Přejít na obsah

SVÍTIVOST

Doporučené příspěvky

Odesláno

kober napsal:
  chose napsal:
Nebo si taky můžu pověsit někam nad pelest nádražní hodiny.

To bych ale vážně chtěl, nemáte někdo nějaké??? smile.gif

A máš k nim zdroj signálu? Ony totiž samy tak nějak nejdou. Časové impulsy k nim šly po drátech z centrálního zdroje.

To byl kdysi vtip: Víte, proč jdou hodiny v metru každé jinak? Protože jsou řízeny centrálně biggrin.gif

Pár jsem jich nedávno viděl v jedné vysoké opuštěné budově, co se bude rekonstruovat. Jedny jsou u vysokých pecí, asi metr x metr. Ale to by mi dali. Je to kulturní památka, tak musí zhnít bez zásahu člověka pod dohledem památkářů biggrin.gif

• Odpovědi 131
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Foundryman napsal:
  kober napsal:
Já mám na výběr:

1) spát s hodinkama

2) spát v brýlích

3) mít na nočním stolku digibudík a přitahovat si ho před ksicht abych to přečet.

Při variantě 1 vypadám jako nejmenší debil.

Jsem na tom stejně. A to má budík paní spolubydlící na své straně, takže bych se musel hrabat přes ni, což by zajisté vyvolalo mnohé komentáře, které si rád ušetřím smile.gif Svítící hodinky oceňuji zvláště v zimě, kdy se budím do tmy a potřebuji zjistit, jestli se mám jenom obrátit nebo bleskurychle startovat smile.gif Mimochodem, tyto jsou taky svítící a nemám pocit, že by je to nějak degradovalo smile.gif

Ty jsou hezky biggrin.gif Taky jedny podobny mam, ale bohuzel nesviti sad.gif

Odesláno

Foundryman napsal:
Spiderer - v servisech, kde dělají Omegy, jsou ručky k mání. Ale nevím, kolik stojí jen ručky, mně je vyměnili v rámci celkové kúry. Teď svítí parádně, až do rána.

Me bohuzel nesviti ani rucky ani indexy sad.gif Premyslel jsem o renovaci (novy cifernik + rucky), ale myslim, ze to u techto hodinek uz nema smysl, na to aby svitily si asi budu muset koupit jine wink.gif Ale cena tech rucek by me zajimala..

Jinak jestli mas nejaky pekny nerozmazany foto tech tvych, posli mi ho prosim, rad se pokocham wink.gif

Odesláno

Foundryman napsal:
Jo, pošlu zítra, fotil jsem to teď večer z ruky bez blesku. Taky tam máš kalibr 1022?

Ja prave nevim, bud tam je 1020 nebo 1022, ja jsem si ho zapomnel vyfotit kdyz mi je mechano otviral.. Diky za fotky, budu se tesit wink.gif

Odesláno

spiderer napsal:
  Foundryman napsal:
Jo, pošlu zítra, fotil jsem to teď večer z ruky bez blesku. Taky tam máš kalibr 1022?

Ja prave nevim, bud tam je 1020 nebo 1022, ja jsem si ho zapomnel vyfotit kdyz mi je mechano otviral.. Diky za fotky, budu se tesit wink.gif

Tak tady jsou nerozmazaný.

Odesláno

VS napsal:
  kober napsal:
  chose napsal:
Nebo si taky můžu pověsit někam nad pelest nádražní hodiny.

To bych ale vážně chtěl, nemáte někdo nějaké??? smile.gif

A máš k nim zdroj signálu? Ony totiž samy tak nějak nejdou. Časové impulsy k nim šly po drátech z centrálního zdroje.

To byl kdysi vtip: Víte, proč jdou hodiny v metru každé jinak? Protože jsou řízeny centrálně biggrin.gif

Pár jsem jich nedávno viděl v jedné vysoké opuštěné budově, co se bude rekonstruovat. Jedny jsou u vysokých pecí, asi metr x metr. Ale to by mi dali. Je to kulturní památka, tak musí zhnít bez zásahu člověka pod dohledem památkářů biggrin.gif

Pravděpodobně bych vyměnil strojek za něco samostatného a méně hlučného (i za cenu toho "megatiknutí") resp. dva strojky. Ale asi to budu řešit až ty hodiny budu mít kam dát, stěhovat se mi je nechce...

Odesláno

cali napsal:
velke nastenne skoro nadrazni hodiny mozno dostat v Ikei

Mám, ale není to ono.

Představuju si v obýváku oboustranné nádražní hodiny uchycené zboku uprostřed místnosti tak, že jeden ciferník směřuje k obýváku a jeden k jídelně smile.gif

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Zajimalo by me, zda se pouziva nejake "trinitrotoluenium" na osvetleni rucicek hodinek?

Nasel jsem "napodobeninu" hodinek Luminox od znacky Ram. http://www.airsoftmorava.cz/index.php?act=...mp;productId=77

Tak me zajimalo, jestli maji taky tritium, i kdyz to nikde nepisou, tak jsem na www.airsoftmorava.cz napsal, zda maji tritium a prislo mi:

"Jsou naprosto totožné a vyráběné u stejné firmy, pouze značka je kvůli ochranné známce jiná."

"Zřejmě jen luminiscenční folie,ale horní tečka svítí jako baterka i ve dne

Tam bude asi to trinitrotoluenium"

Tak se Vas ptam, jestli o tom vite neco vice.

Tady je jeste srovnani Ram a Luminox:

Odesláno
  Michael napsal:
Zajimalo by me, zda se pouziva nejake "trinitrotoluenium" na osvetleni rucicek hodinek?

Nasel jsem "napodobeninu" hodinek Luminox od znacky Ram. http://www.airsoftmorava.cz/index.php?act=...mp;productId=77

Tak me zajimalo, jestli maji taky tritium, i kdyz to nikde nepisou, tak jsem na www.airsoftmorava.cz napsal, zda maji tritium a prislo mi:

"Jsou naprosto totožné a vyráběné u stejné firmy, pouze značka je kvůli ochranné známce jiná."

"Zřejmě jen luminiscenční folie,ale horní tečka svítí jako baterka i ve dne

Tam bude asi to trinitrotoluenium"

Tak se Vas ptam, jestli o tom vite neco vice.

Tady je jeste srovnani Ram a Luminox:

To si dělají šoufky, to nemůže bejt pravda.

• po měsíci...
Odesláno
  kober napsal:
Přesně to jsem chtěl napsat, s narozením dítěte jsem docenil svítící ručky (a protože původní hodinky svítily špatně, tak jsem to vyřešil nákupem nových).

Jenom taková perlička - jsem na služebce, tak jsem si večer po hrozně dlouhé době sundal hodinky a položil je na noční stolek, protože nehrozilo, že mě synek vzbudí. Spal jsem skutečně celou noc, skoro devět hodin, a když jsem se ráno vzbudil, měl jsem hodinky na ruce. Na pravé! :)

Asi už si zvykly a byla jim zima nebo tak něco :)

Odesláno
  Michael napsal:

"trinitrotoluenium" :o))) jinak též "trinitrotoluen" nebo "TNT" = vojenská trhavina

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
  body3 napsal:
"trinitrotoluenium" :o))) jinak též "trinitrotoluen" nebo "TNT" = vojenská trhavina

Svítí velice kvalitně, ovšem pouze jednou a krátce, ručičky i Tvé se rozsvítí skutečně silně :lol:

Upraveno uživatelem Snow

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...