho? Aj mne sa tie posledné páčia, ale asi by som dal prednosť oblekovkám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Bral bych to jedině s Hello Kitty :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 (upraveno) Pan McStinger: chlape, je mi jasne, ze to neni fur IS, ale stejne. Nechapu proc neudelaji neco veseleho, elagantniho a zaroven jak je u Seiko zvykem odolneho. Nebo se tak dlouho hledali, az se nasli? Jsem pro oranz, modrou, zlutou a ja nevim jakou, ale hodit to nejake urovne. To vecne pvd a tyhle chujoviny, se ani nedivim klukum z vintage. Upraveno 3. července 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Pan McStinger: chlape, je mi jasne, ze to neni fur IS, ale stejne. Nechapu proc neudelaji neco veseleho, elagantniho a zaroven jak je u Seiko zvykem odolneho. Nebo se tak dlouho hledali, az se nasli? Jsem pro oranz, modrou, zlutou a ja nevim jakou, ale hodit to nejake urovne. To vecne pvd a tyhle chujoviny, se ani nedivim klukum z vintage. Tak dobre. Sám som tu neraz nariekal, že nie sú schopní urobiť niečo nové, čo by ma zaujalo. Ale s touto sériou mieria na určitú skupinu zákazníkov a domnievam sa, že presne vedia, čo robia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Mna by zaujimalo, ze aku atestaciu ma Dr. LEONARDO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 (upraveno) Tak dobre. Sám som tu neraz nariekal, že nie sú schopní urobiť niečo nové, čo by ma zaujalo. Ale s touto sériou mieria na určitú skupinu zákazníkov a domnievam sa, že presne vedia, čo robia.Hlavne se nechci hadat, urcite oslovi jak rikas skupinu zakazniku, mozna verim, ze hodne velkou. Hlavne aby je toto nenapadlo u GS;). A urcite je nezajima nazor takoveho nazdarka jako jsem ja:)). Upraveno 3. července 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Mna by zaujimalo, ze aku atestaciu ma Dr. LEONARDOurolog Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Jak vidim priemer tej jeho haksnicky.. to uz radsej plasticky chirurg na uteku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Hlavne se nechci hadat, urcite oslovi jak rikas skupinu zakazniku, mozna verim, ze hodne velkou. Hlavne aby je toto nenapadlo u GS;). A urcite je nezajima nazor takoveho nazdarka jako jsem ja:)). Ale veď nejde o hádanie, normálne debatujeme a ja sa aj zabávam . Skúsme zablúdiť ku susedom, do Casia. Myslíš, že by normálny človek dal na ruku takú ohavnosť, akou sú (niektoré, nech ma nezožerú) Casio G-shock? A nosil to normálne do mesta a nehanbil sa? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se