spiderer Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Diky chlapi Tak luneta i cifernik i rucky se mi tedy v navrzich libi MNOHEM vic nez na originalech, to je dobry znameni
Filipes Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 pro mě - ač s ním nejsem vnitřně smířen - je ten původní návrh (červená/bílá jpn vlajka) jednoznačně a s přehledem NEJLEPŠÍ!
roon Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 pro mě - ač s ním nejsem vnitřně smířen - je ten původní návrh (červená/bílá jpn vlajka) jednoznačně a s přehledem NEJLEPŠÍ! že ty si ho nakonec pořídíš
afrikab Odesláno 25. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2007 pro mě - ač s ním nejsem vnitřně smířen - je ten původní návrh (červená/bílá jpn vlajka) jednoznačně a s přehledem NEJLEPŠÍ! Vsak pro me je to take momentalne favorit. Jen ejste doresit lunetu a bude se resit prvni kus a predbezna cena.
spiderer Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 pro mě - ač s ním nejsem vnitřně smířen - je ten původní návrh (červená/bílá jpn vlajka) jednoznačně a s přehledem NEJLEPŠÍ! Vsak pro me je to take momentalne favorit. Jen ejste doresit lunetu a bude se resit prvni kus a predbezna cena. Ano, jsem pro
Krteček Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 roon dobrý, dobrý, tahej to do konce, držím Ti palce, jsem původem technolog, dělal jsem akorát v Agrostroji před plyšákem návrhy na polní kuchyň, takže Ti asi moc nepomohu....
vor Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Není tam ta datumovka zbytečná? A co ten nápis dát do toho červenýho kruhu.
roon Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 a která luneta se vám více líbí, černá nebo stříbrná ?
Ondraj Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Ty ručičky a systém indexů jsou jak z Ulysse Nardin Maxi Marine Diver
MarvinX Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Luneta: Hezčí je varianta červeno-stříbrná (v případě šedého slunce červeno-černá). Datum: Klidně zrušit. Ciferník: Nejvíc se mi líbil návrh s šedým vycházejícím sluncem. Jestliže bude červené, tak se také přikláním k textu nad pozici 6. Ručičky: Tak já vám nevím pánové, myslím, že by jim víc slušely nějaké plongeur.
kober Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 bez datumky a nad 6 \"200m/650ft\" 660?
Filipes Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 666 plongeur na jednobarevnej ciferník ano, ale s tímhle by se to tlouklo
VS Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 SEIKO SKX007http://www.geocities.com/watch_crazy/SeikoDiver/SKX007.htm Asi mě utlučete, ale mi se nejvíc líbí ty původní, bez úprav
spiderer Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Libi se mi cerna luneta, datum pokud ano, tak na 6 a napisy take dole. Asi by se mi i vic libily vsechny indexy jako puntiky bez zvyrazneni na 3, 6 a 9
deekay Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Tak jsem se konecne dostal na forum (jelikoz nepouzivam cookies, tak me neslo se sem dostat jako guest) a koukam, ze se to tu pekne rozjelo. Nicmene musim rict ze co se tyka me, tak takhle moc kontrastni cifernik je pro me neprekousnutelny, takze todle LEcko mi pane rikat nebude. Nicmene pokracujte dal, jsem zvedav jak to dopadne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se