Návštěvník Kamil Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 Hele běžte se s nimi přihlásit k cigimu do kabaretu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 roon - velmi dobra prace! Libi se mi obe varianty, modra je umirnenejsi a oranzova/cervena zase vice stylova/osobita. Pokud se k vyrobe/uprave hodinek dostanete, s nejvetsi pravdepodobnosti se rad pridam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 Filipes - tomu verim, pripada mi to na cifernik uz prilis slozite Ale v soucasnou chvili me nenapada jak jej vyzdobit tak aby evokoval podmorskou tematiku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 Pro označení místa potápění se odjakživa užívá červené vlajky s šikmým bílým pruhem. Odjakživa? Vlastně jen půl století. Denzel Dockery v roce 1949 odešel z U.S. Navy. Vyrobil si přístroj podle časopisu Popular Mechanics a naučil se s ním potápět. Jak byl zvyklý z námořnictva, používal jednoduchou červenou vlajku pro označení místa potápění. Civilní uživatelé lodí ji však ignorovali. Se svojí manželkou Ruth vyrobili vlajku s bílým pruhem jdoucím středem. Vypadala stejně při pohledu z obou stran, ale bohužel byla totožná s vlajkou Rakouska. Změnili ji tedy do podoby, kterou známe dnes - bílý pruh jde po úhlopříčce. Není to vlajka žádné země či organizace. Začátkem padesátých let Dockerovi otevřeli malý potápěčský obchod ve městě Flint ve státě Michigan. Vlajky prodávali místním potápěčům. Obchodní cestující U.S. Divers Ted Nixon jejich vlajku viděl a nabídl, že ji bude prodávat po celé zemi. Měl dobré obchodní kontakty a opravdu se mu to podařilo. Ruth šila vlajky po stovkách. Mezitím se podařilo dosáhnout toho, že potápěčská vlajka byla zařazena do legislativy některých států USA. V současné době je potápěčskou vlajku možno či dokonce nutno používat podle práva řady zemí, Českou republiku nevyjímaje. Není to námět na design číselníku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deekay Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 Dovolil jsem si trovchu poupravit roonuv navrh tak jak by se zda prijatelnejsi i me,a bych mohl hodinky taky nekdy vzit na ruku a ne se na ne jen koukat jako na pekny lec pro me nenositelny kousek. Taky jsem pouzil znak potapeni dle decebala... je to rychlovka ale alespon navrh jak bych rad aby se tadle edice trochu "zlidstila" Zajimave by mozna bylo dat znak potapecu jako podklad pod datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 Znak USA potápěčů do znaku japonské maríny ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 deekay: Bez té potápěčské vlajky beru všema desíti. Tohle zachovává smysl původního červeného návrhu a přitom, jak sám říkáš, je to mnohem decentnější a tedy lépe nositelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 deekay - pekne, takhle by k tomu celkem sedel oranzova barva datoveho vece ktera by ladila s ruckama a lunetou (ktera cislovana pozpatku ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 2 deekay: tak na to, ze to je "rychlovka", tak to vypada hodne pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 vida, ještě k té pozpátku číslované lunetě - zvýrazněná výseč by asi stále měla logiku spíš od 0 k 15 nebo 20, pletu se ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 Mozna by vubec nebyla spatna Samurai korunka? Tenhle typ korunky mi prijde volozene jako delany na potapecske nebo "SAR" hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deekay Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 chose: netusil jsem ze jde o znak jen US potapecu Potapec nejsem, tak omluv moji neznalost, vzdy sem myslel ze jde o mezinarodne uzanavane oznaceni. takze bud bez nej, nebo co to dat pod tu datumku? Treba nak podobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 deekay: Já ani nevěděl, že je to znak potápěčů To ten příspěvek o Denzelu Dockerym z U.S. Navy.. Potápěči, jak to tedy je ? Používají to i japonci, nebo přes ty vlaječky rádi jezdí motorovými čluny (to máte za Hirošimu) ? Edit: v tý datumce to vypadá pěkně, ale čitelnosti to asi nepřispívá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 Datumovka na "6" bude muset byt vic ke stredu a na vysku. Fyzicke umisteni datoveho vence nepusti. A velikost fontu pri datumovce na 6 hodine vyzaduje vetsi zhusteni cisel na datovem venci, nez kdyz je datum na 3 hodinach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 deekay - to je hezky a efektni, ale fakt je, ze si nejsem jistej, jestli to datum takhle pujde precist Mozna by stacilo jenom cervene podbarveni datoveho vence s bilym fontem a toto logo treba nechat vyryt na dynko a k tomu nejake poradove cislo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 Není to vlajka potápěčů USA ale potápěčská vlajka všeobecně, viz např. tato stránka-http://www.divers.cz/. Myslel jsem, že by mohl být červený číselník přes který by byla bílá lajna spojnici 9.30 - 4:30. Nebyl by někdo schopen to udělat? Aspoň zkusit, prosím.Já bohužel photoshopem nevládnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 Přimlouval bych se za výraznější ručičky. Sakra, právě se chystám koupit kolo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deekay Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2007 Co do citelnosti datumky. Ono hodne dela maly obrazek, zadruhe neni problem udelat cerny font s jemnou bilou linkou kolem, pak to bude citelnejsi. Spis vidim problem v tom co pise Odklizec. jedine dat datum na sestce "nastojato" coz asi nebude pekne. Az prijdu z prace zkusim, stejne tak zkusim decebaluv navrh s podkladem ciferniku. S vyraznejsima rucickama problem nemam, todle byly prvni ,ktery jsem nekde "vykrad" na google a ktery se me libily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2007 Co do citelnosti datumky. Ono hodne dela maly obrazek, zadruhe neni problem udelat cerny font s jemnou bilou linkou kolem, pak to bude citelnejsi. Spis vidim problem v tom co pise Odklizec. jedine dat datum na sestce \"nastojato\" coz asi nebude pekne. Az prijdu z prace zkusim, stejne tak zkusim decebaluv navrh s podkladem ciferniku. S vyraznejsima rucickama problem nemam, todle byly prvni ,ktery jsem nekde \"vykrad\" na google a ktery se me libily. Díky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2007 Není to vlajka potápěčů USA ale potápěčská vlajka všeobecně, viz např. tato stránka-http://www.divers.cz/. Myslel jsem, že by mohl být červený číselník přes který by byla bílá lajna spojnici 9.30 - 4:30. Nebyl by někdo schopen to udělat? Aspoň zkusit, prosím.Já bohužel photoshopem nevládnu. jo, není problém až bude chvilka času tak to udělám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se