Přejít na obsah

SEIKO - diver chronomag limited edition

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 530
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

pro mě - ač s ním nejsem vnitřně smířen - je ten původní návrh (červená/bílá jpn vlajka) jednoznačně a s přehledem NEJLEPŠÍ! smile.gif

že ty si ho nakonec pořídíš smile.gif

Odesláno

pro mě - ač s ním nejsem vnitřně smířen - je ten původní návrh (červená/bílá jpn vlajka) jednoznačně a s přehledem NEJLEPŠÍ! smile.gif

Vsak pro me je to take momentalne favorit. Jen ejste doresit lunetu a bude se resit prvni kus a predbezna cena.

Odesláno

Vsak pro me je to take momentalne favorit. Jen ejste doresit lunetu a bude se resit prvni kus a predbezna cena.

Ano, jsem pro wink.gif

Odesláno

roon

dobrý, dobrý, tahej to do konce, držím Ti palce, jsem původem technolog, dělal jsem akorát v Agrostroji před plyšákem návrhy na polní kuchyň, takže Ti asi moc nepomohu....

Odesláno

Ty ručičky a systém indexů jsou jak z Ulysse Nardin Maxi Marine Diver smile.gif

Odesláno

Luneta: Hezčí je varianta červeno-stříbrná (v případě šedého slunce červeno-černá).

Datum: Klidně zrušit.

Ciferník: Nejvíc se mi líbil návrh s šedým vycházejícím sluncem. Jestliže bude červené, tak se také přikláním k textu nad pozici 6.

Ručičky: Tak já vám nevím pánové, myslím, že by jim víc slušely nějaké plongeur.

Odesláno

Tak jsem se konecne dostal na forum (jelikoz nepouzivam cookies, tak me neslo se sem dostat jako guest) a koukam, ze se to tu pekne rozjelo. Nicmene musim rict ze co se tyka me, tak takhle moc kontrastni cifernik je pro me neprekousnutelny, takze todle LEcko mi pane rikat nebude. Nicmene pokracujte dal, jsem zvedav jak to dopadne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...