Přejít na obsah

Ondoňovy kousky

Ondoni

Doporučené příspěvky

Hezký, to prošití je super, akorát teda zkus při lepším světle a třebas celý, nebo větší kousek :) vypadá to moc dobře, asi si taky nechám udělat nějaký nový letní krémově světlý s modrým prošitím  :clap: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu jsem to upravil, víc vynikne struktura řemenu. Vždycky, když je dám z ruky, že nafotím něco líp, tak v ten moment jsou u mě haranti a chtěj je na hraní. A včera večír si je zkoušela žena, prej "já na ty tahy moc nejsem, ale na tomhle tom řemenu, to je jiná". Nicméně jsou jí moony velký, což je nakonec asi dobře :)

post-20351-0-38925400-1403515474_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Néé dobře... to máš jediný štěstí :lol2:  jinak bys už nosil na ruce digitálky, nebo chtěl vrátit ty Bernardy :lol2:

já teďka uvažuju, jaké hodinky koupím mé drahé polovičce... líbí se jí něco světlého-bílého, čisté, hladké, elegantní, tak mám pár typů (klidně pánské), ale chtělo by rozměr nějak kolem 36 mm, což je problém...na pánské to je většinou malé, a dámské dělají o dost menší, a ona by chtěla větší cifr...zkoušela ty moje 39mm Stowy, ale to už má celkem dost velké na ruce, nevypadá to moc dobře (ona má obvod zápěstí tak 11 cm tipuju)... Mida jsem viděl jedny pěkné---Commander I s perleťovým cifrem...

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Díky chlapi. Je pravda, že nafotit je tak, aby vypadaly hezky, moc práce nedá. Designově jsou prostě dokonalé, není na nich nic, u čeho by si jeden řekl: to by tam být možná nemuselo...

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...