Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to tématická limitka, tak zvolili farby aké zvolili. Možno v budúcnosti prídu aj s inou kombináciou. Inak šedý ciferník a oranžové indexy zas až taká novinka nie je. Z pár fotiek pod modrým UV, ktoré si Seiko na prezentáciách obľúbilo, ťažko súdiť.

Odesláno (upraveno)

Stačila by mi ta vložka lunety...

Jo a jedna malá komplikace u všech limitek - nejsou k sehnání náhradní díly, které patří k limitce. Minule jsem zkusil poptat lunetu k SPB029 a bylo mi striktně napsáno, že bohužel!

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

A ja tam vidím 2x Padi a 8x Prospex. A vidím tiež, že sa kvôli niektorým jedincom budem musieť vyjadrovať detailnejšie. Chcel som povedať, že z vízie dvoch PADI limitiek resp. špeciálnych edícií to vyzerá na záplavu PADI modelov. Viac sa mi písať nechce.

Odesláno
  V 6. 7. 2016 v 16:08, People napsal:

moj nazor padol. cakame este na instanta. Zvysok su ovce :D

Vsetci ste kokoti len ty si lietadlo.. a som sa rozhodol, ze ja sa k seikam pod tritisic dolarov uz nebudem vyjadrovat. A ROBIM TO LEN PRE VASE DOBRO! :)

Odesláno

Za mě palec nahoru, šedá jim sluší a v záplavě klasických barev je to docela příjemná změna. Moc hezky vypadají na fotce s tou kávou.

Odesláno
  V 7. 7. 2016 v 7:08, instant napsal:

a som sa rozhodol, ze ja sa k seikam pod tritisic dolarov uz nebudem vyjadrovat. A ROBIM TO LEN PRE VASE DOBRO! :)

Tohle pravidlo by mohl adoptovat i People, jen by měl odlišnou cenovou hranici - dva milióny dolarů.

:D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...