Přejít na obsah

SEIKO - diver chronomag limited edition

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vsak vymyslete, to je jen dobre... ja jen doufam ze to bude v nakych decent barvach (ktere by treba oranzova vterinovka dokazala pekne vypichnout) a ne treba v pro me nenositelne zlute jako Prim Chronomag Igen LE.

Samozrejme ze plongeur rucka neni nutna, ale ten design co hodlate vymyslet by mel sednout tvarove tak nejak k pojeti hodinek, takze jsem moc zvedav smile.gif

• Odpovědi 530
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak me by samuraie taky nevadily, udeat to z cernejch... akorat mi pride ze prave k samuraium sedne ten cifernik tak jak je (vystouple indexy na chrom podklade, vzorek na ciferniku), jakejkoliv vyrabenej bude dle me vypadat prilis spartansky.

Odesláno

Samuraie potřebují jen brutální ručky. Jinak jsou v podstatě dokonalé.

Na tuhle limitku to chce zcela jiné hodinky. Líbí se mi nápad s SKX nebo něčím podobným. Rád se nechám překvapit afrikabem a roonem.

Odesláno

souhlasím.. samuraie neprznit, jsou orižinelní samy o sobě... no, možná ocelová verze si zaslouží mkII ručky, ale jinak jsou supr

přesně tak samurie jsou dokanalá tak jak jsou max. na ty nerez ty plongeur ručky.

Jinak bohužel dens nějak nebyl čas něco vytvořit, tak se do toho pustím večer a zítra bych to sem něco dal.

Odesláno

souhlasím.. samuraie neprznit, jsou orižinelní samy o sobě... no, možná ocelová verze si zaslouží mkII ručky, ale jinak jsou supr

Mám ocelové, a plongeur ručky si rozhodně zaslouží smile.gif

Odesláno

nenene smile.gif , maximálně verza titan, plongeur už je na samurajky moc - viz foto: 1) ocel, 2) titan, 3) plongeur

No věru, jest toto otázkou názoru, moje Samuraie plongeur ručky "nutně" potřebují biggrin.gif

Odesláno

Také bych do toho šel. Ale musí to vypadat decentně. I když nějaký vypíchnutý detail (třeba ta vteřinovka) mi nevadí...

Jinak dle mého názoru není nad klasicické ocelové ručky (viz předchozí foto no.1)

Odesláno

Také bych do toho šel. Ale musí to vypadat decentně. I když nějaký vypíchnutý detail (třeba ta vteřinovka) mi nevadí...

Jinak dle mého názoru není nad klasicické ocelové ručky (viz předchozí foto no.1)

Určitě, samurai má mít katanu smile.gif Ale víc se mi líbí indexy titanové verze, přemýšlím o custom ss black samurai s číselníkem z ti verze.

Odesláno

trochu bych to shrnul a rovnou navrhuji následující:

1) SKX 007 jako výchozí model (obr1)

2) plongeur ručky, nejvíc se mi líbí k černému ciferníku žlutá varianta jako na obr2

3) ciferník černý bez datumky, indexy nevím, jedna varianta na obr3

4) hlavně aby to nepopadlo jako tahle zbastlenina na obr4 smile.gif

Sama voda biggrin.gif

Odesláno

Tak jsem konečně dodělal ten návrh SEIKO - diver chronomag l. e.

tak co vy na to ? Dnes pošleme mail a zjistíme od toho kdo je bude dělat podrobnosti.

Jako ideální řemínek se nám k nim zdá tento (viz, obrázek), přeci jen žralok se k diver hodinkám jednoznačně hodí a k těmhle v té červené obzvlášť wink.gif

Odesláno

tak co vy na to ? Dnes pošleme mail a zjistíme od toho kdo je bude dělat podrobnosti.

Jako ideální řemínek se nám k nim zdá tento (viz, obrázek), přeci jen žralok se k diver hodinkám jednoznačně hodí a k těmhle v té červené obzvlášť wink.gif

Ten reminek je perfektni :cool: - hodne se mi libi.

Odesláno

Krásné

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...