bandicoot Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 No co, nám pilotky s Gradmassindikation, ta zdejší povedená LE od Günthera, taky ukazovaly hodiny...
Návštěvník dlubix Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Nelíbí se mi to, ale pro nějakého fandu... Proč ne. Nad cenovkou sto k za etu se už dneska ani nepozastavuju.
Daemonultimate Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 (upraveno) Ale vo tom žádná,hodnotim to jenom svejma očima a sto litrů za tuhle věc,co jen divně ukazuje čas,bych si vyhodit nedovolil.Cena sem asi nepatří,nebo naopak patří.Nevim.V poslední době jsem viděl tolik různejch ukazovačů času,který by se snad hodinkama ani nazvat nedaly,tohle jo,tak jsem prostě jenom zklamanej,že věc tvářící se v mechanice tak napínavě je jen pouhý stroj k ukazování toho nejzákladnějšího.Když budu hodnotit nápad,zpracování,matroš,tak je cena více než odůvodněná.Ale to něco,tam prostě chybí. Upraveno 22. února 2014 uživatelem Daemonultimate
cigi Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 (upraveno) Souhlasím s daemonemultimátem, ta hranice mezi trapností a vtipem , nápadem a kýčem je u hodinek podle mne v ukazování času. Ta místní L.E v tom selhává ( je to vlastně úhloměr měřící úhlovou rychlost hodinovky). Tohle si jen hraje na sextant, je to stejně matoucí, ale alspoň to není nesprávně . No, vlastně to vyjde nastejno, kdyby alspoň na tom úhloměru nebyla stupnice ......banální kýč jak bič, i když na pro mě osobně blízký motiv.Ale na pirátovi na titulní straně iskvájeru se vyjímají slušně, tak si vyberte :D Upraveno 22. února 2014 uživatelem cigi
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 -ciwe to sou hodinky?-jj-jak to, cim to ukazuje cas?-no tema vecma, misto rucicek.-ciwe.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 http://www.juvenia.ch/juvenia_english/sextant_english.html
Cyril Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Krasa! Konecne neco jinyho, nez se tady porad toci dokola. Me se moc libi! A budou se hodit i na preziti dle pokynu z wwww.rozpad.cz ! Modri uz vedi :-). Takze super!
SCIFI Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 V 22. 2. 2014 v 23:50, Cyril napsal: Krasa! Konecne neco jinyho, nez se tady porad toci dokola. Me se moc libi! A budou se hodit i na preziti dle pokynu z wwww.rozpad.cz ! Modri uz vedi :-). Takze super!Tvl ten rozpad je hustej. A pak že my jsme blázni. :-)
Honza.manta Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Sice bych v tom asi dost tápal, ale je to "něco jiného" a asi se mi to líbí. Jde o to, jak dlouho by mi to vydrželo. Nechcete je někdo koupit a nechat kolovat a napsat na ně potom recenzi?
Návštěvník Kamil Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 V 23. 2. 2014 v 10:58, SCIFI napsal: Tvl ten rozpad je hustej. A pak že my jsme blázni. :-) Taky jsem si tam početl. Jsou to dobří magoři. Jako my.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 http://juvenia.ch/sextantiii_5/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se