Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 31. 5. 2016 v 15:03, lub napsal:

nějak nemohu přijít na chuť rozmáhajícím se kvarckám (se solárem), jako po vzoru citizenu, kde bez protivnýho nápisu eco-drive hodinky pomalu neseženeš. teda možná je to můj problém, ale slušný kvarcky si mohu koupit v casiu. a zrovna tyhle peoplem postnutý divery by se mi v mechanice docela líbily.

http://www.creationwatches.com/products/seiko-japan-82/seiko-automatic-prospex-diver-200m-sbdc029-mens-watch-7993.html

Odesláno
  V 1. 6. 2016 v 10:35, t.p napsal:

Samolepku s tímhle nápisem jsem měl i na SKX007K

To jo za ovsem skx nestojej 500 babek. A hadam to neni uvedeny na ty nalepce, ale primo na dynku.

Odesláno

Je to Seiyova cílená sabotáž včetně toho popisu který na to upozorňuje :D

Včera jsem viděl na živo nové želvy s coke a modrou lunetou a byl jsem příjemně překvapen, coke jsou super ale modrá je studená jak psí čumák.

Odesláno
  V 2. 6. 2016 v 20:03, byzko napsal:

To jo za ovsem skx nestojej 500 babek. A hadam to neni uvedeny na ty nalepce, ale primo na dynku.

To máš sice pravdu, ale jde hlavně o to, že bůhvíco teď Seiko bouchá v Číně a člověk se to ani nedoví

a nebo si myslí, že je to odjinud.

Odesláno (upraveno)

Netuším, teď to vidím poprvé. A to jsem se o novinkách z Baselu bavil se zainteresovanými. Zítra zjistím víc.

Každopádně je asi chci :D

Modelové označení odpovídá limitce MM300, protože sla001 byla special edice pro thajsko (myslím).

Upraveno uživatelem Chumpus
Odesláno
  V 5. 6. 2016 v 22:52, Chumpus napsal:

Modelové označení odpovídá limitce MM300, protože sla001 byla special edice pro thajsko (myslím).

Jo jo, SLA001 byla 300ks TH edice ;)

Odesláno
  V 6. 6. 2016 v 6:18, villain83 napsal:

Sumo/tuna rucky? Boa, to je skaredy:-)

Nikdy jsem nikde nečetl, že by se to někomu líbilo. Nevím, kdo to vymyslel :D

Odesláno (upraveno)

Ja se priznam, ze to vidim prvne, ale ty rucky na MM300 jsou dokonaly samy o sobe, kdyby si nenapsal oznaceni modelu, mam stejnej pocit, jako kolega 123, tedy ze je to skladacka. Co skladacka, svatokradez:-)

Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

Tobě tam ty modré ručky vzhledem ke světlému cifru a stříbrným indexům přijdou adekvátní? Já mám pocit, že bych se z toho zbláznil...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...