McStinger Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 .. Ale ty rucky mely bejt proste větší... Pripomínajú mi ciferníkom tieto Orienty, veľmi pekné hodinky, ale tie ručičky mohli byť väčšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Ty SBDC039 a výš, mají moc pěkně udělaný ten font lunety, připomínají mi ty baterkové GS divery, jen v subtilnější podobě. Doufám, že budou menší než SUMA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 No, vzhledem k tomu, že je to stejně jako sumo 6R15 a když porovnám pozici datumovek na obou hodinkách, tak bych řekl, že na průměr ty nové budou větší. Co se týče lug to lug, těžko říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 13. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 (upraveno) Solar Sne391p1SNE393P2 chrono quartz... sympatickeSNDG55P1SNDG57p1 Upraveno 13. října 2015 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 (upraveno) Furt nic moc obrazek... Leden 2016.. Upraveno 13. října 2015 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 21. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 cifr pekny, ale pvd lunetu nedavam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 (upraveno) Jako zajímavost pridavam obrazek "jednech novych quartzek"... S pruhledem (!) a pri zachovani magneticke odolnosti... :-) Upraveno 31. října 2015 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Já myslím, že to je hrozný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 ten pruhled je snad vtip,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 ten pruhled je snad vtip,ne?Proč? V rámci limitky je to hezká kuriozitka a myslím, že budou rychle vyprodané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Je v nich integrovany mobil, v pruhledu vidim sim kartu. Zrejme odpoved na smartwoče.Jen se mi nelibi ta ochrana korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 (upraveno) Upraveno 7. listopadu 2015 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Lunetu na posledním obrázku jsem ještě neviděl... ... pro slepý... , děkuji za dovzdělání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Proč musí všude cpát ty kompasové lunety ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 To je luneta jak z yachtmastru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Akorát, že u této se snoubí nevkus s levnou plechařinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Jako zajímavost pridavam obrazek "jednech novych quartzek"... S pruhledem (!) a pri zachovani magneticke odolnosti... :-)tapatalk_1446323047767.jpegNěkde už jsem viděl myslím Seiko s proskleným dýnkem a quartzem a tehdy jsem z toho měl šok. Teď jen souhlasně kývu hlavou, že staví na historii a odkazech minulosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 ja som zvedavy, ze aka je oranzova lumi. Na prvy pohlad super, tesim na nightshot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se