Přejít na obsah

Jaké vybrat mechaniky :-)

Doporučené příspěvky

Vybírám hodinky na 30 narozeniny a prosím o pomoc. Rozhoduji se mezi Junkersy a Steiny do 400e. Steiny jsou krásné ale ty chrona mě taky celkem berou. Co vy na to? Díky za rady B-)

http://www.inhodinky.sk/e-shop/328-junkers-mechanic-panske-hodinky/8026-junkers-6208-2

http://toptime.eu/Hodinky/STEINHART/Pilotky/STEINHART-Nav-B-Uhr-44-mm-handwinding.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Záleží na tom,jestli Ti víc vyhovují pilotky bez více komplikací,nebo potřebuješ komplikaci navíc.Mně osobně by hrály první housle ty štajny,krásný,jednoduchý pilotky s komplikací malý vteřinky.Stroje oba dobrý,krásnej ruční nátah.Takže se zaměř na hlavní rozdíly:chrono,datum,WR vítězí Junkers,design štajny.Teda,mluvím za sebe.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

Na cenu tak nekoukej,jestli je něco,co se Ti líbí,koupí jiných se Ti líbit nepřestanou a začnou pochybnosti,po té se dostaví chronobundus,ty první půjdou se ztrátou z domu a bude se připlácet.Dvojí ztráta na obzoru.Rovnou jeď na max a třeba i chvilku počkej,to těšení je stejně nejhezčí.

Odkaz ke komentáři

Za mne Steiny, ty moderny řucicky jsou super a mají "klasictejsi" vzhled.( ten je ale individuální). Možna zkus jeste chvíli koukat, rozhlizet se a objevis mnohem víc kandidátů. I cesta muže byt cil( musíš ale dojit :)

Odkaz ke komentáři

Chtěl bych hlavně zkusit oboje na ruku abych věděl jak sednou. Strely jsem měl už v ruce ale láska na první pohled to nebyla. Ty Junkersy zkusím domluvit na obhlídku do obchodu no a na Steiny ještě musím něco vymyslet.

Odkaz ke komentáři

Tak jak to sleduju všichni zatím za Steiny musím je někde zkusit na ruku.Nevíte o nějakém obchodě v okolí Zlína nebo popřípadě slovensko okolí Žiliny kde by je měli? Co jsem hledal na netu tak zatím snad jen Praha chronoshop a slovensko toptime.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...