Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix
Odesláno

Nelíbí se mi to, ale pro nějakého fandu...   Proč ne. Nad cenovkou sto k za etu se už dneska ani nepozastavuju. 

Odesláno (upraveno)

Ale vo tom žádná,hodnotim to jenom svejma očima a sto litrů za tuhle věc,co jen divně ukazuje čas,bych si vyhodit nedovolil.Cena sem asi nepatří,nebo naopak patří.Nevim.V poslední době jsem viděl tolik různejch ukazovačů času,který by se snad hodinkama ani nazvat nedaly,tohle jo,tak jsem prostě jenom zklamanej,že věc tvářící se v mechanice tak napínavě je jen pouhý stroj k ukazování toho nejzákladnějšího.Když budu hodnotit nápad,zpracování,matroš,tak je cena více než odůvodněná.Ale to něco,tam prostě chybí.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno (upraveno)

Souhlasím s daemonemultimátem, ta hranice mezi trapností a vtipem , nápadem a kýčem je u hodinek podle mne v ukazování času. Ta místní L.E v tom selhává ( je to vlastně úhloměr měřící úhlovou rychlost hodinovky). Tohle si jen hraje na sextant, je to stejně matoucí, ale alspoň to není nesprávně :D. No, vlastně  to vyjde nastejno, kdyby alspoň na tom úhloměru nebyla stupnice ......banální kýč jak bič, i když na pro mě osobně blízký motiv.

Ale na pirátovi na titulní straně iskvájeru se vyjímají slušně, tak si vyberte :D :D

Upraveno uživatelem cigi
Návštěvník Zmizík
Odesláno

-ciwe to sou hodinky?

-jj

-jak to, cim to ukazuje cas?

-no tema vecma, misto rucicek.

-ciwe.

Odesláno

Krasa! Konecne neco jinyho, nez se tady porad toci dokola. Me se moc libi! A budou se hodit i na preziti dle pokynu z wwww.rozpad.cz !

Modri uz vedi :-). Takze super!

Odesláno
  V 22. 2. 2014 v 23:50, Cyril napsal:

Krasa! Konecne neco jinyho, nez se tady porad toci dokola. Me se moc libi! A budou se hodit i na preziti dle pokynu z wwww.rozpad.cz !

Modri uz vedi :-). Takze super!

Tvl ten rozpad je hustej. A pak že my jsme blázni. :-)
Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 23. 2. 2014 v 10:58, SCIFI napsal:

Tvl ten rozpad je hustej. A pak že my jsme blázni. :-)

Taky jsem si tam početl. Jsou to dobří magoři. Jako my. :)

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...