McStinger Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 Je to tématická limitka, tak zvolili farby aké zvolili. Možno v budúcnosti prídu aj s inou kombináciou. Inak šedý ciferník a oranžové indexy zas až taká novinka nie je. Z pár fotiek pod modrým UV, ktoré si Seiko na prezentáciách obľúbilo, ťažko súdiť.
JaRooN Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 (upraveno) Stačila by mi ta vložka lunety... Jo a jedna malá komplikace u všech limitek - nejsou k sehnání náhradní díly, které patří k limitce. Minule jsem zkusil poptat lunetu k SPB029 a bylo mi striktně napsáno, že bohužel! Upraveno 5. července 2016 uživatelem JaRooN
DavidLC Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 No nedej bože tu vložku drbnout, to mě (jak jsi psal) taky napadlo.... Jinak šedo-oranžová, mě příjemná kombinace
AndyAaron Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Mi se to taky libi. Aspon trosku neco jineho nez porad stejne klasicke barvy.
People Odesláno 6. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Ja tam vidim 2x Padi a 6xProspex.Avsak ani jeden kusok, ktory by som nutne potreboval. Jedine tie pepsiny zaujali.
McStinger Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 A ja tam vidím 2x Padi a 8x Prospex. A vidím tiež, že sa kvôli niektorým jedincom budem musieť vyjadrovať detailnejšie. Chcel som povedať, že z vízie dvoch PADI limitiek resp. špeciálnych edícií to vyzerá na záplavu PADI modelov. Viac sa mi písať nechce.
People Odesláno 6. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2016 (upraveno) http://www.seikozimbe.com/?w=aw Upraveno 6. července 2016 uživatelem People
ggrand Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 A jak je to teda, mají se mi líbit?
Chumpus Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Mně se líbí A hlavně se mi líbí ty nové solary, ty se povedly.
People Odesláno 6. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2016 moj nazor padol. cakame este na instanta. Zvysok su ovce
petr_cha Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 V 6. 7. 2016 v 15:34, People napsal: http://www.seikozimbe.com/?w=aw zimbe.jpgTu fotku uz vidim podruhy a vzdycky to ve mne evokuje katafalk a pohrebni vystavku... beee :-))
McStinger Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Vpravo hore farar, vlavo placuca vdova, vpravo kondolencie?
instant Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 V 6. 7. 2016 v 16:08, People napsal: moj nazor padol. cakame este na instanta. Zvysok su ovce Vsetci ste kokoti len ty si lietadlo.. a som sa rozhodol, ze ja sa k seikam pod tritisic dolarov uz nebudem vyjadrovat. A ROBIM TO LEN PRE VASE DOBRO!
McStinger Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Domnieval som sa, že napíšeš dvetisíc... Ale vidím, že si zas už inde
speedwalker Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Za mě palec nahoru, šedá jim sluší a v záplavě klasických barev je to docela příjemná změna. Moc hezky vypadají na fotce s tou kávou.
Chumpus Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 V 7. 7. 2016 v 7:08, instant napsal: a som sa rozhodol, ze ja sa k seikam pod tritisic dolarov uz nebudem vyjadrovat. A ROBIM TO LEN PRE VASE DOBRO! Tohle pravidlo by mohl adoptovat i People, jen by měl odlišnou cenovou hranici - dva milióny dolarů.
instant Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Som si nalezito prisposobil profil..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se