stinga Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 (upraveno) Zdravím všechny, dostal jsem zdarma nějaké hodinářské nářadí, nevím ovšem jek se jmenuje, jak a k čemu se používá. Pokud někdo zná jeho účel, podejte prosím nějaké info Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. února 2014 uživatelem stinga
valjoux Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Na házení kol a setrvačky ale není tam pravítko.
stinga Odesláno 23. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Stejně nevím co tím myslíš, není nějaká publikace , na které je to zobrazené, nebo nějaké naučné video?
nickolas Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Na házení kol a setrvačky ale není tam pravítko. Stejně nevím co tím myslíš, není nějaká publikace , na které je to zobrazené, nebo nějaké naučné video? A nechceš raději počkat, než budeš vědět o čem je řeč, než se pustíš do oprav??? Natlacháno Ťapatlachem zkrzevá BB
stinga Odesláno 23. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Asi jo, ale když to mám doma, láká mně to si s tím pohrát, našel jsem zde odkaz na nějaké učebnice o hodinkách, tak snad tam najdu řešení.
Jiří9 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Asi jo, ale když to mám doma, láká mně to si s tím pohrát, našel jsem zde odkaz na nějaké učebnice o hodinkách, tak snad tam najdu řešení.Koukni se na výměnu setrvační hřídele u hodinek nebo kapsáčů .Někde na foru to je pak budeš vědět na co ta tvá nekompletní osmerka je Jirka
valjoux Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Tak dlouho jsem jí nepoužíval až jsem si zaboha nemohl vzpomenout že to je osmerka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se