Perix Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Zdravím, jsem uplnej začátečník, který by chtěl kvalitní hodinky za rozumnou cenu. Na začátku jsem si myslel, že koupim hodinky, který se mi budou líbit s Quartz strojkem, ale po objevení tohohle fóra, jsem se dokonale ztratil. Proto bych potřeboval poradit s výběrem. Chtěl bych nějaký co se dají nosit k obleku, ale taky na všední nošení. Momentálně mam starý timexky, který mam tak 4-5 let a už toho mají dost za sebou. Moje požadavky:sklo: safírové nebo hardlexpásek: ocelový vodotěsnost: minimálně 50m (občasný koupání, ale to jen příležitostně)strojek radši automat Nechci žádné přeplácané. Nelíbí se mi třeba http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/glycine/combat-sub-automatic/combat/11297-glycine-combat-sub-automatic-3863-18ato.phpPřijdou mi takové obyčejné. (určitě jsou kvalitní, ale svým vzhledem mě moc neuchvátily) Zatím vedouhttp://www.hodinkyego.cz/hodinky/13548-orient-cdb05001b-automaticky-natahpěkný vzhled, za celkem dobrou cenu. Nikde jsem zde tyhle hodinky nenašel, a proto jsem taky založit toto téma. Chtěl bych vědět jestli s nima neudělam chybu. Díky za Váš čas a rady.
tomek Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Tak orient je dobrá značka a chybu s nima neuděláš. Do pěti tisíc určitě dobrá volba a nikdo ti je tady asi rozmlouvat nebude. Záleží čistě jen na tom, aby se ti líbili. Jinak mrkni třeba ještě na orientuhren.de, kde je značný výběr orientů. Můžeš si taky projít i prodejní sekci tady na foru. Jinak být tebou, možná ještě chvilku studuju a prohlížím. Člověk si pak víc ujasní co chce a je pak s výběrem spokojenější. Nicméně to s sebou nese vysoké riziko navyšování rozpočtu
Perix Odesláno 23. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Právě, že už chvíli prohlížím weby a stále vedou tyhle, do ceny 5000 kč. Zvedat rozpočet moc nechci, chci je na každodenní nošení a např. 15 tisíc za hodinky mi přijde zbytečný.
Daemonultimate Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 ha,právě jsi odsoudil daleko lepší hodinky,než jsi schopen ve svém rozpočtu pořídit,ale chápu,byl to příklad.A právě ve tvém rozpočtu nemáš příliš možností něco vymýšlet,takže se zaměř na produkci Orient a Seiko,popřípadě Citizen,když by padlo nějaké rozhodnutí v Eco-drive.No a k tvé poznámce,právě hodinky kolem a vejš než 15 se perfektně na to denní nošení hodí.
Perix Odesláno 23. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Jde o to kam je nosit, kdybych byl nějakej vysokej úředník tak proč ne, ale v současnosti je to zbytečný. Možná někdy v budoucnu. Bylo to jenom vzhledově. Jsou určitě kvalitní, dobře udělaný atd. Ale ten vzhled mě v momentální době nebere.
moco Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Jestli ti mohu poradit ze svych zkusenosti,ktere jsem nabyl diky tomuto foru,tak si hlidej prodejni sekci a kup nejake zanovní nebo i starsí v dobrem stavu. Myslim ze Tissot,Steinhart a nebo Hamilton,popr.lepsi Seiko se tam objevuji a pri trosce stesti se do rozpoctu vlezes.Ziskas tim o level lepsi hodinky a tim, ze jsi tady zaregistrovan je velmi pravdepodobne ze budes chtit drive nebo pozdeji stoupat v chronosvete vyš,takze je prodas za stejnou cenu za jakou jsi je poril.
Bimmer Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 A co něco takovýhleho? http://www.citizenhodinky.cz/eshop-citizen-eco-drive-metal-42744.html Určitě najdeš někde v zahraničí lepší cenu
Marcus Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Eco-drive je nuda. Vyber si raději nějaké automaty a vzhledem k tvému rozpočtu bych se zaměřil na Orient. Je to pěkný vstup do mechanických hodinek a až budeš mít jednou třeba něco dražšího, budeš na ně se slzou v oku vzpomínat.
Iggi Kali Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 (upraveno) alebo nejake seiko 5, je ich na vyber velke mnozstvo a niektore su velmi podarene... napr. seiko snk543 alebo snx447 Upraveno 24. února 2014 uživatelem Iggi Kali
Perix Odesláno 28. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2014 Díky za rady. Půjdu asi do těch orientů. Pak sem dám foto.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se