Lu2cz Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 Ty Ondro, jen tak pro zajímavost. Už máš hotový ten řemen od Simona, co sis objednával, když jsme se u něj potkali? Buď jsem ho přehlédnul, nebo že by ještě nebyl hotový??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 23. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 Už ho od pátku nosím pro zajímavost: moje žena tipovala, že stál 2x víc než ve skutečnosti, takže jsem ještě ušetřil jedno rychlé foto v kanclu, na chuja světlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 Hezký, to prošití je super, akorát teda zkus při lepším světle a třebas celý, nebo větší kousek vypadá to moc dobře, asi si taky nechám udělat nějaký nový letní krémově světlý s modrým prošitím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 23. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 Trochu jsem to upravil, víc vynikne struktura řemenu. Vždycky, když je dám z ruky, že nafotím něco líp, tak v ten moment jsou u mě haranti a chtěj je na hraní. A včera večír si je zkoušela žena, prej "já na ty tahy moc nejsem, ale na tomhle tom řemenu, to je jiná". Nicméně jsou jí moony velký, což je nakonec asi dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 Néé dobře... to máš jediný štěstí jinak bys už nosil na ruce digitálky, nebo chtěl vrátit ty Bernardy já teďka uvažuju, jaké hodinky koupím mé drahé polovičce... líbí se jí něco světlého-bílého, čisté, hladké, elegantní, tak mám pár typů (klidně pánské), ale chtělo by rozměr nějak kolem 36 mm, což je problém...na pánské to je většinou malé, a dámské dělají o dost menší, a ona by chtěla větší cifr...zkoušela ty moje 39mm Stowy, ale to už má celkem dost velké na ruce, nevypadá to moc dobře (ona má obvod zápěstí tak 11 cm tipuju)... Mida jsem viděl jedny pěkné---Commander I s perleťovým cifrem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 24. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 na lopatkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 spíš na břichu, ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 24. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 No, záleží na úhlu pohledu já beru jako břicho dýnko, protože přes něj se dostaneš k vnitřnostem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 já beru cifr jako obličej, přece jim nebudu koukat na zátylek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 No, záleží na úhlu pohledu já beru jako břicho dýnko, protože přes něj se dostaneš k vnitřnostem Mooc pěkné foto V čem to upravuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 10. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Mooc pěkné foto V čem to upravuješ? Pixlr...takový mobilní PSh 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 10. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 10. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 10. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 jsou děsně fotogenický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Pixlr...takový mobilní PSh Moc pěkný,líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 11. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 (upraveno) Díky chlapi. Je pravda, že nafotit je tak, aby vypadaly hezky, moc práce nedá. Designově jsou prostě dokonalé, není na nich nic, u čeho by si jeden řekl: to by tam být možná nemuselo... Upraveno 11. července 2014 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 25. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 Chtělo by to nějakou změnu, furt sem dávám jen ty moony...tak příště holt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 Já bych ani změnu nedělal, moony jsou prostě dokonalé. Super fotky tak jen pokračuj ať su můžu alespoň kochat když je nevlastním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 28. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Díky, doufám, že moony nebudou muset nikdy z domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se