People Odesláno 31. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 (upraveno) Su pekne, mozno trosku velke, ale stale neviem pochopit, ze preco nevydali aj variantu bez GMT. Funkcia pre mna uplne na prd. Som zvedavy, ze odkedy budu dostupne a ako budu vyzerat na nato strape. Upraveno 31. března 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Ty jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Nemůžu si pomoct, ale jak mám japonský hodinky rád, tak z mýho pohledu až příliš mnoho, jinak krásných hodinek, zabijou až komicky krátkýma ručkama. Ty na těch kinetic gmt jsou už spíš jak špalky a vůbec jsou strašně utopený. Mám podezření, že to je snad odlišný (asijský) vnímání designu nebo co... klidně mě kamenujte, ale minimálně z fotky to vypadá prostě blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Některé jsou moc povedené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Co rikate na tohle? SRG019 SRG021 SRG017 Kinetic Direct Drive5D22Powered by the movement of your bodyDirect Drive indicator- Power reserve indication- Real-time power indicationPower reserve: Approximately 1 monthHand-winding capability Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) Co rikate na tohle? Pred chvili se objevilo na WUS. Kinetic Direct Drive 5D22 Direct Drive indicator- Power reserve indication- Real-time power indicationPower reserve: Approximately 1 monthHand-winding capability SRG019 SRG021 SRG017 Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) Wow, tak tie sa mi pacia... Ani neviem ktore viac...<br />Ale asi SRG17, lebo ked dam do googlu hladat obrazky 'seiko srg017' tak je to super <br /> Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Wow, tak tie sa mi pacia... Ani neviem ktore viac...<br />Ale asi SRG17, lebo ked dam do googlu hladat obrazky 'seiko srg017' tak je to super <br />seiko ambasadorky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 tak ty jsou parádní, SRG021 si umím představit na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Si myslim, že budou docela drahý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Mimochodem, na ty nove GS quartz divery je porad embargo? Vypada to, ze dealeri uz maji fotky, znaji specifikace, ceny, Basel je vicemene u konce a informace na webu porad nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (fotka) Pacia sa mi, dik. Inak to s 'up to date' vecami - to nie je iba problem Seika...to vidime bohuzial vsade. I u nas vo firme :-) F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Doufam ze sis vsiml toho datumu v levo dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Doufam ze sis vsiml toho datumu v levo dole A kurv.....nevsimol Diky, tak mi treba. Ale skoda, nie? Pekne by boli... F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Byly by dobry az na tu 24h stupnici na lunete, ta mi obecne na vsech diverech dost vadi, jako napr. Omega PO GMT. Ta stupnice by mela byt na vnitrnim krouzku nebo ciferniku a luneta by na diverech mela byt podle me zachovana. V tomhle jsou dobry ty novy Prospex Kinetiky GMT, ta skeloton GMT rucicka a stupnice uvnitr na ciferniku je dobra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 2. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 (upraveno) Necitali ste niekde odkedy maju byt dostupne? http://youtu.be/1bHFkzLQV6s Upraveno 2. dubna 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Proč mají tak krátkou minutovou ručičku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Pride Ti priliz kratka? Mozno je to iba optika, kedže špic ručičky je zakončeny takou čiarkou, tenkou. S indexami na 12, 3, 6 a 9 by sa mala "dotykať". F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se