guzmic Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Vybírám hodinky na 30 narozeniny a prosím o pomoc. Rozhoduji se mezi Junkersy a Steiny do 400e. Steiny jsou krásné ale ty chrona mě taky celkem berou. Co vy na to? Díky za rady B-) http://www.inhodinky.sk/e-shop/328-junkers-mechanic-panske-hodinky/8026-junkers-6208-2 http://toptime.eu/Hodinky/STEINHART/Pilotky/STEINHART-Nav-B-Uhr-44-mm-handwinding.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 (upraveno) Záleží na tom,jestli Ti víc vyhovují pilotky bez více komplikací,nebo potřebuješ komplikaci navíc.Mně osobně by hrály první housle ty štajny,krásný,jednoduchý pilotky s komplikací malý vteřinky.Stroje oba dobrý,krásnej ruční nátah.Takže se zaměř na hlavní rozdíly:chrono,datum,WR vítězí Junkers,design štajny.Teda,mluvím za sebe. Upraveno 19. února 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 steiny. kdybych chtel ruskej strojek, tak bych asi volil poljoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Steiny mají tak 65% ale stále mě ty chrona lákají. Ještě se mi líbí Strely ale ty už jsou skoro 500e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Na cenu tak nekoukej,jestli je něco,co se Ti líbí,koupí jiných se Ti líbit nepřestanou a začnou pochybnosti,po té se dostaví chronobundus,ty první půjdou se ztrátou z domu a bude se připlácet.Dvojí ztráta na obzoru.Rovnou jeď na max a třeba i chvilku počkej,to těšení je stejně nejhezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Za mne Steiny, ty moderny řucicky jsou super a mají "klasictejsi" vzhled.( ten je ale individuální). Možna zkus jeste chvíli koukat, rozhlizet se a objevis mnohem víc kandidátů. I cesta muže byt cil( musíš ale dojit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Chtěl bych hlavně zkusit oboje na ruku abych věděl jak sednou. Strely jsem měl už v ruce ale láska na první pohled to nebyla. Ty Junkersy zkusím domluvit na obhlídku do obchodu no a na Steiny ještě musím něco vymyslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Klidně uvítám nějaké fajn tipy. Cca 42mm ruční natahování pohled na strojek, safir, kožený řemen a těch cca 400e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Jestli chceš ruční nátah,datumku budeš muset vymyslet ještě něco jiného,ale pro začátek cesta bez komplikací,tedy vypustím-li malou vteřinku,která jest označována za komplikaci,vede směrem ke štajnům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Co se týče oněch dvou předvybraných, tak Nav B-Uhr 44 od Steinhartu mi přijdou zajímavější (čistší design). Jen pozor, jsou to přece jen už poněkud větší hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 20. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Tak jak to sleduju všichni zatím za Steiny musím je někde zkusit na ruku.Nevíte o nějakém obchodě v okolí Zlína nebo popřípadě slovensko okolí Žiliny kde by je měli? Co jsem hledal na netu tak zatím snad jen Praha chronoshop a slovensko toptime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Nejdřív koukni co je zrovna skladem a udělej si výlet do Prahy. Za mě : Nav B-Uhr 44mm. Nebo mrkni na Aristo...(chrono24). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se