Hasňa Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 (upraveno) Tak Gorole, Kurvinoci a Ostravaci, na vikend se objevim doma, tak jsme si s maroshem rekli, ze bychom mohli zajit na pivo, nebo dve, pro zmenu v Tesine. Gorole to maji blize, z Karvine jezde bus 20 minut a z Ostravy Svinova to na Tesin jezdi casteji, nez Metro trasa C ve spicce a trva to kratsi dobu, nez z Chodova do Dejvic. Posedeli bychom U Jurczyka, nebo-li Na Rozvoji. Je tam Radek a Plzen a na jidlo smazene tvaruzky na topince a tatarak. Tak tuto nedeli nekdy kolem seste bych to videl. Co? Ne? Jo? Hasna Upraveno 19. února 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Proč ne, dojedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Český Těšín, restaurace Na Rozvoji(U Jurczyka) 18:00 - Hasňa- zekon7302- Alda- marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Český Těšín, restaurace Na Rozvoji(U Jurczyka) 18:00 - Hasňa- zekon7302- Alda- marosh- lukin_ova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Mapka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Na Rozvoji to mám rád a nejspíš by si na mně ještě vzpomněl i majitel, tuším že se jmenoval Gajda, jméno už nedám. Bohužel jsem na Slovensku a navíc neděle je pro sraz ten nejblbější den jaký se dá vybrat, pokud člověk musí ráno v práci nějak rozumně fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Na Rozvoji to mám rád a nejspíš by si na mně ještě vzpomněl i majitel, tuším že se jmenoval Gajda, jméno už nedám. Bohužel jsem na Slovensku a navíc neděle je pro sraz ten nejblbější den jaký se dá vybrat, pokud člověk musí ráno v práci nějak rozumně fungovat. Tome, díky za Tvůj odborný komentář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Rádo se stalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Vsak se nemusime hnedle zborit. Dame dve deci, kavicku, proberem olympiadu a ve vsi slusnosti se rozejdem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 (upraveno) Kurde, v tom špitále, co je na mapě, jsem se narodil. Bohužel metro C do Těšína nejezdí. Upraveno 20. února 2014 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzoush Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Český Těšín, restaurace Na Rozvoji(U Jurczyka) 18:00 - Hasňa - zekon7302 - Alda - marosh - lukin_ova - honzoush Přeci nemůžu chybět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Kurde, v tom špitále, co je na mapě, jsem se narodil. Bohužel metro C do Těšína nejezdí.Ja taky. Okna porodni salu jsou smerem k prehrade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Synci, pokud se cestou neztratim, tak dorazim taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 No parada! Kdyz se vyhnes sidlisti Svibice, coz je Bronx, tak urcite dorazis ve zdravi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Buďte tam hodny. Na me je to daleko! Not broken :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Neva wole, v lete dame Prahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Synci, pokud se cestou neztratim, tak dorazim taky.Super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Neva wole, v lete dame Prahu.Tak tam budu nastopro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 (upraveno) ...já můžu jen tam, kde se nekouří. Mám zánět bulvy a dým by mi udělal ze života peklo.tak na cigáro můžu jít i ven... Upraveno 21. února 2014 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Hasňa něco říkal dneska v autě, že je tam i nekuřácká část, takže není, co řešit.Kuřáci se zajdou udělat ven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se